Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2023 16:00

10.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divočina v Býchorech! Čtyři červené karty a šest gólů v síti Býchor


Branky


7

Býchory si v minulém kole poprvé v sezoně vyzkoušely, jak chutná vítězství, když vyhrály v Sadské. Městec se stále drží na prvním místě tabulky. Po prohře v Rožďálovicích se vrátil na vítěznou vlnu, když si hladce poradil s Vykání. Ve vzájemném duelu byl Městec Králové jasným favoritem, ale málokdo by čekal tak divoký zápas. Domácí v utkání viděli čtyři červené karty a favorit jim nasázel šest branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři červené karty

Utkání bylo pěkně divoké hned od začátku. Během třech minut uviděl v 11' po dvou žlutých kartách kartu červenou domácí Jehlička a oslabil svůj tým. Ve 26' se hosté ujali vedení, když se prosadil Vobořil 0:1! Ve 27' dostal za protesty během jedné minuty dvě žluté karty J. Vyhnánek a následovala další červená karta! Ve 31' dostal za svůj tvrdý zákrok červenou kartu Teplý a domácích už bylo na hřišti o tři méně. Ve 45' proměnil nařízený pokutový kop hostující Vobořil a zvýšil na poločasové vedení 0:2!

Další červená Býchor

V 61' dostal červenou kartu domácí Chlumský, který strčil do svého soupeře v přerušené hře. V 67' se prosadil znovu hostující Vobořil a dovršil v tomto utkání hattrick 0:3! V 71' zvyšoval za hosty střídající Kopecký už na 0:4! V 80' se gólově prosadil další hostující hráč, tentokrát Hanzlík 0:5! V 90' uzavřel Sochor na konečných 0:6! Domácí utkání dohráli bez čtyř vyloučených hráčů!



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Býchory
Ondřej Vaňkát (hráč): Udělené červené karty čtyřem našim hráčům mluví za vše. Víc není třeba dodávat. Nicméně rád dodám, že jsme do 70 minuty hosty z Městce Králové trápili naší houževnatostí v sedmi lidech. Za zmínku stojí několik zajímavých akcí a kombinací převážně na naší polovině, měli jsme i tři výlety na polovinu soupeře. Kluky pochválím, že zápas dohráli, zakombinovali si a odehráli zápas důstojně. I někteří hráči soupeře se cítili trapně. Ve fotbale jsem zažil hodně věcí, tohle jsem ale ani v nejdivočejším snu nepředpokládal.

Městec Králové
Jan Šmidrkal (trenér): Já to snad ani nechci hodnotit. Soupeř do zápasu vstoupil dobře. Bylo vidět, že hrají doma a deset minut lítali a dřeli. Pak předvedli několik hrubých, až brutálních zákroků a červenalo se. Je smutné jak se vše dohrávalo, nebo spíše nedohrávalo. Kdo byl a je soudný, udělá si obrázek sám, já si v emocích nebudu otevírat ústa. Své hráče chválím! Až na lehké výstřelky jsme udrželi nervy! Tohle je strašně dobře! Za týden nás čeká velmi důležitý zápas s Pátkem, který musíme zvládnout.



Sestavy


TJ Sokol Býchory
J. Holý [-] - A. Chvalovský [-] , P. Mikita [-] (71. V. Chadraba [-] ) , O. Vaňkát [-] , A. Jehlička [-] , J. Teplý [-] , L. Lev [-] , R. Pelikán [-] (67. J. Oberreiter [-] ) , J. Vyhnánek [-] , Z. Vondra [-] (46. A. Vyhnánek [-] ) , P. Chlumský [-]

Městec Králové
V. Ihnatyshyn [-] - R. Hanzlík [-] , L. Kubelka [-] (66. P. Havránek [-] ) , O. Bejbl [-] , T. Vobořil [-] , J. Sochor [-] , P. Šoufek [-] (66. T. Kopecký [-] ) , T. Nýč [-] (57. O. Janouch [-] ) , L. Borecký [-] , M. Vondrka [-] , R. Tyl [-]

ŽK: 7. R. Pelikán , 8. A. Jehlička , 27. J. Vyhnánek , 27. P. Mikita - 55. T. Nýč , 59. L. Kubelka , 61. J. Sochor . ČK: 11. A. Jehlička , 27. J. Vyhnánek , 31. J. Teplý , 61. P. Chlumský .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: NOVOTNÝ Lukáš - LADISLAV Jakub, KOHOUT Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů