7:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2023 16:00

10.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Demolici Sadské řídil Ramšák. Střelec utkání viděl i červenou kartu


Branky


23. M. Puk , 30. M. Ramšák (p.) , 55. M. Ramšák , 65. D. Čemus (vl.) , 68. S. Štok , 73. M. Ramšák , 75. M. Ramšák
7

Pátek si po prohře v Semicích spravil chuť v utkání se Sadskou. Sadská pokračuje ve výsledkové mizérii a ze hřiště Pátku si odvezla sedm branek. Za Pátek gólově řádil hlavně Marek Ramšák, který nastřílel čtyři branky a v závěru utkání uviděl i červenou kartu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta a červená karta

Pátek na svého soupeře vlétl hned od úvodního hvizdu. V 1' přihrál před bránu Štok Stiborovi, ale ten v dobré pozici netrefil míč. Ve 23' vybojoval míč domácí Stibor a předložil ho M. Pukovi, který poslal Pátek do vedení 1:0! Ve 30' stáhnul v pokutovém území Ramšáka hostující Pavel a jelikož byl posledním hráčem, tak uviděl červenou kartu a rozhodčí nařídil pokutový kop. Ten si postavil sám faulovaný Ramšák a s přehledem proměnil 2:0! Domácí pokračovali v tlaku, ale své šance zahazovali. Do ojedinělé akce se dostali také hosté, ale brankář Kožurik svůj tým podržel.

Ramšák své představení uzavřel červenou kartou

Ve druhém poločase se pokračovalo v dobývání brány Sadské. V 55' vystřelil z trestného kopu domácí Bartoš, jehož ránu dokázal Doubek vyrazit, ale jen k dobíhajícímu Ramšákovi, který zvýšil na 3:0! V 65' se prosadila Sadská, ale bohužel pro hosty do vlastní sítě, když míč srazil za Doubkova záda Čemus 4:0! V 68' skončil míč po rohovém kopu Štoka až v bráně hostů a bylo to už 5:0! V 73' předložil míč v pokutovém území Papoušek Ramšákovi a ten zkompletoval hattrick 6:0! V 75' se v souboji jeden na jednoho prosadil M. Puk a přihrál před prázdnou bránu na čtvrtou branku v utkání Ramšákovi 7:0! V 78' uviděl druhou žlutou kartu v utkání střelec Ramšák a zápas pro něj skončil dříve, protože následovala karta červená.



Ohlasy k zápasu


Pátek
Jiří Kohoutek (hráč): Utkání proti Sadské jsme nechtěli podcenit a to se povedlo. Od úvodní minuty jsme diktovali tempo a na hřišti byl jeden tým. Dnes se mi výkon líbil. Chtěl bych poděkovat všem. Mělo to parametry, které chceme předvádět každý týden. Výborně hrající obrana dirigovaná Šťastným nedala soupeři moc příležitosti vsítit branku. Jsem rád, že se udrželo čisté konto. Hostující tým se snažil hrát fotbal, i když oslaben. Žádných zákeřností se nedopouštěl. To se sluší poděkovat a smeknout. Kaňkou zápasu je vyloučení našeho kapitána a střelce Ramšáka.

AFK Sadská
David Čemus (hráč): Pátek na nás od začátku zápasu vletěl a dostal nás pod tlak. Podařilo se nám odvrátit několik šancí, ale následně po naší rozehrávce od brány jsme udělali chybu v rozehrávce a inkasovali branku. Následně jsme navíc dostali červenou kartu po zákroku ve vápně a bylo po zápase. Druhý poločas byl o tom, kolik ještě obdržíme gólů. I přes početní převahu se nám podařilo vytvořit pár šancí, ale nic jsme nedotáhli do konce.



Sestavy


Pátek
D. Kožurik [-] (82. V. Kruliš [-] ) - P. Šťastný [-] , M. Puk [-] , P. Stibor [-] (66. J. Navrátil [-] ) , O. Puk [-] , S. Štok [-] (72. L. Kadlec [-] ) , J. Bartoš [-] (66. J. Zubák [-] ) , P. Papoušek [-] (82. M. Pařízek [-] ) , M. Ramšák [-] , P. Mejzr [-] , M. Ouředník [-]

AFK Sadská
D. Doubek [-] - F. Horna [-] (81. P. Urban [-] ) , P. Nedbal [-] , P. Michálek [-] , M. Machovský [-] , J. Barták [-] (75. J. Höfer [-] ) , T. Plot [-] , M. Svoboda [-] , T. Pavel [-] , M. Havlík [-] , D. Čemus [-]

ŽK: 33. M. Ramšák - 9. T. Pavel . ČK: 78. M. Ramšák - 29. T. Pavel .
Počet diváků: 67. Rozhodčí: BRAUNŠVEIG Vojtěch - PETR Tomáš, STEJSKAL Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích