M. Hartmann 39. (p.)
1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2023 16:00

5.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kozmice uhrály s nováčkem pouze bod


Branky


39. M. Hartmann (p.) - 9. D. Klein
22
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nováček z Heraltic hodlal navázat na povedený předchozí zápas, kdy přejel ambiciózní Starou Bělou. Svou pohodu si tým trenéra Štěpána přivezl i do Kozmic, které ihned zkraje duelu zaskočil aktivní hrou dopředu. Hned z první dobré příležitosti mohl otevřít skóre Vucak, ale vyšel gólově naprázdno. Vyšla až následná akce středem hřiště, kdy Šimon poslal uličku na Daniela Kleina a ten se v zakončení nemýlil. Domácí tým se z inkasované branky rychle vzpamatoval a hru záhy vyrovnal. A nechybělo moc, aby se dorovnalo i skóre. Po nákopu za obranu se balónu ujal Mokrý a připravil stoprocentní šanci Bílému, který trestuhodně přestřelil. Nicméně do šaten se šlo za vyrovnaného stavu. Další průnik Hartmanna napříč vápnem hasila heraldická obrana faulem, za což následovala penalta. Tu sám faulovaný chladnokrevně proměnil. I po změně stran se hrál svižný běhavý fotbal. Hostům mohl vrátit vedení Vucak, ale místo zakončení volil ještě přihrávku na spoluhráče. Šimon poté vyvezl míč až do vápna, ale na jeho nabídku nikdo ze spoluhráčů nereagoval. Kozmice hrozily převážně ze standardek, ale zradila je finální fáze. Dobře zahrávané nákopy nepřetavili ve vedoucí branku Smrček ani Vitásek. Největší příležitost domácích zazdil ze samostatného úniku Mlýnek, kterého důležitým zákrokem zastavil gólman Patrik Klein. Za poslední zmínku ještě stála střela hostujícího Daniela Kleina, která si ale cestu do brány nenašla. Utkání tak skončilo dělbou bodů mezi oba soupeře.  



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kozmice
Petr Kozelek (trenér): "Na úvod řeknu, že jsme měli trochu obavy z tohoto utkání. My nepředvedli minule to, nač máme a soupeř pro změnu zahrál výborně proti Staré Bělé, takže jsme úplně nevěděli, co od zápasu očekávat. Ale po dnešním výkonu mohu říci, že se naše hra zase konečně vrací do našeho standardu, co jsme schopni odehrát a co se od nás tak trochu i očekává. I když utkání to bylo nesmírně náročné, přijel k nám velmi pracovitý a běhavý soupeř. Přesto si myslím, že jsme odehráli solidný utkání, které mohli i zvítězit, kdyby se proměňovali šance"

TJ Sokol Velké Heraltice
René Štěpán (trenér): "Do Kozmic jsme přijeli s cílem navázat na minulý povedený duel. To se nám i dařilo, do vyrovnávací branky jsme měli utkání plně v režii. Pak ale domácí kopali penaltu za něco, co nám rozhodčí nebyl schopný objasnit. Nicméně si myslím, že jsme byli herně lepší, ale bohužel se nám nepodařilo vsítit o gól více než soupeři. I proto skončil zápas remízou, kterou spíše vnímám jako ztrátu pro náš tým"



Sestavy


TJ Sokol Kozmice
O. Sajdok [-] - Š. Kania [-] , M. Smrčka [-] (85. J. Halfar [-] ) , M. Remeš [-] , D. Mlýnek [-] , M. Hartmann [-] , D. Bílý [-] (66. T. Ivánek [-] ) , T. Müller [-] , O. Mokrý [-] , O. Vitásek [-] , L. Lesniak [-]

TJ Sokol Velké Heraltice
P. Klein [-] - A. Vucak [-] (72. X. Nguyen [-] ) , D. Ladner [-] , D. Šimon [-] , V. Valchař [-] , M. Rolný [-] (85. O. Šmíd [-] ) , D. Šrek [-] , D. Válek [-] (78. M. Zemborski [-] ) , J. Košárek [-] , D. Klein [-] , M. Lauček [-] (72. V. Kocián [-] )

ŽK: 56. O. Vitásek , 58. D. Bílý , 68. Š. Kania - M. Zemborski , 37. P. Klein , 45. A. Vucak , 58. J. Košárek , 87. V. Valchař , 89. D. Klein .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: CHÝLEK Martin - KASZPER David, ZÁVODNÝ Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: Matěj Čanecký
Tip experta: výhra domácích

Heraltice v minulém kole překvapily, ale já osobně v tomhle souboji věřím více týmu z Kozmic

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích