3:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2023 14:00

1.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rožďalovice sahaly v Pátku po třech bodech. Ondřej Puk v závěru utkání zařídil Pátku bod


Branky


10. M. Ramšák , 82. O. Puk , 87. O. Puk - 5. D. Hora , 53. M. Grospič , 83. D. Hora
10

Pátek vyhrál dvě utkání v řadě. Na svém hřišti přestřílel Vykáň a šesti góly roznesl Býchory. Rožďalovicím v minulém kole skončila série pěti neproher v řadě, když prohrály ve Velimi. Vzájemný duel nabídl zajímavý souboj, který se rozhodoval až do posledních minut a oba týmy se musely po závěrečném hvizdu spokojit s remízou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na gól Hory odpověděl Ramšák

Hosté vstoupili do utkání parádně. V 5' si na dlouhý balón za obranu naběhl Hora a vyběhnutého brankáře Kožurika dokázal přehodit 0:1! Domácí poprvé zahrozili po rohovém kopu v 7', ale Navrátil na míč nedosáhl. V 10' se po dlouhém vhazování domácího Papouška hezky uvolnil M. Puk a dlouhým centrem našel v pokutovém území Ramšáka, který si míč nejdříve zpracoval a poté ho poslal přesně k tyči 1:1! Ve 34' postupoval domácí tým do přečíslení a příležitost měl Ramšák po průnikové přihrávce od Zubáka, ale snažil se ještě najít lépe postaveného M. Puka a obrana hostů zvládla šanci odvrátit. Ve 42' si na dlouhý míč O. Puka naběhl Papoušek, který se dokázal probít do pokutového území, ale jeho střela skončila mimo.

Gólový závěr

Hostům vyšel lépe vstup i do druhého poločasu. V 52' se po autovém vhazování dostal hostující Najmon k centru a Papoušek nedokázal uhlídat Grospiče, který svou hlavičku poslal přesně k přední tyči 1:2! V 58' se domácí dožadovali odpískání pokutového kopu, ale rozhodčí odpískal přímý kop, ze kterého Bartoš trefil pouze prostředek Polcarovi brány. V 65' postupoval sám na Polcara domácí Ramšák, ale svůj pokus poslal mimo tři tyče. V 82' domácí Bartoš poslal rohový kop na hlavu O. Puka a ten vyrovnal na 2:2! Hosté si vzali vedení zpět v 83', když si míč za obranu našel Hora a opět dokázal přehodit Kožurika 2:3! V 87' se centr do pokutového území hostů odrazil do míst, kde stál O. Puk a ten nechytatelnou ránou do šibenice vyrovnal na 3:3! V 90' tečoval míč střídající Šercl po akci Štoka k volnému Ramšákovi, který z malého vápna bránu přestřelil. V nastaveném čase mohli rozhodnout hosté, když si na centr Hory naběhl střídající Plch, ale míč trefil špatně a vůbec neohrozil bránu domácích.



Ohlasy k zápasu


Pátek
Jan Zubák (hráč): V rámci počasí a ročnímu období se zápas odehrál na hřišti, když ve vápně a dvou místech jsme museli řešit bahno. Hra se přelévala. Hodně nepřesností. Soupeř hrozil z brejku, ale buď je zastavil ofsajd nebo špatné řešení. V prvním poločase jsme neměli odražené míče a nebyli jsme si schopni nahrát třikrát po sobě. Darovali jsme jim dvě branky. Nedařilo se. Celkově jsme si vypracovali hodně šancí, ale produktivita je malá. Hnali jsme se za vítězstvím, ale tentokrát doma bereme remízu. Ztráta dvou bodů nás mrzí. Poslední zápas a doma chceme vyhrát.

FC Trnavan Rožďalovice
Oldřich Budka (trenér): Věděli jsme, že nás čeká kvalitní soupeř. Řekli jsme si, že jakýkoliv bod by byl pro nás dobrý. Začali jsme dobře, do utkání jsme vstoupili prvním vstřeleným gólem. Bohužel soupeř v zápětí vyrovnal. Do kabin se šlo za spravedlivého vyrovnaného stavu 1:1. Pro nás je to zlatý bod a klukům děkuji za bojovnost. Teď je potřeba bod potvrdit výhrou doma s Pečkami, které jsou silným protivníkem.



Sestavy


Pátek
D. Kožurik [-] - J. Stehlík [-] (83. J. Kohoutek [-] ) , M. Puk [-] , J. Navrátil [-] , O. Puk [-] , S. Štok [-] , J. Zubák [-] (65. P. Stibor [-] ) , J. Bartoš [-] (83. M. Šercl [-] ) , P. Papoušek [-] , M. Ramšák [-] , P. Mejzr [-]

FC Trnavan Rožďalovice
M. Polcar [-] - D. Hora [-] , M. Grospič [-] , J. Najmon [-] , V. Bubla [-] (74. H. Tu [-] ) , J. Čapek [-] (65. J. Prokeš [-] ) , F. Veselý [-] (86. M. Plch [-] ) , L. Heřmanský [-] , L. Dont [-] , P. Rulc [-] (83. B. Kulychok [-] ) , T. Živnůstka [-]

ŽK: 29. P. Mejzr , 85. M. Ramšák - 40. V. Bubla , 55. M. Grospič , 91. T. Živnůstka .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: TÝČE Vladimír - SVOBODA Dominik, BOHATÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Kateřina Uhlířová

Expert: Adam Vyhnánek
Tip experta: výhra domácích

Pátek má zkušenější tým.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 08:27
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích