M. Filip 76.
1:1
(0:1)
29. P. Frank
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2023 10:15

6.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj taktik skončil remízou


Branky


76. M. Filip - 29. P. Frank
6

Fotbalový zápas mezi Letohradem B a Dolním Újezdem nebyl jen obyčejným sportovním utkáním. Byl to střet dvou týmů, kteří se snažili dosáhnout vítězství za každou cenu. Domácí hráli více s míčem, zatímco hosté se soustředili na poctivou obranu a rychlé brejky. Zápas skončil remízou 1:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvěle zahraná brejková situace

Utkání mezi týmy Letohrad B a Dolní Újezd začalo v duchu očekávání a snahy o vítězství. Domácí Letohrad B se na hřiště postavil s vysokým sebevědomím, ale byli to hosté z Dolního Újezdu, kteří jako první udělali výrazný tah. Již v 29. minutě se ukázal Petr Frank, když využil brejkovou situaci a zakončil s přesností do sítě domácího týmu. Tato branka uvedla hosty do vedení 1:0 a vytvořila tlak na Letohrad B, aby se pokusili o obrat. Avšak domácí hráči často selhávali v zakončení, a tak první poločas skončil s výhodou hostů 1:0.

Zasloužený gól domácích

Druhý poločas utkání Letohrad B vs. Dolní Újezd pokračoval v podobném duchu jako první. Domácí tým se snažil o vyrovnání a narušení skvělé obrany hostů, kteří vsadili na defenzivní taktiku a rychlé brejky. Ve 76. minutě se však domácím hráčům podařilo prolomit obranu soupeře. Michal Filip poslal míč do sítě a vyrovnal na 1:1. I přes snahu a několik nadějných příležitostí se domácím hráčům nepodařilo přidat druhý gól. Naopak, hosté měli své šance, ale zakončení jim také nevyšlo. Na konci zápasu měli domácí obrovskou šanci, ale pouze rozezvonili horní břevno Jakuba Pravece. Zápas tak skončil remízou 1:1, což odráží vyrovnanost obou týmů a jejich bojovný výkon na hřišti. Pro domácí to byl zklamání, protože očekávali více, zatímco hosté z Dolního Újezdu si odvezli cenný bod z venkovního utkání.



Ohlasy k zápasu


FK OEZ Letohrad B
Daniel Dvorský: o utkání jsme vstoupili sebevědomě, inkasovali jsme z první akce soupeře a pak jsme se snažili o obrat, kdy jsme většinu času selhávali v zakončení a výsledek nás pouze mrzí.

TJ Sokol Dolní Újezd
Petr Frank: Našim soupeřem ve třetím venkovním utkání sezóny byli hráči letohradským béčkem. Do zápasu jsme vstoupili s defenzivnější taktikou, kdy jsme čekali na brejky. Domácí kombinovali, ale k ohrožení naší branky se nedostávali. Nám se povedla dobře vyřešit brejková situace, kdy Čejka přihrávkou pod sebe našel Frank P., který otevřel skóre 0:1. Druhý poločas vypadal podobně. Domácí byli silnější na míči, my čekali na brejky. Dvě nadějné příležitosti jsme nedotáhli. Domácí vyrovnali střelou z vápna. V závěru ještě domácí hráč trefil břevno. Remízu ze zápasu bereme, ale už by bylo potřeba zvítězit.



Sestavy


FK OEZ Letohrad B
J. Janůj [-] - V. Dunas [-] (59. J. Javůrek [-] ) , J. Kadlec [-] , D. Štusák [-] , M. Chládek [-] , M. Hauf [-] , M. Uhlíř [-] , I. Shymchyshyn [-] , D. Škorpil [-] (59. M. Filip [-] ) , D. Dvorský [-] , K. Zeman [-]

TJ Sokol Dolní Újezd
J. Pravec [-] - L. Jireček [-] (88. M. Vanat [-] ) , J. Čejka [-] (72. D. Frank [-] ) , P. Frank [-] , M. Nadvorník [-] , P. Fulík [-] , L. Novotný [-] , V. Paclík [-] , D. Hubinka [-] , P. Dvořák [-] , J. Rejman [-]

ŽK: 89. P. Frank .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Ujec Jiří - VOLNÝ Bohuslav, SVOBODA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Filip Cihlář

Expert: Pavel Formánek
Tip experta: výhra hostů

Újezd mě nepřesvědčil ve vzájemném souboji, takže hraju proti nim

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích