0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2023 17:00

6.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křimice hrály v Sušici dlouho bez branek, nakonec berou 3 body


Branky


27

Zápas plný gólů? To se od tohoto klání určitě čekalo. Nakonec z toho ale bylo gólové trápení, které protrhl až Pavel Fořt. Ten se podílel u na druhém gólu, díky čemuž Křimice vyhrály 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku se hrálo ze zabezpečených obran a oba týmy chtěly pro útočné akce využít svých křídelních hráčů.První větší šanci měli domácí hráči. Konkrétně to byl Míčka, který běžel ze strany sám na Moravce. Míčka ale možná zbrkle volil zakončení a bránu bohužel pro něj vůbec netrefil. O chvíli později bylo trochu vzruchu i na druhé straně. Nebezpečný centr ale skončil až v autu. Podobná situace byla k vidění i před brankou Křimic. Tam sice hráč na zadní tyči byl, v bráně ale byl připravený Moravec, který tento nebezpečný pokus zlikvidoval. A když se neuchytila ani dalekonosná střela Dytrta, šlo se do kabin za stavu 0:0.

 

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí, kteří hrozili hlavně prostřednictvím dua Klíma-Míčka. Tyto pokusy ale vedly nanejvýš k standardním situacím. Ve druhém poločase měli sice více příležitostí domácí, skóre ale paradoxně otevřeli hosté. Po faulu na Matějku si míč postavil Pavel Fořt a střelou na zadní tyč překonal brankáře. Sušičtí se rozhodli hrát vabank a nevyplatilo se jim to. Fořt vybídl Lemáka, který utekl obraně, předložil Renému Kropáčkovi, který 3 minuty po gólu na 1:0, přidal druhý úspěch hostů. Výsledkem 0:2 také zápas skončil, a tak si Křimice odvážejí důležité 3 body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sušice
Jakub Szedmák, hráč: Přibližně před rokem, u nás Sušice vyhrála velkým rozdílem a my jsme po tomto zápase žehrali na to, že měli štěstí a vše do čeho kopli, tak jim tam spadlo… Fotbal nám to po roce vrátil. Rozhodně jsme dnes nebyli lepším týmem. Jenže brankář Jirka Moravec měl dnes svůj den a deptal domácí útočníky. Nutno uznat, že při nás stalo i štěstí v podobě neuznaného gólu z ofsajdu a místy nám míč skákal doslova na brankové čáře, kdy většina hráčů myslela, že už to skončí gólem. Infarktové momenty jsme přežili a naopak z ojedinělých situacích jsme dokázali skórovat. U první branky ukázal svou chytrost Pavel Fořt, kdy při přímém kopu krásně trefil míč na zadní tyč. Ve druhém případě po krásném centru z pravé strany uzavřel skóre na 0:2 Renda Kropáček. Musím poděkovat všem hráčům za obětavost a bojovnost. Osobně si myslím, že vítězství v takovém zápase má mnohem větší váhu než například výhra 5:0. Zároveň chci vyzdvihnout fakt, jak je důležité mít v takových zápasech široký a kvalitní kádr. Všichni naši střídající hráči přinesli při svém příchodu kvalitu a vlastně rozhodli zápas. Závěrem přeji Sušici, aby se po ne příliš povedeném úvodu sezóny oklepali a začalo se jim dařit.




Sestavy


TJ Sušice
D. Těžký [-] - P. Pechek [-] , O. Míčka [-] , T. Klíma [-] , T. Marek [-] (86. A. Pivetz [-] ) , Š. Krůs [-] , J. Králík [-] (86. M. Podlipský [-] ) , J. Kysilka [-] (79. P. Hubáček [-] ) , A. Vystrčil [-] (89. J. Jarolímek [-] ) , L. Kodýdek [-] , L. Hájek [-]

FC Křimice
J. Moravec [-] - Z. Bečka [-] , R. Hřebík [-] , T. Čechura [-] - J. Szedmák [-] (91. V. Kuneš [-] ) , P. Mariánus [-] , P. Grambal [-] (70. D. Matějka [-] ) , M. Pinc [-] , L. Čejka [-] (70. T. Lemák [-] ) - J. Dytrt [-] (56. P. Fořt [-] ) , R. Kropáček [-]

ŽK: 58. P. Pechek , 76. J. Králík - 83. R. Kropáček .
Počet diváků: 117. Rozhodčí: Ruda Daniel - KULHÁNEK Milan, VELÍŠEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Michal Kořenek

Expert: Ondřej Chrž
Tip experta: remíza

To by mohl být pěkný fotbal se spoustou branek a nerozhodnym výsledkem.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: remíza