2:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2023 17:00

2.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sušice dlouho sahala po třech bodech, nakonec je ráda za jeden


Branky


24

Sušice v prvním zápase klopýtla. Zaváhání chtěla odčinit proti Tlučné. Dlouho sahala po třech bodech, nakonec musí být na Šumavě rádi aspoň za bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do vedení šli už po 8 minutách hosté, když centr proskákal až za záda brankáře Těžkého. Autorem branky je Lukáš Polák. Blíže k dalšímu gólu měli ale poté spíše domácí. Do šancí se dostali Hájek, Míčka a Klíma. Všichni ale bez zdárného výsledku. To, co se nepovedlo těmto třem se po chvíli povedlo Patriku Hubáčkovi. Ten zužitkoval perfektní centr z pravé strany a střelou k tyči srovnal na 1:1. Hosté si mohli vzít vedení zpět, deset minut před poločasem ale skvělým výběhem zastavil nebezpečný protiútok domácí brankář Těžký, což znamenalo, že se do kabin šlo za nerozhodného stavu.

 

Ve druhém poločase se tvář hry příliš nezměnila. Tlučná zalezla a čekala na chybu a rychlé protiútoky. Domácí se dostávali ke střelám a měli územní převahu. To jim ale bylo platné jak mrtvému zimník, když to k vážnějšímu ohrožení Kovaříkovy brány nevedlo. Co se nepovedlo domácím, se po ojedinělé příležitosti povedlo hostům. Po standradce si míč ve vápně našel Jam Saitz a nechytatelně ho poslal za záda gólmana. Minimálně bod by ale Sušici z tohoto zápasu slušel. A to věděl nejlépe kapitán Tomáš Klíma. Ten se obtočil ve vápně a nekompromisně srovnal na 2:2. Další gól už diváci neviděli, a tak si oba týmy body rozdělily.



Ohlasy k zápasu


TJ Sušice
Štěpán Tuček, asistent trenéra: Do prvního domácího zápasu jsme šli bez opor. V zápase jsme přivítali nováčka z Tlučné a bylo nutno udělat pár vynucených změn, jelikož nám vypadli dva hráči ze základní sestavy. Král, Králík a další zkušený hráč Pechek nemohli nastoupit. O soupeři jsme nic nevěděli a samozřejmě jsme nechtěli ani nic podcenit, což se celkem dařilo ale první gól vystřelil Tlučná, když po standartní situaci, vyrazil brankář Těžký centr mimo vápno a hostující hráč chtěl vrátit míč do pokutového území a při naší smůle se mu to povedlo tak, že míč skončil až za zády brankáře Těžkého, ačkoliv si většina hráčů myslela, že se o gól nejednalo. To nás ale nesrazilo a soupeře, který hrál převážně na brejky, jsme zatlačili na jejich polovinu a dobývali jsme jejich branku. Po šancích Klímy, Míčky a Hájka se to povedlo až Hubemu(Patrik Hubáček), který uklidil perfektní centr od Pivetze po krásné souhře z pravé strany. Do šatny se šlo za stavu 1:1. Do druhé půle jsme chtěli naskočit v tempu, ve kterém skončil první poločas. Myslím, že jsme fyzicky na tom byli lépe než hostující celek, což se také potvrdilo. Hosté zalezli na svojí polovinu a nám nezbývalo nic jiného než útočit do plné obrany, což nikdy není nic jednoduchého. Tlak byl, ale finální fáze nebyla taková, jakou bychom si představovali. Po faulu(nefaulu) zahrávali hosté standardní situaci v 81.minutě a dlouhý centr do vápna, kde bylo několik odrazů a málo důrazu naších bránících hráčů, dostal soupeř míč do sítě po druhé. To kluky nepoložilo a tlak se opět vrátil na naši stranu a hned 3.minuty na to, to vzal kapitán Tomáš Klíma na sebe. Dostal míč zády k bráně, přikryl si ho a z otočky vyslal nechytatelnou střelu za záda hostujícího brankáře 2:2. Hosté po té zalezli úplně a my už si žádnou vážnější situaci do plné obrany nedokázali vytvořit. Kluky musíme pochválit, že to nezabalili. Samozřejmě velká škoda ztráty dvou bodů na domácí půdě. Děkujeme našemu kotli, který nás podpořil. Díky patří také dvěma dorostencům, kteří doplnili na tento zápas mužstvo. Musíme zlepšit koncovku do dalšího zápasu, ale to už nás trápí hodně dlouho, tak snad se nám to už další zápas, který nás čeká v Chlumčanech v neděli od 18 hodin, podaří prolomit.




Sestavy


TJ Sušice
D. Těžký [-] - L. Kodýdek [-] , A. Pivetz [-] , O. Míčka [-] , T. Klíma [-] , T. Marek [-] , P. Hubáček [-] (72. Š. Krůs [-] ) , L. Hájek [-] , J. Štěch [-] , A. Vystrčil [-] (82. V. Kopa [-] ) , M. Podlipský [-]

TJ Tlučná
V. Kovařík [-] - O. Šafránek [-] , L. Kouřil [-] , J. Sadílek [-] (88. A. Houdek [-] ) , F. Veselý [-] , J. Folk [-] (94. D. Černý [-] ) , M. Stehlík [-] (92. M. Kouřil [-] ) , L. Polák [-] , P. Hiťha [-] , J. Saitz [-] , S. Škoda [-]

ŽK: 31. T. Marek , 92. M. Podlipský - 49. F. Veselý , 86. S. Škoda .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ADÁMEK Filip - DUDA Miroslav, HEBR David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Kořenek

Expert: Pavel Grambal
Tip experta: remíza

Sušice doma silná, velký hřiště,šikovnej běhavej tým, to nechceš (směje se) ale i tak Tlučna s Jardou Sadílkem v čele ten bodík uhraje… Gól Jarda Sadílek

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích