2:2
(1:0)
64. L. Dont
94. L. Dont
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2023 15:30

11.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rožďalovice si v nastaveném čase vystřelily bod v Jíkvi. Trenérům vadilo chování fanoušků


Branky


31. J. Schubert , 53. M. Klimpl - 64. L. Dont , 94. L. Dont
12

Souboj celků, které v tabulce od sebe dělí pouhý bod. Jíkev v posledních dvou utkáních uhrála dva body za remízy při celkovém skóre 9:9. Rožďalovice mají formu jako hrom. Na svém kontě mají tři výhry v řadě a v minulém kole si Vykáň odvezla z Rožďalovic šest branek. I další utkání Jíkve skončilo remízou, když Rožďalovice vyrovnávaly až v závěrečných minutách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jíkev v poločasovém vedení

Zápas se od úvodních minut vyvíjel lépe pro domácí Jíkev. Rožďalovice nepouštěla do šancí. První příležitost k otevření skóre měla Jíkev. Ve 21' běžel do velkého vápna s míčem Klimpl, kde ho fauloval hostující obránce a rozhodčí nařídil pokutový kop. Ten si vzal na starost Fichtner, ale míč poslal pouze do tyče. Do vedení šli domácí ve 31', když hezky zahraný rohový kop dostal hlavou do sítě Schubert 1:0! To bylo z prvního poločasu vše.

Dont vyrovnal v nastavení

Ve druhém poločase se obraz hry nezměnil a domácí toho dokázali využít. V 53' se prosadil hlavou po standartní situaci domácí Klimpl a Jíkev vedla 2:0! Od vstřelené branky opadla aktivita Jíkve a toho mohli využít Rožďalovice. V 64' se odhodlal ke střele z velké dálky hostující Dont a hosté z ničeho nic byli ve hře 2:1! Domácí nedokázali udržet míč na svých kopačkách a hosté stupňovali svůj tlak. Když už se zdálo, že domácí dokážou tlak hostů ustát až do závěrečného hvizdu, tak udeřil opět hostující Dont a v nastaveném čase vystřelil svému týmu po standartní situaci bod 2:2!



Ohlasy k zápasu


Jíkev
Kamil Mácha (trenér): K utkání s Rožďalovicemi jsme nastupovali v sestavě, kdy nám chyběla řada hráčů. Na střídání jsme měli pouze jednoho hráče. Bohužel pro nás je to koncovka utkání, která se nám opakuje. Hrálo se pěkné utkání, slušné vystupování laviček obou týmů směrem k rozhodčím. Kaňkou na utkání je chování fanoušků Rožďalovic, kteří sprostě uráželi jak rozhodčího, tak hráče Jíkve. Pokud chceme k fotbalu přilákat děti a užít si pěkná fotbalová utkání, tak by si měli v Rožďalovicích sjednat pořádek.

FC Trnavan Rožďalovice
Oldřich Budka (trenér): Za mě je to spravedlivá remíza. Pořád se potýkáme se špatnou koncovkou. Šance si vypracujeme, ale volíme špatné řešení. Děláme jednoduché chyby, které soupeř umí potrestat. V druhém poločase se nám alespoň podařilo vyrovnat, kdy to pálilo Lukáši Dontovi. Chtěl bych poděkovat rozhodčím za výkon. Jedinou kaňku na zápase vidím v chování některých hráčů a diváků ve směru k rozhodčím. Myslím, že i v B třídě bychom se mohli vyjadřovat slušně a na úrovni. Tímto bych chtěl poprosit naše fanoušky o podporu. Díky.



Sestavy


Jíkev
M. Blažek [-] - R. Šittich [-] , M. Macek [-] , Y. Kyrlyk [-] , M. Pikous [-] , M. Náhlovský [-] , M. Ustinov [-] (82. J. Kvíz [-] ) , M. Klimpl [-] , T. Fichtner [-] , J. Schubert [-] , P. Mikolanda [-]

FC Trnavan Rožďalovice
M. Polcar [-] - V. Bubla [-] , D. Hora [-] (59. J. Najmon [-] ) , M. Grospič [-] , H. Tu [-] (51. M. Plch [-] ) , F. Veselý [-] (70. J. Němeček [-] ) , L. Dont [-] , J. Čapek [-] (76. P. Rulc [-] ) , L. Heřmanský [-] , T. Živnůstka [-] , M. Jeník [-] (88. B. Kulychok [-] )

Počet diváků: 120. Rozhodčí: Mrázek Radek - GARAJA Miroslav, KOVÁŘ Otto.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 20:17

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 14:30
Kateřina Uhlířová

Expert: Oldřich Budka
Tip experta: remíza

Těžký soupeř. My hrajeme o záchranu. Remíza by slušela. Bude to těžké.

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 10:22

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 17:20

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 13:52

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 16:04

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 08:41
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích