D. Brunclík 59. (p.)
T. Holub 67.
T. Holub 95.
3:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2023 16:30

7.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tomáš Holub se postaral Pečkám o vítězství


Branky


59. D. Brunclík (p.) , 67. T. Holub , 95. T. Holub - 2. A. Jehlička , 26. Z. Vondra
8

Pečky mají od začátku sezony divoké výsledky a na kontě čtyři body po čtyřech kolech. Býchory po sestupu z 1.A třídy měli na svém kontě nula bodů po čtyřech kolech a po minulém utkání odstoupil trenér Vaňkát. Ani změna trenéra Býchorům nepomohla k zisku bodů a všechny body berou Pečky po skvělém výkonu Tomáše Holuba.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pečky si připravily Csaplárovu past

Vynikající vstup do utkání měli hosté. Ve 2' domácí nabídli svojí chybou příležitost pro Jehličku, který běžel sám na brankáře a své sólo proměnil 0:1! Hosté na tom byli v první půli lépe. Byli rychlejší, důraznější, dobře dostupovali. To se jim v dobrém vrátilo. Ve 26' si vyražený míč po přímém kopu našel Vondra a zvýšil na 0:2! Býchory byly na koni a mohly přidat další branky, ale své šance nevyužily.

Csaplárova past sklapla

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí. Více času se hrálo na polovině Býchor. V 59' byl ve velkém vápně podražen zkušený Brunclík a zkušeně sám proměnil pokutový kop 1:2! V 67' hledali domácí skulinku v obraně hostů tak dlouho, až za to vzal Holub z třiceti metrů a poslal míč přímo do šibenice 2:2! Býchory mohly překlopit stav na svou stranu, ale útočníci hostů nevyřešili své šance dobře. Když už se zdálo, že si týmy body rozdělí, tak přišel nastavený čas, ve kterém Holub využil zpětnou přihrávku na úroveň penaltového puntíku a propálil vše co mu stálo v cestě 3:2! Holub svou druhou brankou v utkání vystřelil Pečkám vítězství.



Ohlasy k zápasu


AFK Pečky
Zdeněk Buřič (trenér): Po posledních dvou prohraných zápasech jsme měli velkou motivaci bodovat a především před domácími fanoušky jsme chtěli už konečně vyhrát. Stává se ovšem nemilým pravidlem, že si cestu k zisku bodů děláme hrozně složitou, necháme soupeři náskok a pak výsledek honíme. Ty průběhy domácích zápasů jsou fakt hodně podobné. Pro diváky zajímavé až do poslední minuty, ale pro trenéry je to na palici. Nechytli jsme začátek zápasu a od toho se také odvíjel celý první poločas. Do druhé půle jsme udělali nějaké změny a od začátku se výkonem přeci jen zvedli. Samozřejmě ohromná radost a úleva za zisk bodů, poděkování klukům za odpracovaný druhý poločas a díky fanouškům, kteří je za výsledkem svým povzbuzováním hnali. Pro soupeře asi kruté, byli jsme dnes šťastnějším týmem. Já bych si přál, abychom se už konečně poučili a odmakali své zápasy celých devadesát minut a ne jen poločas. Pro mě se stal Tomáš Holub jednoznačně hráč zápasu a právem by měl být také v nominaci hráče tohoto kola.

TJ Sokol Býchory
Ondřej Vaňkát (asistent trenéra): Vstup do utkání jsme měli vynikající. Hned ve druhé minutě jsme šli do vedení díky Jehličkovi. Hráli jsme v hlubším bloku a to soupeři dělalo problémy. Kdyby první půle skončila výsledkem 4:0 pro nás, nikdo by se nemohl divit. Do druhé půle jsme vstoupili více bojácně. Ale i tak jsme obranný val drželi zuby nehty. Bohužel jsme neudrželi ani remízový stav, kdy v šesté minutě nastavení domácí zvrátili stav utkání.



Sestavy


AFK Pečky
M. Cmár [-] - K. Pikner [-] (46. M. Kaše [-] ) , T. Křivský [-] , P. Sova [-] (75. T. Švára [-] ) , T. Havelka [-] , T. Holub [-] , V. Buřič [-] (37. R. Hovorka [-] ) , D. Brunclík [-] , M. Müller [-] (46. T. Němec [-] ) , M. Materna [-] (77. J. Krupka [-] ) , J. Zajíc [-]

TJ Sokol Býchory
J. Holý [-] - Z. Vondra [-] (81. J. Oberreiter [-] ) , J. Teplý [-] , O. Vaňkát [-] , A. Jehlička [-] , A. Vyhnánek [-] , L. Lev [-] , R. Pelikán [-] , P. Chlumský [-] , V. Chadraba [-] (58. A. Chvalovský [-] ) , M. Škopek [-] (68. V. Kainar [-] )

ŽK: 50. P. Sova , 58. T. Křivský , 95. T. Holub - 41. M. Škopek , 58. R. Pelikán , 95. J. Holý .
Počet diváků: 246. Rozhodčí: Šesták Vojtěch - TVAROH Petr, STEJSKAL Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Kateřina Uhlířová

Expert: Luboš Karban
Tip experta: výhra domácích

Letos se Býchorům nedaří. 4:2

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích