4:4
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2023 16:00

10.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólová přestřelka ve Zdelově


Branky


22. J. Cvejn , 27. M. Kozel , 59. K. Vašátko , 86. M. Kozel (p.) - 36. D. Effenberk (p.) , 56. F. Čaban , 72. J. Švarc , 76. F. Čaban
7

Diváci, kteří dorazili do Zdelova určitě nelitovali. Utkání nabídlo atraktivní podívanou při které padlo 8 branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý začátek Zdelova

Do utkání vstoupili aktivněji domácí a ve 22. minutě otevřel skóre Cvejn. O pět minut později napřáhl Michal Kozel a parádní střelou poslal Zdelov do dvoubrankového vedení. To domácím ale nevydrželo příliš dlouho a ve 36. minutě snížil na 2:1 Effenberk. Tato branka Rychnov nakopla a převzal iniciativu, jejich útočné snahy ale domácí obrana ustála a do šaten se tak odcházelo za stavu 2:1 pro domácí.

Druhý poločas nabídl gólové žně

Do druhého poločasu vstoupil Rychnov aktivněji a kontroloval hru a v 56. minutě srovnal na 2:2 Čaban. Na tuto branku dokázal Zdelov rychle zaregovat, když v 59. minutě našel Kozel pěkným pasem Vašátka a ten s ledovým klidem překonal Šebestu. Rychnov byl i nadále aktivní a díky dvěma brankám v rychlém sledu se dostal do vedení. Poté domácí stále držel ve hře o body skvěle chytající Jiří Kozel. V 85. minutě byl ve vápně sražen Vašátko a hlavní rozhodčí nařídil pokutový kop. Zodpovědnost na sebe vzal Michal Kozel a svým druhým gólem v zápase srovnal na 4:4. 



Ohlasy k zápasu


FC Zdelov 1963
Michal Neubecker, kapitán: Proti Rychnovu se nám podařilo skončit sérii porážek. V prvním poločase jsme byli lepším týmem, což nám zajistilo vstřelení dvou gólů, jenže ve druhé půli byl Rychnov lepším týmem a nakonec jsme dokázali zdramatizovat zápas a vyrovnat na konečných 4:4. Dnešní bod má velkou cenu. Náš tým po dlouhé době zahrál opravdu dobrý zápas a zaslouží pochvalu za bojovnost a za odhodláni až do konce zápasu. Velkou pochvalu zaslouží i trojice rozhodčích, která předvedla velkou kvalitu.

FC Spartak Rychnov nad Kněžnou B
Jakub Jedlinský, trenér: V začátku jsme byli až moc pasivní. První gól laciný, druhý zbytečný. Pak jsme začali být aktivní a domácí hlavně ve druhém poločase ničili aktivitou. Bohužel po vyrovnání následuje minela uprostřed hřiště. Otočíme výsledek, zahodíme tutovku na 3:5 a následuje zbytečná hrubá chyba a penalta. Opět ztracené body v závěru. Spokjenost s bodem samozřejmě není na místě.



Sestavy


FC Zdelov 1963
J. Kozel [-] - M. Maňas [-] , A. Lipenský [-] , K. Vašátko [-] , T. Forejtek [-] , J. Cvejn [-] (75. D. Sedlák [-] ) , M. Kozel [-] , T. Novák [-] (64. M. Staněk [-] ) , M. Neubecker [-] , D. Ludvík [-] , T. Handa [-] (82. P. Nedvídek [-] )

FC Spartak Rychnov nad Kněžnou B
J. Šebesta [-] - Z. Paleček [-] , M. Pups [-] , D. Hanyk [-] , D. Effenberk [-] - M. Stodůlka [-] , J. Jedlinský [-] , T. Zemánek [-] (46. A. Zimmer [-] ) , J. Švarc [-] , D. Dapecí [-] - F. Čaban [-]

ŽK: 87. P. Nedvídek - 6. Z. Paleček , 24. D. Hanyk , 90. M. Stodůlka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Průcha Petr - JEDLIČKA Miloš, NGUYEN Minh Hieu.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře