1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 16:30

8.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Grospič rozhodl o první ztrátě Městce Králové


Branky


8

Rožďálovice se před utkáním nacházely v dolních patrech tabulky se ziskem čtyř bodů. Na svém hřišti přivítaly rozjetého lídra tabulky z Městce Králové. Městec z pěti utkání vyhrál všech pět a plnému bodovému zisku se pyšní i nejlepší obranou v soutěži. Vzájemný duel nabídl pouze jednu branku a o tu se postaral nejlepší střelec soutěže Martin Grospič, který rozhodl o výhře svého týmu a připravil tak první ztrátu Městci Králové.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Grospič udeřil hned v úvodu

Domácí vstoupili do utkání skvěle a hned v 8' je poslal do vedení nejlepší střelec soutěže Grospič 1:0! Městec měl více ze hry a držel balón, ale během prvního poločasu si nedokázal vypracovat žádnou vyloženou šanci a tím pádem nemohl skórovat. Domácí zahrozili několika brejkovými situacemi, ale další branku nepřidali.

Další branka nepadla

Ve druhém poločase to byla hra na jednu bránu. Hostující Městec zjednodušil hru a vytvářel si šance. Domácí obrana si v tomto utkání vedla na výbornou a společně s brankářem Polcarem nedovolila lídrovi soutěže vyrovnat. Rožďálovice si svou odhodlaností a bojovností došly pro velmi cenné tři body a staly se prvním týmem, který dokázal obrat o body Městec Králové.



Ohlasy k zápasu


FC Trnavan Rožďalovice
Oldřich Budka (trenér): Přijel k nám vedoucí celek naší soutěže a bylo to vidět. Soupeř byl celý zápas na balónu. My jsme si řekli, že bod by byl pro nás zlatý. První půli se nám podařilo vstřelit branku v 8 minutě. Ještě jsme párkrát hrozili z brejkových situací, ale nic se neujmulo a soupeře jsme nepustili do žádné vyložené šance. Bohužel druhou půli to už byla hra na jednu branku, vůbec jsme se nechytili. Naštěstí Městec neskóroval a my můžeme brát 3 body, které jsou pro nás důležité pro setrvání v soutěži. Kluky bych pochválil za bojovnost, nechali na hřišti všechno. Hlavně naše obrana s gólmanem odolávala 90 minut. Městci přeji to nej do dalších zápasů.

Městec Králové
Jan Šmidrkal (trenér): Co na to říct? Pokud to budu hodnotit pro nás pozitivně, tak je dobře, že jsme dostali facku, která asi musela přijít. To, že to bylo zrovna v derby je bolestivý. Rožďálovice hrály to na co jsme byli připraveni, ale hráli to super dobře. Hora s Grospičem předvedli super výkony a obranná hradba byla postavená z pevného materiálu. My jsme druhý poločas zjednodušili hru, ale ani to nám ke vstřelení gólu nepomohlo. Rožďálovicím gratuluji a chválím za strašně odhodlaný výkon.



Sestavy


FC Trnavan Rožďalovice
M. Polcar [-] - J. Najmon [-] , D. Hora [-] , M. Grospič [-] , J. Němeček [-] , V. Bubla [-] , F. Veselý [-] , L. Heřmanský [-] , T. Živnůstka [-] , L. Dont [-] , M. Havránek [-]

Městec Králové
V. Ihnatyshyn [-] - R. Hanzlík [-] , O. Bejbl [-] , J. Sochor [-] , M. Velenský [-] , T. Nýč [-] , V. Střelec [-] , T. Vobořil [-] , J. Šmidrkal [-] , R. Tyl [-] , P. Šoufek [-]

ŽK: 25. V. Bubla , 27. J. Němeček , 42. D. Hora , 48. L. Heřmanský - 72. V. Střelec .
Počet diváků: 240. Rozhodčí: Šebela Jiří - JENÍK David, KURKA Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Kateřina Uhlířová

Expert: Jan Šmidrkal
Tip experta: výhra hostů

Těžko se tento zápas hodnotí a odhaduje. Bude to naše velké derby a tam se může stát cokoliv. Snad potvrdíme svoji pozici v tabulce a derby ovládneme. 0:2

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů