2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2023 16:00

4.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tlumačov hrál celý poločas v deseti, přes to slaví první výhru


Branky


29

Zápas dvou týmů, kteří do tohoto kola na první výhru čekaly vyzněl lépe pro domácí. Ti sice hráli celý zápas v početní nevýhodě, využili ale své přednosti - standardek - a nakonec jsou to oni, kdo získal tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do vedení šli hráči Tlumačova, kteří jeden z několika protiútoků proměnili v gól. Konkrétně se trefil Jan Pfeifer. Hosté to měli na tlumačovském terénu a dlouho se jim nepodařilo výrazněji ohrozit domácí branku. Chvíli poté, co orazítkovali břevno se už ale radovali. Ve 32. minutě srovnal Dominik Černý. V závěru poločasu viděl přímou červenou kartu střelec jediného tlumačovského gólu Jan Pfeifer, kterou si vysloužil za skluz zezadu.

 

Kdo čekal, že ve druhé půli budou nějak výrazně dominovat hosté, pletl se. Ano, na hostech sice byla vidět větší aktivita, domácí ale přišli druhou půli spíše dohrát a dobránit remízový výsledek. Hosté se nedokázali do tlumačovské obrany dostat, a tak přišel trest. Chvíli po hodině hry se po standardní situaci prosadil Filip Šinál a domácí se tak i v deseti dostali do vedení. Tlučná měla v závěru nějaké náznaky šancí. Nebylo to ale nic, co by mělo domácí ohrozit, a tak všechny body skončily v Tlumačově.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Start Tlumačov
Pavel Čadek, trenér: Byl to celkově vyrovnaný zápas. Začalo se docela od podlahy, na obou stranách byly takové šance, pološance. Pak jsme dali gól na 1:0 a místo toho, abychom je dorazili tak jsme si klasicky nechali dát po závaru na 1:1. Pak jsme měli dvě velké šance a dali jsme tyčku. Když se míč odrazil od tyčky, tak byl náš hráč po skluzu zezadu vyloučený. Myslím si teda, že to bylo docela přísné, ale člověk to musí respektovat. Do druhé půle jsme šli s tím, že chceme udržet alespoň ten bod. Soupeř byl aktivnější, bylo jich o jednoho víc celý poločas. Měli více míč na kopačkách, drobet nás tlačili a my jsme houževnatě bránili, hrozili z brejků a standardek. Pak se nám povedlo po jednom brejku dát na 2:1 a nakonec drobet se štěstím to udržet.

TJ Tlučná
Michal Vašák, trenér: Do Tlumačova jsme jeli vyhrát, ale bohužel nevezeme ani bod. Na těžkém terénu se hrál bojovný zápas, začátek zápasu vyšel lépe domácím, kteří spoléhali na brejkové situace a po jedné z nich se jim podařilo jít do vedení. Poté jsme měli pár náznaků šancí, nastřelili jsme i břevno a do poločasu se nám podařilo srovnat. Ve druhé půli jsme nastoupili proti oslabeným domácím, když jeden z jejich hráčů dostal za faul ve 45. minutě červenou kartu. Bohužel jsme si do konce zápasu nedokázali poradit s domácí obranou a z jedné ojedinělé standardní situace jsme inkasovali. Na těžkém terénu už pak bylo složité se prosadit, i když jsme tam měli pár náznaků i trošku smůli, ale bohužel už se nám nepodařilo vyrovnat a jedeme domů s prázdnou. Nevěšíme hlavy, musíme se zvednout a zabojovat v dalším zápase o první vítězství.



Sestavy


TJ Start Tlumačov
O. Pomothy [-] - L. Svoboda [-] (65. T. Šindelář [-] ) , M. Schneider [-] , V. Jansa [-] , L. Leitl [-] (67. O. Sladký [-] ) , K. Hamor [-] , T. Frček [-] (86. P. Koza [-] ) , M. Tesař [-] , R. Šindelář [-] , F. Šinál [-] , J. Pfeifer [-]

TJ Tlučná
F. Kabát [-] (70. J. Mudra [-] ) - S. Škoda [-] , O. Šafránek [-] , P. Soukup [-] , D. Černý [-] (65. L. Kouřil [-] ) , F. Veselý [-] , R. Novák [-] (82. A. Houdek [-] ) , M. Stehlík [-] (65. J. Folk [-] ) , L. Polák [-] , P. Hiťha [-] , J. Saitz [-] (82. M. Kouřil [-] )

ŽK: 40. F. Kabát . ČK: 45. J. Pfeifer .
Počet diváků: 115. Rozhodčí: Šlajs Jakub - CIMICKÝ Filip, ŠLAUF Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Milan Legát
Tip experta: výhra domácích

V tabulce dělí oba týmy od sebe pouhý bod. Tlumačov získal zatím pouze jediný. Věřím, že v tomto zápase prokážou větší zkušenosti a proti nováčkovi soutěže budou poprvé bodovat naplno.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích