Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2023 15:30

12.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Býchory ve druhém poločase zabraly, ale na body to nestačilo


Branky


11

Rožďalovice táhnou sérii čtyř utkání bez prohry a z nováčků v soutěži si vedou nejlépe. Býchory mají na svém kontě pouhé tři body a v minulém kole se musely obejít bez vykartovaných hráčů a podlehly Městci Králové. Rožďálovice dokázaly svou sérii bez prohry natáhnout a porazily Býchory 4:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól v první minutě

Domácí vstoupili do utkání fantasticky a hned v 1' je po standartní situaci poslal do vedení Živnůstka 1:0! Terén na kterém se hrálo příliš nedovolil kvalitně kombinovat. Ve 23' chybovala hostující obrana v rozehrávce a Grospič uklidil míč k zadní tyči 2:0! Domácí byli v prvním poločase lepším týmem a svého soupeře do šancí nepouštěli. První půle toho více nenabídla a do kabin se šlo za stavu 2:0 pro domácí Rožďalovice.

Býchory vyrovnaly

Druhý poločas byl v režii Býchor. Ve 49' dal hostům naději na dobrý výsledek Lev, když snížil na 2:1! Býchory byly lepším týmem s tlačil svého soupeře. Z aktivity hostů pramenila vyrovnávací branka v 74', kterou vstřelil A. Vyhnánek a bylo srovnáno 2:2! Vyrovnávací branka nakopla domácí a hned v 82' po střele ze střední vzdálenosti dorážel hlavou Dont a poslal Rožďalovice znovu do vedení 3:2! Hosté vrhli všechny síly do útoku a šli za vyrovnáním, ale otevřené obrany hostů dokázal využít v nastaveném čase domácí Najmon a uzavřel skóre na konečných 4:2!



Ohlasy k zápasu


FC Trnavan Rožďalovice
Oldřich Budka (trenér): Nebylo to jednoduché utkání a vítězství se nerodilo jednoduše. Soupeř nás druhou půli trápil a chtěl vyhrát. Jsme rádi, že jsme utkání zvládli alespoň bodově.

TJ Sokol Býchory
Ondřej Vaňkát (hráč): Druhé venkovní utkání v okleštěné sestavě a opět bez bodu. Nicméně tentokrát body nebyly vůbec daleko, naopak jsem toho názoru, že jsme zde minimálně bod měli udělat. Začátek zápasu začal katastroficky, ačkoliv každý v kabině říká, že se začíná již od první minuty, tak po třiceti sekundách jsme inkasovali z volného kopu. Psychické síly tím pádem odešly ihned na začátku a špatně se pak dotahuje. Druhou branku jsme také darovali soupeři na stříbrném podnose, když jsme udělali chybu patnáct metrů od branky. Terén však bránil lepší kombinaci, dlouho jsem tak nekvalitní trávník neviděl. Druhá půle byla čistě v naší režii, domácí se strachovali o výsledek, byli úplně bezradní. Pokud kluci naváží na výkon a nasazení z druhého poločasu, tak věřím v další body. Nesmí však zůstat jen u řečí. My snad budeme mít další hráče k dispozici, abychom doma vyhráli. Pochvalu zaslouží všichni sudí, kteří si vedli na poměry perfektně.



Sestavy


FC Trnavan Rožďalovice
M. Polcar [-] - V. Bubla [-] (55. D. Hora [-] ) , M. Grospič [-] , J. Najmon [-] , L. Dont [-] , J. Čapek [-] (62. H. Tu [-] ) , L. Heřmanský [-] , B. Kulychok [-] (76. Š. Taneček [-] ) , P. Rulc [-] , T. Živnůstka [-] , M. Jeník [-] (46. M. Plch [-] )

TJ Sokol Býchory
J. Holý [-] - A. Jehlička [-] , M. Škopek [-] (54. J. Křivský [-] ) , J. Vyhnánek [-] , J. Oberreiter [-] , A. Vyhnánek [-] , A. Chvalovský [-] , P. Mikita [-] , V. Kainar [-] (73. V. Chadraba [-] ) , L. Lev [-] , R. Pelikán [-]

ŽK: 48. V. Bubla , 63. D. Hora , 71. H. Tu , 89. M. Grospič - 63. A. Chvalovský .
Počet diváků: 119. Rozhodčí: LOUDA Tomáš - CHOVANEC Petr, STEJSKAL Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 21:42
Kateřina Uhlířová

Expert: Kateřina Uhlířová
Tip experta: výhra domácích

Souboj nováčku zvládnou lépe domácí. Neprohráli už čtyři utkání v řadě a budou v tom pokračovat i nadále. Býchory naopak mají čtyři prohry v řadě a nemyslím si, že by se mělo v Rožďalovicích něco změnit. 3:1

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 13:08

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 22:36

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 22:27

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 16:10

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 20:11

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 10:03

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 08:46
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích