1:6
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2023 14:30

13.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na výhře Pátku se podílelo pět střelců


Branky


71. J. Teplý - 11. M. Puk , 15. J. Navrátil , 18. O. Puk , 64. M. Puk , 81. L. Kadlec , 86. M. Ramšák
9

Býchory v této sezoně získaly pouhé tři body a nacházejí se na poslední pozici v tabulce, ale od svých soupeřů bývají často za výkony chváleni. Pátek v minulém kole nasázel pět branek Vykáni a pohybuje se v horní polovině tabulky. Vzájemný duel vyzněl lépe pro Pátek, který nastřílel šest branek na kterých se podílelo pět různých střelců.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Silná čtvrthodina Pátku

Domácím vstup do zápasu vůbec nevyšel. V 11' se prosadil M. Puk a poslal Pátek do vedení 0:1! V 15' se hlavou po standartní situaci trefil hostující Navrátil a zvýšil na 0:2! V 18' zvyšoval po rohovém kopu O. Puk už na 0:3! Po třech inkasovaných brankách se výkon domácích zlepšil. Hra se vyrovnala a domácí si začali vypracovávat i šance. Žádná z nich však nebyla vyložená a s čím bylo potřeba, tak s tím si poradil hostující brankář Kožurik. V prvním poločase další branka nepadla, tak se šlo do kabin za stavu 0:3.

Závěr patřil hostům

Ve druhém poločase domácí tým držel více balón a snažil se s utkáním něco udělat. Hosté čekali na příležitosti v podobě brejků. Hosté několik slibných brejkových situací zahodili. Až v 64' to na sebe vzal M. Puk a zvýšil na 0:4! V 71' se dočkali i domácí, když Teplý snížil na 1:4! Domácí byli blízko další vstřelené brance, ale hosty zachránil na brankové čáře bránící Štok, který míč zvládnul vykopnout. Hosté zahodili několik dalších šancí, nevyřešili ani akci dva na jednoho, ale v 81' se už dočkali, když střídající Kadlec zvýšil na 1:5! V 86' udělal tečku za tímto utkání Ramšák, který upravil na končených 1:6!



Ohlasy k zápasu



Pátek
Jan Bartoš (hráč): Na skvěle připraveném hřišti jsme předvedli snový začátek. Hra se po půlhodině hry vyrovnala. Soupeř se snažil. Víc začal běhat a měl odražené míče. Nefungoval nám střed hřiště. Z toho pramenil jejich optický tlak. Nejprve musím pochválit soupeře, který rozhodně nepatří do míst, kde se momentálně nachází. I přes nepříznivý stav se snažili hrát fotbal, motivovali se a neuchýlili se k surové hře. Výhra je zasloužená. Našli jsme nové střelce. Skóre mohlo být dvouciferné. Nevyřešili jsme ani útok dva na jedno, když se vystavíme do ofsajdu. Takový je fotbal. Věřím, že jsme si to nechali na příští utkání. Rozhodčí pískali dobře. Díky hře všech hráčů obou týmu neměli moc práci.



Sestavy


TJ Sokol Býchory
J. Holý [-] - A. Jehlička [-] , P. Chlumský [-] (85. M. Škopek [-] ) , J. Vyhnánek [-] , J. Oberreiter [-] , A. Vyhnánek [-] , A. Chvalovský [-] , P. Mikita [-] , J. Teplý [-] , L. Lev [-] , R. Pelikán [-]

Pátek
D. Kožurik [-] - O. Puk [-] (22. J. Kohoutek [-] ) , J. Zubák [-] , S. Štok [-] , J. Stehlík [-] (72. J. Bulíř [-] ) , J. Bartoš [-] (76. L. Kadlec [-] ) , P. Papoušek [-] , M. Ramšák [-] , M. Puk [-] , J. Navrátil [-] , P. Stibor [-] (64. M. Šercl [-] )

Počet diváků: 73. Rozhodčí: STEJSKAL Miloš - TVAROH Petr, VÁŇA David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 16:16

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 20:12

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 15:30
Kateřina Uhlířová

Expert: Petr Váňa
Tip experta: výhra hostů

Tento zápas bude vyrovnaný, ale ve prospěch Pátku hovoří kvalita v útoku a vyhraje. 2:4

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 11:56

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 22:46

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 08:46
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů