1:4
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 15:30

8.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ludgeřovice nezvládly důležitý souboj o body


Branky


74. D. Körner - 21. M. Svoboda (vl.) , 53. D. Hatlapatka , 60. M. Štancl , 73. J. Kelnar
23
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ludgeřovice nezvládly důležité utkání o šest bodů, ve kterém podlehly nováčkovi ze Starého Jičína. Jako první se pokusil ohrozit bránu hostující Hatlapatka, ale jeho pokus mířil pouze do připravených rukavic Hájka. Na protější straně připravil Rodek dobrou příležitost Gellnerovi, ten ovšem netrefil bránu. Jičín následně zahrozil brejkem, který pro změnu zazdil Bartoň. Hosty poslal do vedení poměrně šťastný gól. Postranní centr Maňáka si domácí bek Svoboda srazil do vlastní brány, míč se sotva dokutálel celým objemem za čáru. O navýšení skóre se ještě do přestávky pokusili Kelnar a hlavičkující Hatlapatka, ale skórem nepohnuli. Hatlapatka uspěl až po přestávce, kdy z prostoru penaltového puntíku nekompromisně napálil míč do sítě. Naděje domácích vzaly za své třetí inkasovanou brankou. Polášek pláchl po straně, jeho pokus vyrazil Hájek k osamocenému Štanclovi, pro kterého již nebyl problém skórovat. Povedenou dvacetiminutovku završili hosté čtvrtou brankou, kterou po nákopu Hrubého usměrnil hlavou na přední ty Kelnar. Domácí Ludgeřovice rychle odpověděli Körnerem, ale byl to jediný úspěšný zásah do soupeřovy sítě. Dvakrát přitom mohl korigovat agilní Bělan, ale v koncovce si prozatím nepočíná příliš úspěšně. Jičín se už do ničeho dalšího nepouštěl a v poklidu si dokráčel pro první venkovní výhru a především tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Ludgeřovice
Michal Pěntka (hrající trenér): "Nebudu zapírat, že cítím obrovské zklamání z dnešního výkonu. Ani sudí tomu moc nepomohli, když uznali branku, která dle našeho brankáře platit neměla. Ale vymlouvat se nebudeme, projeli jsme si to dnes sami. Musíme si brzy sednout a začít řešit celou situaci. Budeme muset promluvit do duše i některým mladším hráčům, aby se zamysleli nad svým přístupem k utkání. Není normální, aby mužstvo tahali třicátníci. Dnes to měly být jednoznačně tři získané body a nakonec nemáme ani jeden"

FK Starý Jičín
Jaroslav Hasal (trenér): "Za dnešní výkon bych chtěl kluky moc pochválit. Splnili do posledního puntíku vše, co jsme si před zápasem řekli. Hráli jsme poměrně slušně po zemi, byť jsme se jistých chyb nevyvarovali. Ale soupeř nás moc nenapadal a my mohli hrát to své. První gól komentovat nebudu, byl jsem daleko od místa činu, takže nemůžu posoudit. Celkově jsme byli dnes lepším týmem a vyhráli zaslouženě. Pro nás to jsou cenné tři body"



Sestavy


TJ Ludgeřovice
T. Hájek [-] - J. Kusák [-] (61. D. Körner [-] ) , P. Večerek [-] (46. M. Lambert [-] ) , T. Gellner [-] , J. Rzidký [-] , M. Svoboda [-] (46. A. Dekleva [-] ) , M. Blokša [-] , R. Bělan [-] , M. Rodek [-] , V. Ratajský [-] , L. Kravčík [-]

FK Starý Jičín
D. Horák [-] - M. Šrom [-] , J. Kelnar [-] , F. Bartoň [-] (71. Š. Macho [-] ) , M. Hrubý [-] , M. Štancl [-] (88. J. Charvát [-] ) , O. Maňák [-] , D. Hatlapatka [-] (78. M. Hub [-] ) , M. Hrubý [-] , T. Petřkovský [-] (46. D. Polášek [-] ) , V. Vahalík [-]

ŽK: 21. T. Hájek - 18. M. Hrubý , 67. M. Štancl .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: BOČEK Robin - KUBÁČEK Vojtěch, HORÁKOVÁ Renáta.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jiří Lusar

Expert: Daniel Maršák
Tip experta: výhra domácích

Ludgeřovice si to doma pohlídají. S předposledním týmem tabulky si poradí a získají tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích