Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2023 15:30

12.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Paběnice porazily Semice. Brankář Hons skončil v nemocnici po ráně od fanouška


Branky


11

Domácí Paběnice v minulém kole schytaly debakl na půdě Peček a domů si odvezly osm kousků. Semice v nastaveném čase zdolaly minulý týden Jestřabí Lhotu. Vzájemný duel vyšel lépe domácím Paběnicím, ale přítomní diváci budou více rozebírat závěrečnou potyčku než samotný výsledek. Brankář Semic Petr Hons musel být odvezen do nemocnice po ráně od fanouška po závěrečném hvizdu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízový poločas

Hosté vstoupil do utkání lépe a v úvodní desetiminutovce byli lepším týmem. Nedokázali si ale vytvořit brankovou příležitost. Ve 23' se hosté probíjeli do šance, ale o míč přišli a po lajně utekl domácí Březina, který předložil míč Mužátkovi a ten otevřel skóre 1:0! Hosté se dočkali vyrovnání ve 32', když se míč po akci Rychtaříka odrazil za velké vápno a Vavřík krásnou ránou propálil vše co mu stálo v cestě 1:1! Domácí si mohli vzít vedení zpět, ale své dvě dobré příležitosti nedokázali využít. Ve 40' mohli skóre otočit hosté, ale akci čtyři na dva nedotáhli do gólového konce.

Potyčka po závěrečném hvizdu

Ve druhém poločase byli domácí jasně lepším týmem. V 53' využil dlouhý míč domácí Kracík, který předběhl obránce hostů a uklidil míč do sítě 2:1! V 63' předvedli domácí pěknou kombinaci na jejímž konci byl Mužátko a vstřelil svou druhou branku v utkání 3:1! V 68' sehráli domácí další pěknou kombinaci, kterou tentokrát zakončoval Kracík, pro kterého to byla také druhá branka v utkání 4:1! To nejzajímavější přišlo až v úplném závěru. V 89' vletěl nevybíravě domácí Čáp do brankáře Honse a uviděl druhou žlutou kartu v utkání, takže následovala červená karta. Po závěrečném hvizdu hostující brankář Hons odstrčil jednoho z fanoušků domácích a jiný divák domácích ho za to udeřil pěstí do obličeje. Brankář Hons utrpěl krvavé zranění a musel být převezen do nemocnice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Paběnice
Tomáš Böhm (asistent trenéra): V dnešním zápase jsme chtěli bodovat naplno. Byli jsme si vědomi, že k nám jede mančaft z druhého místa tabulky. Očekával jsem nelehký zápas, Semice mají dobře poskládaný tým s fotbalovou kvalitou a mládím. Po minulé prohře v Pečkách, máme třetí nejhorší obranu. Proto jsme zamíchali se sestavou a řekli si, že budeme hrát ze zajištěné obrany. Což přineslo ovoce. Po půli 1:1 se Semice nechtěli spokojit jen s remízou a jak se tlačili dopředu, tím víc se nám otevírala okna v jejich obraně. Čehož se oba útočníci Mužátko a Kracík zhostili jak se patří. Oba se dvakrát tváří v tvář golmanovi Semic nemýlili a to nás těší. Jsme rádi za tři body.

AFK Sokol Semice
Miroslav Čepelka (vedoucí týmu): To co se dělo po utkání je popsáno v zápise o utkání a já k tomu víc dodávat nechci. Čekáme na výsledky z nemocnice a na rozsah zranění hlavy našeho brankáře, který možná taky už letos dochytal. Ale teď momentálně přesný rozsah zranění po tom napadení neznáme. Každopádně někteří rádoby fanoušci jako dnes ten jeden domácí, nejspíš posilněn alkoholem, by snad ani na zápasy neměli chodit. Výsledek mě teď vůbec nezajímá. Po dnešku mě zajímá akorát to, aby byl náš brankář zdravotně v pořádku. Nechali si ho v nemocnici.



Sestavy


TJ Sokol Paběnice
T. Výborný [-] - D. Mužátko [-] (78. L. Čáp [-] ) , P. Váňa [-] , J. Špičák [-] , J. Šindelář [-] , L. Březina [-] , T. Horváth [-] , M. Kracík [-] , M. Svoboda [-] , M. Blahník [-] (85. M. Záhrobský [-] ) , M. Blažek [-]

AFK Sokol Semice
P. Hons [-] - Š. Jareš [-] , J. Kudrna [-] (75. J. Hochman [-] ) , J. Vavřík [-] , D. Šimek [-] , A. Kubela [-] , P. Rychtařík [-] , F. Vavroušek [-] (58. J. Hylmar [-] ) , J. Kamlach [-] , M. Machala [-] (64. V. Kavka [-] ) , Š. Bříza [-]

ŽK: 84. L. Čáp - P. Hons , 4. D. Šimek , 86. Š. Bříza . ČK: 89. L. Čáp .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: VÁŇA David - TVAROH Petr, KUBA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 21:42
Kateřina Uhlířová

Expert: Kateřina Uhlířová
Tip experta: výhra hostů

Paběnice ukazují, že jsou silný tým. Semice jsou tvrdý oříšek pro každý tým. Myslím si, že zkušenosti Semic rozhodnou a hosté si odvezou všechny body. 2:3

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 13:08

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 22:36

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 22:27

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 16:10

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 20:11

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 10:03

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 08:46
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů