1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2023 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Heraltice se s Bolaticemi rozdělily po bodu


Branky


12

Duel dvou týmů ze spodních pater tabulky skončil nerozhodně, i když blíže k vítězství měli hosté z Bolatic. Ti se během celého podzimu střelecky trápili, což ukázali i na půdě nováčka z Heraltic. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bolatice vstoupily do utkání aktivně. Po několika minutách hry je mohla poslat do vedení střela Šuly, která skončila těsně vedle tyče. Ujala se až následná akce. Rychlonohý Sikora se ujal Šulova nákopu za obranu, vrátil míč pod sebe na Baránka, který střelou k tyči otevřel skóre – 0:1. Navýšit vedení mohli Šula s Monsbergerem, ale jejich střelecká muška zůstala vychýlena. Za několik minut mohl po Válkově nákopu srovnat skóre střílející Klein, ale mířil jen těsně okolo tyče. Špatná hrací plocha neumožnila Heralticím hrát pozemní fotbal. V závěru poločasu mohli udeřit pro změnu opět hosté. Ovšem jak hlavičce Oberrhera, tak střele Baránka scházelo lepší zakončení. I po přestávce to byl urputný boj. Domácí marně hledali cestu do nějaké vážnější situace. Bolatice nadále hrozily ze standardek. Zakončující pokusy Oberherra a Kotíka si cestu do sítě nenašly. Bolatice opět doplatily na svou bídnou koncovku. Když se neujal ani dobře zakroucený roh Šuly, který se svezl na břevno, přišel zákonitý trest na druhé straně. Heraltice využily skulinky v obraně soupeře, do které vlétl Klein, jenž přihrávkou pod sebe přichystal srovnání zakončujícímu Valchařovi – 1:1. Hosté se následně dostali do křížků s rozhodčími, kteří jim zapískali resp. zamávali hru v rozporu s pravidly. Z z úniků Oberrhera tak nakonec nic nevzešlo. Jediným výsledkem bylo vyloučení kapitána Gaidy.



Sestavy


TJ Sokol Velké Heraltice
P. Košárek [-] - A. Bolík [-] , D. Šimon [-] , V. Valchař [-] , M. Rolný [-] (43. A. Vucak [-] ) , X. Nguyen [-] (80. M. Štěpán [-] ) , D. Válek [-] , J. Košárek [-] , D. Klein [-] , V. Kocián [-] (63. D. Zvardoň [-] ) , M. Lauček [-] (63. M. Návrat [-] )

FK Bolatice
M. Tomíček [-] - J. Monsberger [-] (47. Š. Ševčík [-] ) , J. Slivka [-] , M. Mac [-] (89. D. Maršák [-] ) , D. Kotík [-] , J. Oberherr [-] (86. M. Obrusník [-] ) , A. Baránek [-] , J. Gaida [-] , D. Sikora [-] , J. Šula [-] , D. Skroch [-]

ŽK: 12. D. Zvardoň , 92. D. Válek - 22. M. Mac , 48. J. Slivka , 72. D. Sikora , 78. J. Šula , 83. J. Gaida , 88. A. Baránek . ČK: 83. J. Gaida .
Počet diváků: 101. Rozhodčí: YEGHIAZARYAN Vachik - PORUBEK Václav, TĚŽKÝ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 10:04

Tip: remíza