Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2023 17:00

4.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sušice porazila na umělce Horšák, výhru trefil kapitán Klíma


Branky


28

Sušici první dvě kola příliš nevyšly. V tom minulém ale, možná překvapivě, porazila rozjeté Chlumčany 5:1 a na výhru chtěla navázat s podobně rozjetým Horšovským Týnem. Plán sušickým vyšel a když v 75. minutě vystřelil výhru kapitán Klíma, znamená to další 3 body do tabulky.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na první gól se na sušické umělce čekalo až do 24. minuty. K nelibosti domácích příznivců ale padl do sušické branky. Král hasil faulem protiútok Horšovského Týnu, k přímému kopu se postavil Andrii Slinkin a nechytatelně překonal Těžkého v brance domácích. Z vedení se ale hosté nemohli radovat dlouho. O šest minut později srovnal Štěpán Krůs, aby na něj za 3 minuty navázal Jakub Štěch. Během tří minut tak domácí skóre otočili a vedli. Ke gólové druhé polovině poločasu ale ještě přispěl hostující Mykola Dibrivnyi a do kabin se tak šlo za divokého stavu 2:2.

 

 

Kdo čekal gólové hody i ve druhé půli, spletl se. Hosté už nebyli tolik nebezpeční po brejcích a ani domácí zrovna dvakrát hodně brankáře Herce nezásobovali střelami. Přes to ale ještě jedna branka přišla. O tu se postaral v 75. minutě kdo jiný než kapitán Tomáš Klíma, a v Sušici se tak mohli radovat ze zisku 3 bodů.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sušice
Patrik Hubáček, hráč: Myslím si, že jsme dneska o ten gól byli lepší a vyhrát si zasloužili. Věřili jsme, že pokud budeme zachytávat rychlé protiútoky soupeře, tak jsme schopni je porazit. Hráli jsme doma a byli jsme dobře nabuzeni. Myslím, že nám hodně pomohla výhra v Chlumčanech. Hodně kluků má teď formu a hrají opravdu dobře. Získali jsme proti silným soupeřům šest bodů a nyní pojedeme bojovat o další do Kolovče.




Sestavy


TJ Sušice
D. Těžký [-] - P. Pechek [-] , O. Míčka [-] , T. Klíma [-] , A. Pivetz [-] , L. Král [-] , L. Hájek [-] , J. Štěch [-] , A. Vystrčil [-] , L. Kodýdek [-] , Š. Krůs [-] (79. P. Hubáček [-] )

FC Dynamo Horšovský Týn
J. Herc [-] - J. Havlíček [-] , M. Dibrivnyi [-] , J. Černík [-] (73. M. Falout [-] ) , D. Slapnička [-] , J. Čižikov [-] , T. Novák [-] , M. Mašek [-] (85. O. Sloup [-] ) , Y. Kokhan [-] , A. Slinkin [-] , J. Svárovský [-]

Počet diváků: 173. Rozhodčí: Petrželka František - KAISER Daniel, ŠÁLKOVÁ Helena.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Milan Legát
Tip experta: remíza

Za mě je tento zápas šlágrem nadcházejícího kola. Sušice se dobře naladila v minulém kole vysokou výhrou na hřišti Chlumčan. Horšovský Týn má zatím plný počet bodů při lichotivém skóre 10:2. Očekávám vyrovnaný zápas, který by mohl skončit remízou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza