J. Gaida 81.
1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2023 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Starý Jičín vykradl bolatickou pevnost


Branky


17
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bolaticím se po opětovném návratu do I.A třídy prozatím výsledkově nedaří. Po herní stránce to není špatné, ale absence klíčového střelce jde znát. V duelu s nováčkem z Jičína opět doplatily na neproměňování šancí. V úvodu zápasu přestřelil bránu Mac. Po přihrávce Langera mohl z nájezdu vytěžit vedení Maršák, ale tak dlouho váhal se zakončením, až mu gólman Horák ukradl míč z kopaček.  Následně Obrusník dopravil míč do sítě, ale radost překazil odmávaný ofsajd. Hosté se připomněli nadějnou příležitostí __, kterou zlikvidoval gólman Breuer. Bolatická muška zůstala vychýlená i po pokusech Ševčíka a přímém kopu Šuly. Zákonitě udeřilo na druhé straně. Hosté vstřelili gól do šatny, když se pěknou technickou střelou k tyči prosadil Petřkovský – 0:1. I po přestávce pokračovala herní dominance Bolatic, ale zároveň i jejich střelecká mizérie. Střelecký pokus Bočka se sice otřel o tyč, ale mířil do boční sítě. Obrusník pro změnu pálil pánu bohu do oken. A tak znovu udeřil hostující Jičín. Z hranice vápna se i s přispěním teče domácího hráče prosadil křižnou ránou Novotný – 0:2. Domácí mohl vrátit do zápasu hlavičkující Gaida, který po přímém kopu Šuly hlavičkoval do tyče. Zcela totožná situace a stejní aktéři stáli záhy u snížující trefy. Standardku Šuly dokázal hlavičkující Gaida konečně přetavit v kontaktní gól – 1:2. Bolatice vrhly všechny síly do útoku, ale narážely na pozorný blok jičínských těl. Přesto mohl Plaček v závěru zachránit domácím aspoň bod, ale v zakončení si počínal ledabyle. Jičín s vypětím všech sil své vedení uhájil a připsal si překvapivé, ale o to cenné vítězství.



Sestavy


FK Bolatice
T. Breuer [-] - J. Šula [-] , P. Boček [-] (68. J. Monsberger [-] ) , M. Mac [-] , D. Skroch [-] , Š. Ševčík [-] , D. Maršák [-] (79. R. Plaček [-] ) , J. Gaida [-] , P. Langer [-] , D. Sikora [-] , D. Kotík [-] (12. M. Obrusník [-] )

FK Starý Jičín
D. Horák [-] - M. Šrom [-] , J. Kelnar [-] , M. Hrubý [-] , M. Štancl [-] , O. Maňák [-] , D. Hatlapatka [-] (79. M. Hub [-] ) , M. Myslík [-] (46. D. Novotný [-] ) , M. Hrubý [-] (70. M. Podešva [-] ) , T. Petřkovský [-] (61. F. Bartoň [-] ) , V. Vahalík [-]

ŽK: 34. P. Boček , 84. D. Skroch - 35. M. Štancl , 80. O. Maňák .
Počet diváků: 154. Rozhodčí: THIEMEL Karel - TVRDÝ Zbyněk, MORAVEC Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza