Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2023 10:30

11.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrozila kontumace! 3 červené karty a 11 gólů bylo k vidění na hřišti v Zámrsku.


6

V neskutečně dramatickém duelu mezi Zámrskem a Slatiňany, který se odehrál za účasti 114 diváků, padlo dohromady neuvěřitelných jedenáct gólů. Důležité body si nakonec připsali domácí hráči Zámrsku, kteří zvítězili 7:4. Tento zápas byl však poznamenán mnoha kontroverzemi a zvraty na hřišti, zahrnujícími několik udělených červených karet, a vše pod dohledem rozhodčího Karla Čecha.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólové hody

První poločas tohoto dramatického duelu mezi Zámrskem a Slatiňany byl nesmírně zajímavý, s několika důležitými góly na obou stranách. Hned v 16. minutě otevřel skóre Michal Jiráský pro domácí Zámrsk svým prvním gólem zápasu. Toto vedení však Slatiňany rychle srovnaly, když v 27. minutě Jan Koblasa našel cestu ke gólu. Následně v 30. minutě, téměř okamžitě po vyrovnání, odpověděl Jan Borovička z Slatiňan druhým gólem v utkání. Avšak Zámrsk znovu převzal vedení, když v 31. minutě Michal Jiráský vsítil svůj druhý gól v zápase. Do konce prvního poločasu se ještě stihl prosadit Roman Mudrich, který v 45. minutě dal pátý gól zápasu. První poločas tak skončil s vedením Zámrsku 3:2. 

Emoce byly na uzdě, 3 červené karty během 21minut.

 Druhý poločas zápasu mezi Zámrskem a Slatiňany byl plný dramatických okamžiků a událostí. Ve 49. minutě se hostující Slatiňany dokázaly dostat na správnou cestu, když Jan Borovička vsítil třetí branku pro svůj tým, když skóroval z rohového kopu. Nicméně následovala série kontroverzních okamžiků, které ovlivnily průběh zápasu. V 54. minutě obdržel Jan Koblasa červenou kartu za protesty vůči pomeznímu rozhodčímu Filipu Vzbudilovi. To znamenalo, že Slatiňany hrály s deseti muži. Domácí Zámrsk využil tuto situaci a v 57. minutě se Michal Jiráský trefil potřetí v zápase, což posunulo svůj tým znovu do vedení. O tři minuty později, v 60. minutě, zvýšil Jan Bezdíček náskok domácího týmu. Slatiňany nebyly schopny zareagovat na oslabení a situace se pro ně ještě zhoršila, když Daniel Drahý obdržel v 61. minutě červenou kartu za druhou žlutou kartu, kterou způsobil svou kritikou rozhodčího. Hosté se nevzdávali se snažili dotáhnout skóre a v 68. minutě se Martin Táborský trefil do sítě. Třetí hráč hostů, Vladislav Trnák, obdržel červenou kartu v 75. minutě za kritiku pomezního rozhodčího za "ŽK/ČK 75. minuta - kritika AR2 v přerušené hře, projev nespokojenosti protestování, kritika AR2 hlasitý pokřik z lavičk\ náhradníků " to byl metrový ofsajd".". Trnákovo odstranění výrazně oslabilo Slatiňany, a domácí Zámrsk měl prostor k dalšímu skórování. Michal Jiráský se znovu blýskl svým čtvrtým gólem v 76. minutě, tím potvrdil svoji střeleckou velkoformu. Konečnou podobu výsledku přinesla branka Romana Matouška v 79. minutě, čímž Zámrsk zvítězil 7:4. Druhý poločas byl bohatý na góly a kontroverzní momenty, které ovlivnily průběh zápasu.



Ohlasy k zápasu


SK Zámrsk
Michal Jiráský, hráč: Slatiňany měli velice kvalitní tým, směrem dopředu. Od nás to nebyl ideální výkon, ale tři body zůstaly doma a to je nejdůležitější. Konec utkání nám hráči Slatiňan dost ulehčili, po zbytečných červených kartách.

Spartak Slatiňany
Ohlas z tábora hostů: Zámrsk vyhrál zaslouženě, protože za náš ukecaný výkon jsme si body rozhodně nezasloužili. Druhá pravda je ale i to, že rozhodčí vám zkazí opravdu cely víkend: Jejich výkon byl diskutabilní.



Sestavy


SK Zámrsk
P. Laksar [-] - Z. Dušek [-] , M. Bálek [-] , R. Mudrich [-] , P. Novák [-] (57. M. Bezdíček [-] ) - R. Matoušek [-] (84. T. Syrový [-] ) , J. Gerčák [-] , P. Formánek [-] , T. Houžvička [-] - M. Jiráský [-] (84. F. Peterka [-] ) , E. Rožek [-]

Spartak Slatiňany
P. Fiedler [-] - J. Slavík [-] (65. M. Táborský [-] ) , M. Bakeš [-] , J. Koblasa [-] , I. Pytlík [-] (65. M. Slavík [-] ) , V. Trňák [-] (73. R. Sotona [-] ) , D. Drahý [-] , J. Borovička [-] (73. T. Janoušek [-] ) , M. Kudrnka [-] , T. Venzara [-] , M. Chalupník [-]

ŽK: 14. E. Rožek , 28. Z. Dušek , 47. R. Mudrich , 53. J. Gerčák - 19. D. Drahý , 23. J. Koblasa , 50. V. Trňák , 60. M. Kudrnka . ČK: 54. J. Koblasa , 61. D. Drahý , 75. V. Trňák .
Počet diváků: 114. Rozhodčí: Čech Karel - SVĚDIROH Miroslav, ZBUDIL Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 20:39

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 13:47

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 15:43

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 16:24

Tip: výhra domácích