2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2023 16:30

4.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bolatice vybojovaly první letošní body


Branky


40. D. Maršák (p.) , 45. Š. Ševčík - 30. J. Klečka
20
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zajímavou bitvu sliboval duel mezi Bolaticemi a Darkovičkami. Zatímco domácí se už potřebovali výsledkově konečně odrazit, hosté hodlali pokračovat ve své vítězné sérii. Úvodní čtvrthodinka nabídla opatrný fotbal z obou stran s minimem šancí. Následně začaly více hrozit Darkovičky, které hned z první nadějné akce dopravily míč do sítě. Z gólu se však neradovaly, neboť rozhodčí jim zapískali hraní rukou. Nicméně po půlhodině hry už šli hosté skutečně do vedení. Na rohový kop Hanauera nejlépe vyskočil Klečka a prudkou hlavou do protipohybu otevřel skóre. Nervózní domácí tým uklidnil až závěr poločasu. Po centru ze strany letěl míč na Oberherra do vápna, kterého kontaktoval Turanský a sudí nařídil penaltu. Tu s ledovým klidem proměnil Maršák. Hosté se nechali brankou i emocemi rozhodit. Ztráta koncentrace zapříčinila, že domácí Bolatice stihly Ševčíkem ještě do přestávky skóre otočit. Domácí tým hrozil tradičně z dlouhých nákopů a hry svých urostlých hráčů. Po jednom z nich se do zakončení prodral Baránek, ale hosty držel ve hře spolehlivý gólman Chvěja. Ten zneškodnil i nebezpečnou hlavičku Oberherra. Darkovičky tentokrát nehrozily z brejků, nýbrž po standardkách. Po jedné z nich se krásně obtočil kolem beka Moravec, ale střelecký pokus mířil pár čísel vedle tyče. Hosté cítili v zápase velkou křivdu, obzvláště, když se po kontaktu na Moravce dožadovali penalty, ale píšťalka sudího zůstala němá. Bolatice mohly přidat pojistku po dlouhém autu Maršáka a hlavičce Oberherra, ale míč se svezl nad břevno. V samém závěru podržel Darkovičky opět výborný Chvěja, který zneškodnil příležitosti Maršáka i Obrusníka. Bolatice své vedení uhájily a připsaly si první letošní body.



Sestavy


FK Bolatice
T. Breuer [-] - J. Šula [-] , D. Skroch [-] , Š. Ševčík [-] (74. D. Kotík [-] ) , J. Oberherr [-] , A. Baránek [-] , M. Mac [-] (68. M. Obrusník [-] ) , R. Plaček [-] , D. Sikora [-] , J. Gaida [-] , D. Maršák [-]

FK Darkovičky
F. Chvěja [-] - P. Adamčík [-] - T. Kalvar [-] (86. P. Kabisch [-] ) , J. Klečka [-] , T. Kabich [-] (86. D. Cintula [-] ) , L. Moravec [-] , J. Hanauer [-] , P. Turanský [-] (68. D. Kempný [-] ) , M. Gai [-] (60. A. Kuřidém [-] ) , Š. Staniek [-] (60. O. Kořenek [-] ) , L. Lindovský [-]

ŽK: 12. J. Oberherr , 38. D. Skroch , 68. D. Maršák , 80. D. Sikora , 92. T. Breuer - 39. P. Turanský , 51. J. Hanauer , 78. D. Kempný , 92. L. Lindovský .
Počet diváků: 235. Rozhodčí: LOJEK Jakub - DYTKOVÁ Šárka, BEDNÁŘ Marcel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip experta: remíza

Bolatice se budou chtít konečně chytit, i proto neprodají kůži lacino. Darkovičky zase spoléhají na své účinné brejky. Podle mě to bude vyrovnaný duel, který skončí remízou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů