1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2023 16:30

3.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kozmicím stačila k výhře jediná branka


Branky


22
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prajzské derby mezi Kozmicemi a Bolaticemi příliš fotbalové krásy a pohledných akcí nenabídlo. Byl to typický boj mezi oběma šestnáctkami, ve kterém defenzíva dominovala nad ofenzívou. První pohledná akce zápasu vzešla po kombinaci hostů, kdy se míč přes Ševčíka a centrujícího Baránka svezl na kopačku Langera, který protáhl svalstvo gólmana Sajdoka. Za domácí se do zakončení dral agilní Mlýnek, ale byl ve finále zablokován urostlými stopery. Obdobně skončila i akce Bílého. Bolatice disponují řadou obrovitých hráčů, a proto se snaží těžit z nákopů anebo ze standardek. Po rohu Gaidy mohl hlavou otevřít skóre Oberherr, leč mířil vedle. Nejblíže ke gólu byl v první půli hostující Maršák, jehož nenápadný pokus se otřel o tyč.

Obraz hry zůstal stejný i po změně stran. Do nadějné šance se prodíral Bílý, ale než se stačil odhodlat k zakončení, dostoupil ho bolatický bek. Zápas nakonec rozlouskla jediná branka. A ani nelze říci, že by vzešla z nějaké pohledné akce. Domácí bek Kalous si udělal výlet na soupeřovu polovinu a před vápnem jen tak kopl do míče, který zaplachtil k tyči. Mlýnkův průnik a jeho následnou střelu zblokovala připravená defenzíva Bolatic na roh. Hosté se snažili s výsledkem něco udělat, ale nebylo jim přáno. Po rohu a následné otočce mířil Oberherr nepřesně vedle tyče. V závěru při hře vabank zahrávaly Bolatice přímý kop, ale Baránek trefil pouze připravenou zeď. Utkání tak skončilo hubeným vítězstvím domácích Kozmic.



Sestavy


TJ Sokol Kozmice
O. Sajdok [-] - L. Lesniak [-] , Š. Opíchal [-] , M. Smrčka [-] (70. D. Hurina [-] ) , L. Kalous [-] , J. Halfar [-] (89. O. Mokrý [-] ) , M. Hartmann [-] , D. Bílý [-] , T. Müller [-] , O. Vitásek [-] (79. M. Volný [-] ) , D. Mlýnek [-]

FK Bolatice
M. Tomíček [-] - J. Šula [-] , D. Skroch [-] (82. M. Mac [-] ) , A. Baránek [-] , J. Oberherr [-] , D. Maršák [-] (82. R. Plaček [-] ) , J. Slivka [-] (70. M. Obrusník [-] ) , P. Langer [-] , D. Sikora [-] , J. Gaida [-] , Š. Ševčík [-] (88. P. Boček [-] )

ŽK: 45. D. Bílý , 84. T. Müller - 25. D. Sikora , 51. J. Šula , 77. D. Skroch .
Počet diváků: 142. Rozhodčí: HUDEČEK Lukáš - YEGHIAZARYAN Vachik, THIEMEL Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Slyšel jsem, že Kozmice slušně posílily svůj kádr. Doma na malém hřišti navíc umějí být nepříjemné. Více věřím jejich týmu. Bolatice sice hrály loni krajský přebor, navíc my jsme u nich minulý týden hráli. Musím říci, že kromě nakopávaných míčů toho zas tolik nepředvedly.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů