Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2023 14:30

13.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nestárnoucí Martin Blahník nasázel Sadské čtyři góly


9

Sadská byla osm utkání bez bodu. V posledních dvou utkání zabrala a posbírala čtyři body. Paběnice po výbuchu v Pečkách zabraly a porazily Semice. Nováček z Paběnic si smlsnul i na Sadské, která o jednu branku utekla desítce a utkání skončilo 1:9.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sadské se podařilo vyrovnat

Domácí Sadská vstoupila do utkání dobře a vytvořila si několik dobrých příležitostí, ale prostřelit brankáře Nesládka nedokázala. Vedení se ujali hosté v 15', když se prosadil Špičák hlavou po rohovém kopu Kolouška 0:1! Ve 26' se Sadská dočkala vyrovnání, když přihrávku do vápna využil na zadní tyči Plot 1:1! Ve 32' se po závaru v malém vápně odrazil míč k hostujícímu Blahníkovi, jehož střelu obránci Sadské vykopávali z brány, ale míč už byl za brankovou čárou 1:2! Ve 35' se po rohovém kopu hostů odrazil míč k Váňovi, který ho posunul Kolouškovi a ten přesným centrem našel Šindeláře a ten poslal míč do sítě 1:3!

Kanár ve druhém poločase

Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté. Hned ve 47' vybojoval míč Kracík, utekl po křídle a předložil balón před prázdnou bránu Blahníkovi, který už měl snadnou práci 1:4! V 51' běžel po krásné průnikové přihrávce sám na bránu hostující Špičák, který ukázal týmového ducha a přihrál volnému Blahníkovi před prázdnou bránu a hattrick byl na světě 1:5! V 66' se po kombinaci na straně hřiště dostal míč až na zadní tyč, kde stál střelec utkání Blahník a zvýšil na 1:6! V 68' zahrál standartní situaci Koloušek, míč se odrazil na malé vápno a do sítě ho poslal podruhé v utkání Šindelář 1:7! V 75' obešel Mužátko dva protihráče, předložil míč na velké vápno a Špičák technickou střelou na zadní tyč zvýšil už na 1:8! V 80' si hezky zpracoval míč Záhrobský, přihrál pod sebe na Mužátka a ten střelou mezi nohy brankáře Doubka uzavřel na konečných 1:9!



Ohlasy k zápasu


AFK Sadská
David Čemus (hráč): V této sezóně už po několikáté píšu, že se jednalo o nejhorší zápas, ale dnešek překonal všechno. Nejsme schopni z několika samostatných nájezdů na brankáře vstřelit gól a pak uděláme několik školáckých chyb, které soupeř potrestá. Leží na nás hrozná deka a můžeme jen doufat, ať už skončí podzimní část a přes zimu s tím něco udělat.

TJ Sokol Paběnice
Jaroslav Vlach (trenér): Zápas jsme nezačali dobře a domácí měli svoje šance při kterých nás podržel brankář Nesládek.Hrálo se nahoru dolů i my měli svoje šance, ale od stavu 1:2 si myslím, že jsme začali zápas kontrolovat. Do druhého poločasu jsme vstoupili aktivně a proměnili svoje šance, kdy jsme po hezkých akcích zakončili nějaké akce do prázdné brány. Za výhru jsem rád a gratulace klukům do kabiny. Bohužel nám i dnes chybělo asi deset lidí kvůli zranění a pracovním povinnostem a pomohli nám nestárnoucí kluci z béčka. A jeden z nich, Blahník dal čtyři góly, klobouk dolů.



Sestavy


AFK Sadská
D. Doubek [-] - M. Dudla [-] , R. Sereda [-] (80. T. Weiss [-] ) , D. Pokorný [-] , T. Pavel [-] (14. P. Urban [-] ) , F. Horna [-] (66. J. Barták [-] ) , M. Machovský [-] , P. Nedbal [-] , T. Plot [-] , M. Svoboda [-] , D. Čemus [-]

TJ Sokol Paběnice
V. Nesládek [-] (85. V. Černovský [-] ) - D. Mužátko [-] , P. Váňa [-] , J. Špičák [-] , V. Koloušek [-] , J. Šindelář [-] , L. Březina [-] (80. R. Sochr [-] ) , M. Kracík [-] , M. Svoboda [-] , M. Blahník [-] (75. M. Záhrobský [-] ) , M. Blažek [-]

ŽK: 62. M. Dudla .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Mareš Bohumil - SVOBODA Richard, NOVOTNÝ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 16:16

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 20:12

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 15:30
Kateřina Uhlířová

Expert: Petr Váňa
Tip experta: výhra hostů

Doufám, že potvrdíme dobrý výkon ze zápasu se Semicemi a odvezeme si 3 body. 1:3

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 11:56

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 22:46

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 08:46
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů