2:3
(1:1)
45. P. Brabec (p.)
55. D. Paškan (vl.)
70. P. Smetana
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2023 14:00

15.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bolevec ztratil vedení, 3 body putují do Dobřan


Branky


10. J. Jaroš , 62. J. Jaroš - 45. P. Brabec (p.) , 55. D. Paškan (vl.) , 70. P. Smetana
21

Oba týmy se chtěly rozloučit s první částí sezóny vítězně. K tomu měly oba týmy během zápasu blízko. Nakonec se ale z výhry radovali v Dobřanech, které vyhrály těsně 3:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání lépe vstoupili domácí fotbalisté, kteří se po nepřímém kopu ujali vedení. Autorem branky byl Jakub Jaroš. To hosty probudilo a obraz hry se diamtrálně změnil. Dobřany byly ve všem lepší a po několika náznacích a závarech se jim na konci poločasu podařilo srovnat. Nařízenou penaltu proměnil Petr Brabec. Do kabin se tak šlo za stavu 1:1.

 

 

 

Druhý poločas začal lépe pro Dobřany, které na svůj druhý gól nemusely čekat dlouho. Hlouškovu střelu si srazil do vlastní sítě David Paškan a hosté vedli. Zanedlouho ale bylo po nedorozumění v zadních řadách Dobřan srovnáno, když se prosadil opět Jakub Jaroš. Bolevečtí se dále tlačili do zakončení a měli šance urvat vedení na svou stranu. Byli to ale hosté, kdo v 70. minutě překlopil stav znovu na svou stranu. Patrik Smetana chladnokrevně zakončil rychlý protiútok a hosté znovu vedli. Tímto výsledkem také zápas skončil a mimo druhé žluté a následné červené karty pro domácího Michala Bublíka se nic víc v závěru zápasu nestalo.



Ohlasy k zápasu


SSC Bolevec
Michal Bublík, hrající trenér: První poločas jsme prospali, po prvních 15 min. jsme na hřišti přestaly existovat. Dobřany byly lepší ve všech aspektech hry. Ale i tak byl poločas 1:1. Ve druhém poločase jsme se zlepšili, měli více šancí než hosté, měli kopat penaltu, ale paradoxně jsme prohráli, když nám zlomil vaz vlastní gól a pak chyba při odkopu hostů. Celkově to bylo zajímavé utkání, ve kterém nechyběli emoce a divákům se muselo líbit. Dobřanům gratuluji ke 3 důležitým bodům. Rozhodčí tentokrát zvláštní výkon. Po podzimu máme 11 bodů, což je malinko zklamání, ale víc jsme si za předvedené výkony asi nezasloužili. Naproti tomu jsme zase zapracovali další naše dorostence, o čemž svědčí fakt, že v prvním kole měla naše obrana 154 let a teď v posledním 71 let. Zase jsme si, už tradičně, udělali jaro těší, ale v zimě se nám vrátí důležití hráči, kvalitně potrénujeme a na jaře budeme zase o malinko silnější! Všem přeji hezkou fotbalovou pauzu…

TJ Dobřany
Šimon Mertl, hráč: V rámci posledního zápasu jsme vyjeli do Plzně na hřiště Bolevce. Do úvodu utkání vstoupil aktivněji soupeř, a i díky štěstí se prosadil po nepřímém kopu. To byl bod zvratu, který nás probudil z polospánku a od kterého jsme začali na aktivního soupeře, především běžeckým výkonem, tlačit a vytvářet si šance postupným tlakem po stranách i středem a plody naší práce jsme sklidili ještě před přestávkou, kdy gólman soupeře po jednoduché kombinaci ve vápně fauloval. Nařízenou penaltu proměnil Petr Brabec a my se dostali znovu do zápasu. Po změně stran naše úsilí neutichalo, a tak jsme se po střele Davida Hlouška, kterou si dostal soupeř do vlastní sítě, mohli radovat podruhé. Zápas se nesl v duchu nervozity už od začátku a v druhém poločase jen gradoval. Soupeř využil momentu, kdy naše obrana řešila předešlou situaci a srovnal po dlouhém centru za obranu. Poté byl zápas nahoru a dolů. My jsme znovu tlačili, ale i soupeř se dostával více do hry. Potom přišel rychlý útok, který vedl Patrik Smetana a zakrátko ho zakončil s vražedným instinktem a naposledy pozměnil skóre na konečných 3:2. Dosavadní průběh zápasu jen dokreslila červená karta soupeře.



Sestavy


SSC Bolevec
L. Tolkner [-] - J. Kovář [-] , M. Šedivec [-] , J. Jaroš [-] (66. K. Kepl [-] ) , D. Paškan [-] , J. Šplíchal [-] (72. M. Zítek [-] ) , M. Bublík [-] , V. Poliščuk [-] , K. Dejmek [-] , L. Liška [-] , J. Šedivec [-]

TJ Dobřany
F. Jehlík [-] - O. Havlíček [-] (72. F. Kuneš [-] ) , D. Hloušek [-] (74. J. Roubíček [-] ) , P. Smetana [-] , L. Radič [-] , M. Hohlberger [-] , Š. Mertl [-] , P. Hejhal [-] , M. Hájek [-] , P. Brabec [-] (88. D. Mertl [-] ) , T. Mertl [-]

ŽK: 34. D. Paškan , 61. M. Bublík , 75. L. Liška , 95. K. Dejmek - 3. P. Hejhal , 45. P. Brabec , 61. L. Radič , 90. M. Hohlberger . ČK: L. Běl , 95. M. Bublík .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: Kraus Jan - RUDA Daniel, PŘIBYL Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2023 08:31

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 19:59

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 14:58

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 13:53

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 13:28

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Bude to těsné, ale Dobřany si s Bolevcem poradí.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů