Strahovice uštědřily soupeři lekci z produktivity


Branky


14

Prajzské derby mezi Strahovicemi a Bolaticemi zcela ovládli domácí fotbalisté, kteří si spravili náladu po sérii nevydařených zápasů v minulém kole. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Strahovice dostal na koně rychlý úvodní gól, kdy postranní centr Tomíčka ještě Vojta Malchárek podběhl, ale jeho bratranec Michal si už počínal mnohem obezřetněji – 1:0. Hosté se snažili odpovědět pokusem Langer, ale toho vychytal připravený Nevřela. Po nákopu Baránka se neujala ani hlavička Gaidy, kterou zastavila tyč. Podruhé se Strahovice radovaly zásluhou Vojty Malchárka, který těžil z přihrávky Pekárka – 2:0. Bolatice stačily do poločasu korigovat, když centr Mace zpracoval ve vápně Oberherr a po pěkné otočce zamířil přesně k tyči – 2:1. Ještě do poločasu nenaložil dobře s přečíslením domácí Továrek, když zamířil hodně nepřesně. Zkraje druhé půle mohl po dlouhém autu Bočka srovnat skóre Šula, ale jeho hlavička pouze lízla spojnici břevna a tyče. Domácí přidali třetí branku po hodině hry. Bolatická defenzíva se dopustila poměrně sporného hraní rukou ve vápně. Nicméně sudí zapískal penaltu, kterou s přehledem proměnil tradiční exekutor Pekárek – 3:1. Ještě jednou se mohli hosté dostat zpět do zápasu, jenže únik Maršáka a jeho následná střela mířila jen od tyče do boční sítě. Bodové vyhlídky Bolatic vzaly za své po čtvrté inkasované brance. Čerstvě vystřídaný Beneš se ujal uličky Vojty Malchárka a jen tak dloubl nohou do míče, který se následně dokutálel do sítě – 4:1. Na bolatické straně pak spálil další příležitost Maršák, když z prostoru penalty trestuhodně přestřelil. Po výkopu brankáře Nevřely mohl opět trestat strahovický Pekárek, ale tak moc spekuloval se zakončením, až nakonec přeloboval nejen brankáře, ale i bránu. Přesto domácí kapitán si zoufat nemusel, jelikož dostal v samém závěru ještě jednu možnost a tu už proměnil. Rychlonohý Beneš pláchl po pravé straně, jeho střela se odrazila od břevna na hlavu Pekárka a ten pečetil zaslouženou výhru svého týmu – 5:1.  



Sestavy


SK Meteor Strahovice
J. Nevřela [-] - O. Pekárek [-] , Š. Továrek [-] (69. D. Beneš [-] ) , V. Kocur [-] , V. Tomíček [-] , V. Malchárek [-] (79. J. Hluchník [-] ) , L. Slanina [-] , M. Pekárek [-] (90. M. Nevřela [-] ) , M. Malchárek [-] (79. P. Slavík [-] ) , J. Josefus [-] , M. Tomíček [-]

FK Bolatice
M. Tomíček [-] - P. Boček [-] (59. D. Maršák [-] ) , J. Oberherr [-] , A. Baránek [-] , Š. Ševčík [-] , J. Gaida [-] , P. Langer [-] , D. Sikora [-] , J. Šula [-] , D. Skroch [-] (70. M. Obrusník [-] ) , M. Mac [-] (75. J. Monsberger [-] )

ŽK: 41. M. Malchárek - 45. P. Langer , 65. D. Sikora .
Počet diváků: 155. Rozhodčí: ŠERUDA Dominik - DYTKOVÁ Šárka, ŘEZNÍČEK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2023 12:18
Jiří Lusar

Expert: Jakub Tomíček
Tip experta: remíza

Strahovice zatím na svém hřišti získaly pouze jeden bod a určitě nebudou chtít odevzdat další Bolaticím. U těch vidím dost nevyrovnané výkony a proto si myslím, že zápas skončí nerozhodně.

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 11:18

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 11:58

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 10:48

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 11:32

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 11:12

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 11:06

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 08:31

Tip: remíza