1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2023 15:30

7.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strahovice ovládly důležité derby o body


Branky


18
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Důležité utkání o šest bodů bylo k vidění ve Štěpánkovicích, kam k derby přicestovaly Strahovice. Oba týmy urvaly doposud jen jediný bod a potřebovaly se konečně chytnout. K cestě tomuto cíli vyšli lépe naproti hostí, kteří šli v úvodu klání po pěkné akci do vedení. Beneš vyslal po pravé straně Vojtěcha Malchárka, který naprosto přesným centrem našel hlavou skórujícího Továrka. Strahovice mohly záhy přidat další branky, které paradoxně pramenily ze zahrávaných rohů domácích. Brejkové příležitosti Seiberta s Továrkem ovšem zůstaly nepotrestány. Nakonec se jeden roh domácích přeci jen ujal. Kožušník načechral míč do vápna, který nedokázal brankář Nevřela udržel a dorážející Josefus nemohl s nabídkou k vyrovnání pohrdnout. Nicméně Strahovice si ještě do přestávky vzaly zpět své vedení. Slanina s Vojtěchem Malchárkem podnikli rychlý výpad na soupeřovu polovinu, druhý jmenovaný našel ve vápně Továrka, který po efektivní zasekávačce uklidil míč k tyči. Ve druhém poločase se hra často kouskovala. Šancí ubývalo a pokud se nějaké urodily, tak víceméně ze standardek. Domácí tým mohl srovnat po přímém kopu Grigarčíka, jenže ten zamířil nad břevno. Štěpánkovice se tlačily do zakončení, ale na víc než na náznaky šancí to nestačilo. V samém závěru mohl hostující Tomíček přidat definitivní pojistku, jenže svůj nájezd zakončil pouze střelou do připraveného brankáře Lukovicse. I tak jeho tým vedení uhájil a připsal si první letošní výhru.    



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Štěpánkovice
Vít Axmann (trenér): "Bohužel jsme nezvládli zápas o šest bodů. Něco jsme si řekli před zápasem, čímž se budeme řídit, ale bohužel to zůstalo asi jenom v kabině. Asi není úplně v pořádku, aby z našich standarde soupeř vytěžil několik brejků. Soupeř měl přeci jen o něco více šancí než my a díky tomu byl nakonec o gól šťastnější a zvítězil"

SK Meteor Strahovice
Jiří Pekárek (trenér): "Měli jsme naprosto skvělý úvod zápasu, z kterého byla škoda, že jsme vytěžili jen jednu branku. Kdybychom po čtvrthodině vedli o tři góly, nemohl by se nikdo divit. Domácí se díky tomu stále drželi na dostřel a my se museli až do konce strachovat o vítězství. Ale utkání jsme zvládli, chci klukům za výkon poděkovat. Věřím, že nás výhra nakopne k dalším dobrým výsledkům. Jediné, co mě mrzí, tak jsou zranění některých klíčových hráčů"



Sestavy


TJ Sokol Štěpánkovice
M. Lukovics [-] - R. Heider [-] (76. L. Nevřela [-] ) , J. Tomíček [-] , D. Kožušník [-] (73. M. Liška [-] ) , J. Machala [-] - M. Hrbáč [-] (73. J. Dluhoš [-] ) , F. Stromský [-] (73. M. Huber [-] ) , R. Krzisch [-] - M. Josefus [-] , P. Pavelek [-] (76. J. Hanzlík [-] ) , M. Grigarčík [-] -

SK Meteor Strahovice
J. Nevřela [-] - T. Seibert [-] (84. V. Kocur [-] ) , O. Pekárek [-] , Š. Továrek [-] (91. M. Tomíček [-] ) , M. Malchárek [-] (46. J. Stříbný [-] ) , V. Tomíček [-] , V. Malchárek [-] , L. Slanina [-] , M. Pekárek [-] , D. Beneš [-] , J. Josefus [-]

ŽK: 45. M. Josefus , 54. R. Heider - 35. V. Tomíček , 84. J. Stříbný .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: PICMAUS Jiří - HOŠEK Jiří, IVANSKÝ Lumír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů