Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2023 14:00

1.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj ze špičky tabulky zvládla lépe Jíkev. Semice odjely s prázdnou


10

Fotbalistům Jíkve se daří. Před tímto utkáním nepoznali chuť porážky devět utkání v řadě. Semice se dlouho držely v závěsu za Městcem Králové, ale poslední týdny nebyly úplně podle jejich představ. Semice prohrály dvě utkání v řadě. A Semice se nedočkaly ani na třetí pokus, když Jíkev svou neporazitelnost natáhla už na deset utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli vše podstatné

Do utkání vstoupili lépe hosté. Hned v úvodu měli možnost zahrávat dva rohové kopy v řadě. Ten druhý ve 3' skončil v síti domácích, když se po centru Šimka hlavou prosadil Jareš 0:1! Inkasovaný gól nakopnul domácí a v 8' se také po rohovém kopu na přední tyči prosadil domácí střelec Pařízek a bylo vyrovnáno 1:1! V 18' Jíkev nechala na levé straně volného kapitána hostů Kamlacha, který pěknou akci hostů zakončil gólem 1:2! Ve 25' se po centrovaném míči dostal k odraženému míči domácí Náhlovský a z hranice velkého vápna vyrovnal na 2:2! Ve 28' byl faulován Pařízek, který se postaral i o následný volný přímý kop a krásnou střelou poslal Jíkev do vedení 3:2! Domácí měli v první půli ještě možnost navýšit skóre, ale samostatný únik Fichtnera brankou neskončil.

Další branka nepadla

Ve druhém poločase domácí Jíkev tahala za kratší konec. Hosté využívali dlouhých míčů na své urostlé hráče a vypracovali si větší množství standartních situací. Domácí si dokázali vypracovat několik zajímavých brejkových situací, ale v bráně neskončila ani jedna. Stejně tak na druhé straně a Jíkev se mohla radovat ze zisku třech bodů z utkání dvou soupeřů z předních příček tabulky.



Ohlasy k zápasu


Jíkev
Kamil Mácha (trenér): Myslím, že pro diváky se hrálo pěkné utkání, se spoustou šancí. Děkujeme soupeří za pěkné utkání vedené v rovině fair play.

AFK Sokol Semice
Miroslav Čepelka (vedoucí týmu): Ačkoli jsme dnes prohráli, nemůžu jinak než chválit. Byl to jeden z těch našich lepších výkonů teď v podzimní části. Bohužel jsme ale dnes opět neproměňovali naše velké příležitosti. Nutno podotknout, že ale i domácí měli další šance, kdy mohli skóre navýšit. Celou druhou půli jsme se tlačili za vyrovnáním, ale bohužel se nám to nepovedlo, i když jsme domácí myslím dnes docela trápili.



Sestavy


Jíkev
M. Blažek [-] - M. Pikous [-] , P. Mikolanda [-] , M. Náhlovský [-] (66. M. Ustinov [-] ) , J. Tomášek [-] , P. Pařízek [-] (93. V. Anataciuc [-] ) , M. Klimpl [-] , T. Fichtner [-] (90. A. Rusu [-] ) , R. Šittich [-] (66. Y. Kyrlyk [-] ) , J. Schubert [-] , E. Zejmon [-]

AFK Sokol Semice
F. Vavroušek [-] - Š. Jareš [-] , J. Kudrna [-] , J. Vavřík [-] , D. Šimek [-] (32. J. Hylmar [-] ) , A. Kubela [-] , L. Kapička [-] , J. Kamlach [-] , V. Kavka [-] , M. Machala [-] , Š. Bříza [-]

ŽK: 44. M. Klimpl - 4. D. Šimek , 39. L. Kapička , 45. Š. Jareš .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Němeček Josef - SUCHÝ Aleš, KUBEČKA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Kateřina Uhlířová

Expert: Adam Vyhnánek
Tip experta: výhra hostů

Týmy na špici tabulky. Semice si odvezou tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 08:27
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích