Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2023 16:30

8.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Býchory jsou stále na nule. Podlehly doma Semicím


Branky


8

Potkaly se týmy z opačných pólů tabulky. Býchory se po sestupu trápí. Nezískaly zatím ani bod a nepomohla ani výměna trenéra. Semice mají opačné starosti. Bojují o špičku tabulky a jedinou porážku jim připravil Městec Králové. Vzájemný souboj zvládly lépe Semice, ale Býchory udělaly z jednoznačného zápasu ještě drama.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle v režii Semic

Do utkání vstoupili lépe hosté. Do 12' si hosté vypracovali šest rohových kopů, ale nic z nich vytěžit nedokázali. Ve 14' se po volném přímém kopu dostal k míči v pokutovém území Kudrna a poslal hosty do vedení 0:1! Semice následně zahodily další dvě dobré příležitosti. Ve 26' vyhodil hostující brankář Hons dlouhý balón, který si našel Kamlach a lobem překonal brankáře Holého 0:2! Ve 32' putoval míč po ose Kubela, Rychtařík, Jareš a posledně jmenovaný zakončil přesně 0:3! Ve 38' doběhl téměř ztracený míč Rychtařík a z nulového úhlu dostal míč do brány 0:4! Ve 43' se hezky uvolnil domácí Vondra a předložil míč před prázdnou bránu, kde už se zakončením neměl problém Lev 1:4!

Domácí snížili, ale na body to nestačilo

Hosté pod dojmem jednoznačného vedení polevili. V 52' měli hosté příležitost k navýšení skóre, ale šance zůstala nevyužita. V 61' ztratili hosté balón a Oberreiter ránou z dálky snížil na 2:4! Ve zbývajících minutách už hosté nic kloudného směrem dopředu vymyslet nedokázali. Domácí měli dvě slibné příležitosti, které ale také ke gólu nevedly. Semice si odvezly tři body, ale po vývoji v prvním poločase si představovaly klidnější závěr. Býchory i po šesti odehraných kolech zůstávají v tabulce nule.



Ohlasy k zápasu



AFK Sokol Semice
Miroslav Čepelka (vedoucí týmu): První poločas až do jeho závěru naprosto v pořádku, zopakovali jsme výkon z minulého týdne a vedli jsme naprosto zaslouženě 4:0. Nic nenasvědčovalo tomu, že by ještě mohla přijít nějaká zápletka. Samozřejmě jsme rádi za 3 body, které jsou zasloužené, ale asi bych si poslední půlhodinu zápasu dokázal představit ve větším klidu, když už jsme v zápase vedli o 4 branky.



Sestavy


TJ Sokol Býchory
J. Holý [-] - V. Kainar [-] (78. A. Chvalovský [-] ) , J. Teplý [-] , O. Vaňkát [-] , A. Jehlička [-] , V. Chadraba [-] (48. P. Mikita [-] ) , L. Lev [-] , R. Pelikán [-] , J. Vyhnánek [-] , Z. Vondra [-] , M. Škopek [-] (48. J. Oberreiter [-] )

AFK Sokol Semice
P. Hons [-] - Š. Jareš [-] (76. J. Hochman [-] ) , J. Kudrna [-] , J. Vavřík [-] , D. Šimek [-] , A. Kubela [-] , L. Kapička [-] , P. Rychtařík [-] , F. Vavroušek [-] (62. M. Machala [-] ) , J. Kamlach [-] , Š. Bříza [-]

ŽK: 17. V. Kainar , 56. R. Pelikán - 70. L. Kapička .
Počet diváků: 87. Rozhodčí: Chovanec Petr - ŠEBELA Jiří, STEJSKAL Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Kateřina Uhlířová

Expert: Jan Šmidrkal
Tip experta: výhra hostů

Domácí po ročním vyhřívání v A třídě tvrdě narazili v úvodních kolech a asi nejsou úplně v pohodě. Semice u nás v SKMK předvedli super účinný fotbal, který na domácí bude platit! Semice si odvezou 3 body. 1:3

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů