2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2023 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Píšť zakončila podzim výhrou nad Ludgeřovicemi


Branky


12

Nováčkovi z Píště vyšla domácí podzimní derniéra, když si v prajzském derby poradil s týmem z Ludgeřovic. Ovšem že by to bylo snadné vítězství, to se řici rozhodně nedalo. Na tři body se domácí favorit dosti nadřel.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V samém úvodu totiž mohli udeřit hosté, kteří zásluhou Kostelanského nastřelili tyč. Následně zahrozila domácí Píšť. Nebezpečný Šec hlavičkoval po postranním centrum Pawlenky do náruče Hájka. V další slibné šanci trefil domácí Kaluža pouze tyč. Neujala se ani Pískalova ulička na nabíhajícího Šece, který zakončil svůj únik pouze do připraveného Hájka. Ludgeřovice zahrozily po standardce Rodka, kdy Kravčík mířil těsně nad bránu. Zkraje druhého poločasu měli hosté opět smůlu, když nejprve Večerkův střelecký projektil zastavila tyč a za několik minut po rohu Rodka hlavičkoval Kravčík opět pouze do horní tyče dobře postavenéí píšťské branky. Vyloženě se čekalo na rozuzlení, že kdo dá první gól, tak ten nejspíš v zápase uspěje. A tyto slova se potvrdily. Hostující obrana neuhlídala ve vápně zcela osamoceného Štefka, který si zpracoval připrávku Hudeczka a střelou do protipohybu překonal Hájka – 1:0. Pojistku pak přidal z rychlého brejku Pískala, který vyzrál nejen v souboji se stoperem, ale i s brankářem – 2:0. Ludgeřovice měly v samém závěru jednu vyloženou šanci na korigování výsledku. Po přesném nákopu Rodka za obranu se mohl Bělan zeptat domácího strážce svatyně, kam to chce, ale místo toho volil zakončení z první a bránu vůbec netrefil. I díky tomu Píšť zvládla urputnou bitvu a připsala si další body do tabulky. 



Sestavy


TJ Slavia Píšť
L. Chvěja [-] - M. Šec [-] (56. K. Hudeczek [-] ) , L. Malcharek [-] , R. Štefek [-] (74. T. Obrusník [-] ) , L. Foitzik [-] (84. F. Grabica [-] ) , J. Kaluža [-] , J. Mac [-] , J. Piskala [-] (84. P. Moric [-] ) , L. Jaroš [-] , O. Vlha [-] , M. Pawlenka [-] (84. L. Svoboda [-] )

TJ Ludgeřovice
T. Hájek [-] - P. Večerek [-] (73. M. Svoboda [-] ) , T. Gellner [-] , J. Rzidký [-] (80. L. Kubala [-] ) , M. Blokša [-] , R. Bělan [-] , M. Rodek [-] , V. Ratajský [-] (46. J. Kusák [-] ) , L. Kravčík [-] (73. K. Adamec [-] ) , F. Kostelanský [-] (52. D. Körner [-] ) , A. Závadský [-]

ŽK: 81. L. Jaroš - 70. M. Rodek , 72. P. Večerek , 74. T. Gellner , 82. M. Blokša .
Počet diváků: 145. Rozhodčí: ŠERUDA Dominik - JANTOŠ Pavol, CHMIEL Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 12:07

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 10:04

Tip: výhra domácích