1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2023 17:00

6.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

"Drž hubu ty zm*de"! Fanoušci viděli góly, červenou kartu a spoustu surových faulů.


Branky


6

Ve fotbalu jsou zápasy, které zanechají v paměti diváků něco víc než jen výsledek. Duel mezi Svitavami B a Zámrskem byl jedním z těchto zápasů, kde se na hřišti neustále střídaly emoce a surové fauly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šimon Mauer krásným gólem ukončil první poločas za stavu 1:1

Utkání mezi Zámrskem a Svitavami B začalo v pravé rychlosti a než jsme se stačili nadechnout, už jsme byli svědky první branky. V 8. minutě se Emanuel Rožek stal hrdinou domácího týmu, když proměnil centr z pravé strany a umístil míč do sítě Svitav. Byla to rychlá a nečekaná akce, která vynesla Zámrsk do vedení.

Avšak Svitavy B se nevzdaly a začaly postupně přebírat kontrolu nad hrou. Od 25. minuty začali hosté zvyšovat tlak na soupeře a postupně si vytvářeli šance. Konečně se jim podařilo srovnat skóre krátce před koncem prvního poločasu. Po jednom surovém faulu následoval centr na zadní tyč, kde se Šimon Mauer trefil krásnou hlavou, přehodil brankáře a poslal míč do sítě. Do "šaten" se šlo za nerozhodného stavu 1:1.

Červená karta domácího kapitána

Druhý poločas zápasu mezi Zámrskem a Svitavami B byl nabitý napětím a emocemi. Obě strany chtěly získat vítězství, a to bylo znát. Zápas se proměnil v bojový souboj, který se odehrával na hraně pravidel. Padaly karty, surové fauly a hráči obou týmů se často dostávali do slovních konfliktů. V 76. minutě to však dosáhlo svého vrcholu, když Martin Bálek z týmu Svitav B obdržel druhou žlutou kartu a následně červenou kartu. Dostal ji za pohoršující, urážlivé a ponižující výroky směrem k asistentovi trenéra soupeře během přerušené hry. Jeho odchod z hřiště byl nevyhnutelný, ačkoliv byl kapitánem Svitav B. Navzdory turbulentní druhé půli se ani jeden z týmů nedokázal prosadit a zápas skončil remízou 1:1. Svitavy B měly v závěru několik nebezpečných přímých kopů, ale brankář Zámrsku se ukázal jako neprůstřelný.

Celkově lze říci, že bod z tak obtížného zápasu je pro Svitavy B úspěchem, zvláště když hráli na hřišti soupeře. Zámrsk ukázal svou kvalitu a tvrdý boj, který přinesl bodový zisk. Tento zápas byl zkrátka náročný a doufáme, že v budoucích zápasech se týmy vyvarují surových faulů a nežádoucího chování.



Ohlasy k zápasu



TJ Svitavy B
Miloslav Ovad: Z mého pohledu bod spravedlivý, těžký zápas a kvalitní soupeř. Každý kdo přijede do Zámrsku to bude mít velmi těžké.



Sestavy


SK Zámrsk
P. Laksar [-] - Z. Dušek [-] , M. Dvořák [-] , M. Bálek [-] , P. Novák [-] (64. R. Mudrich [-] ) - M. Bezdíček [-] , J. Gerčák [-] , P. Formánek [-] , T. Houžvička [-] - R. Matoušek [-] (75. A. Csernyanszký [-] ) , E. Rožek [-] -

TJ Svitavy B
R. Ťapaják [-] - M. Ovad [-] , J. Palatka [-] (75. M. Fisheriuk [-] ) , M. Ryšavý [-] , D. Bednár [-] (57. P. Juřík [-] ) , D. Veselský [-] , J. Škáva [-] , P. Bartoš [-] (46. J. Špička [-] ) , Š. Mauer [-] , M. Czehowský [-] , K. Pikovský [-]

ŽK: 35. E. Rožek , 43. M. Bálek , 62. P. Formánek , 86. A. Csernyanszký , 90. R. Mudrich - 25. P. Bartoš , 59. P. Juřík , 67. K. Pikovský , 86. M. Fisheriuk . ČK: 76. M. Bálek .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: VALIHORA Jaromir - FILIP Miroslav, KUDLÁČEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Filip Cihlář

Expert: Pavel Formánek
Tip experta: výhra domácích

Doma chceme a musíme vyhrávat, takže ostrá 1

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích