0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2023 16:00

8.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Koloveč veze z Malesic nejtěsnější možnou výhru. “Trochu mi to připomínalo derby” hodnotil zápas hostující lodivod Steinbrücker


Branky


30

Malesice by se určitě rády viděly ve vyšších patrech. Bodová mizérie ale pokračuje i po zápase s Kolovčí, která si z Malesic odvezla všechny body za těsnou výhru 1:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Malesice potřebují body jako sůl. Přijel ale soupeř, který jich ale příliš nerozdává - Koloveč. Zápas to byl ale po celou dobu vyrovnaný. Oba týmy mohly v prvním poločase otevřít skóre. Ale jelikož v tomto směru byly všichni aktéři stejně neúspěšní, šlo se do kabin za stavu 0:0.

 

Ve druhé půli k šancím na obou stranách přibyly i ostřejší souboje, vše ale v mezích fair-play. První gól přišel chvíli před hodinou hracího času. Míč se kousek za vápnen dostal k Lukášovi Tumpschovi, který napřáhl ke střele a ta k potěšení hostujících příznivců ukončila svou dráhu letu až v síti Faltusovy brány. Malesice odpovědět nedokázaly, v zápase zvonilo za oběma brankáři jednou břevno a Koloveč si odváží 3 body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Malesice
Milan Legát, hráč: Zápas byl pro nás dalším v sérii zápasů s týmy z horní části tabulky a Koloveč k nám přijela v roli favorita. Myslím, že se nám podařilo se na soupeře připravit a hrál se víceméně vyrovnaný zápas, čemuž odpovídá i těsný výsledek. Koloveč od začátku potvrzovala svoji kvalitu, my jsme hráli zodpovědně a kompaktně. Několik náznaků příležitostí ke vstřelení prvního gólu se v prvním poločase objevilo na obou stranách, ale žádná brankou neskončila, a tak se šlo do šaten za stavu 0:0. Druhý poločas se nesl ve velmi podobném duchu jako ten první. Na hřišti se místy souboje přiostřovaly, ale stále se hrál vyrovnaný fotbal. Po sérii soubojů se míč odrazil před vápnem k hostujícímu hráči, který povedenou střelou otevřel skóre zápasu. My jsme naše příležitosti bohužel opět nedokázali využít a tak se zrodila pro nás další vcelku smolná jednobranková prohra.

TJ Slavoj Koloveč
Martin Steinbrücker, trenér: Vyrovnaný zápas na obě dvě strany. Ve 30. minutě jsme si řekli s asistentem, že to asi rozhodne jeden gól. Nakonec se tak stalo, zaplaťpánbůh jsme ho dali my. Soupeř byl hodně kvalitní, zatím možná nejtěžší. Takže si moc těch bodů vážíme, pro kluky to byla trochu válka. Trochu mi to potom připomnělo derby. Jsme rádi, že jsme to podruhé za sebou uhráli s nulou. Na každé straně bylo jedno břevno a jak říkám, moc si vážíme 3 bodů, protože se z Malesic moc body vozit nebudou.



Sestavy


TJ Sokol Malesice
D. Faltus [-] - M. Matas [-] (63. J. Svoboda [-] ) , K. Schleis [-] (85. D. Tichý [-] ) , M. Maur [-] (63. D. Krinke [-] ) , T. Gita [-] , P. Šmídl [-] , M. Legát [-] , T. Kepka [-] , J. Havelka [-] , M. Potoček [-] , O. Žitek [-]

TJ Slavoj Koloveč
V. Knopf [-] - D. Tumpach [-] (79. P. Vachtl [-] ) , P. Grajciar [-] , M. Duchoň [-] , D. Soupír [-] , J. Lucák [-] (71. M. Záhrobský [-] ) , K. Kralovec [-] , J. Milota [-] , L. Tumpach [-] (89. V. Vitoň [-] ) , F. Šlajs [-] , P. Kadlec [-] (89. V. Šteffl [-] )

ŽK: 24. M. Matas - 36. D. Tumpach , 69. P. Grajciar , 77. P. Kadlec .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: PAUR Roman - MIČAN Jan, SCHVEINERT Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Michal Kořenek

Expert: Marek Kastl
Tip experta: výhra hostů

Koloveč si udrží první místo a zápas skončí výsledkem 2:5.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů