Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2023 16:30

3.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Odry v prvním domácím zápase zdolaly Ostravici


Branky


12

Sobotní odpoledne nabídlo v Odrách souboj domácího celku s hosty z Ostravice. Po zajimavém a na branky bohatém klání nakonec zůstaly tři body v Odrách. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krayzel poslal domácí do trháku

Ostravičtí vyjeli ke svému druhému soupeři povzbuzeni úvodním vysokým vítězstvím nad Spálovem, ovšem bez zraněného stopera Juchy. Také Odry do sezóny vstoupily tříbodvým ziskem, a tak se divácí na tribunách, kterých se sešlo lehce přes šedesát, mohli těšit na skvělou podívanou. A skutečně! Hned úvodní minuty naznačovali ofenzivní pojetí obou celků. Oderští na soupeře vlétli v prvních dvaceti minutách mohli vést klidně 3:0. To se ale nestalo a gólově se ujala pouze akce Adama Krayzela ze 14. minuty - 1:0. Hosté stačili na úvodní branku rychle reagovat. V 19. minutě se v závaru před Žilovou brankou nejlépe zorientoval Ondřej Stonavský a vsítil tak svou druhou branku sezóny - 2:0. Prakticky po rozehrávce ale ostravičtí obránci nedokázali uhlídat Adama Krayzela, který se tak mohl radovat podruhé - 2:1. Hra byla v následujících minutách plná nepřesností a divoký protiútoků. Z řad hostí se do velkých příležitostí dostali Milar a Stýskala. Ani jedna z šancí se ovšem neujala. A tak přišel trest! Po dalším zaváhání ostravické obrany se ve 38. minutě prosadil Ondřej Veselý - 3:1. Jak citelná byla ztráta stopera Juchy zjistili hosté již v prvním poločase. Do kabin šli za dvougólové ztráty. 

Vabank stál Ostravici pátý gól

Začátek druhé poločasu se nesl ve znamení změn. Na domácí straně dohrál mladý Semelka, kterého nahradil o rok starší Skalka. Ostravičtí nahradili Ledvoně Hatákem. Ihned po pauze se na hostujícího brankáře řítil v nájezdu jeden z oderských útočníků. Vavříček si však s touto situací poradil a držel hosty nad vodou. Sokoly tato situace dokonce tak nabudila, že se po neproměněném brejku dostali do obrovského tlak na branku Žily. Ta ale jakoby pro ostravické zůstávala zakletá. V krátkém časovém úseku své příležitosti neproměnili Milar, Stýskala ani Kopčo. Prokletí nakonec odčaroval v 58. minutě Matěj Milar, který musel předvést ukázkový slalom mezi kompaktní oderskou obranou - 3:2. Radost z kontaktní branky ale hostům nevydržela příliš dlouho. V 61. minutě přiletěl centr na zadní tyč k osamocenému Lukáši Večeřovi, který se již v koncovce nemýlil - 4:2. Posledních třicet minut vrhli hosté všechny své prostředky do útoku. Špatná koncovka a v některých případech i smůla je však stálal lepší výsledek. Kubásek netrefil odkrytou bránu, Mohyla pouze nohu brankáře, Stýskala nastřelil tyč a Milarovy pokusy skončili vykopnutím z brankové čáry. Matěji Milarovi se nakonec podařilo ještě snížit stav utkání na 4:3. Hra vabank ale ostravické stála patý gól ve vlastní síťi. V 85. minutě se prosadil Denis Chovanec a uzavřel tak gólový účet divokého utkání na osmi brankách.



Ohlasy k zápasu


TJ Odry
Martin Hnila, trenér: Dnes děkuji hlavně fanouškům kteří si udělali za námi cestu! Doufám že jsme lidí a příznivce Oderského fotbalu pobavili! Klukům děkuji za předvedený výkon a kombinační hru! Jedeme dál!

TJ Sokol Ostravice
Anonymní fanoušek Ostravice: Nechápu naši dnešní obranu, celý zápas jako nůž máslem se domácí dostávali do nebezpečných a gólových situací. Hlavně v prvním poločase to bylo skoro na ručník. Byly z toho zbytečné branky, co nás tu stály body. Ofenzíva dělala co mohla, ale dnes chyběl klid v koncovce, klidně z toho mohla být další desítka... tu jde vidět, když jsou hráči pod tlakem nepříznivého vývoje, je to přece o něčem jiném, v druhé polovině druhého poločasu se zápas mohl klidně otočit... (zdroj: fotbalostravice.webnode.cz)



Sestavy


TJ Odry
J. Žíla [-] - D. Semelka [-] (46. T. Skalka [-] ) , D. Žaba [-] , O. Veselý [-] , M. Vrbica [-] , K. Soják [-] (76. J. Krayzel [-] ) , P. Vičánek [-] , A. Krayzel [-] (65. T. Ventura [-] ) , D. Chovanec [-] , D. Frais [-] (82. J. Vahalík [-] ) , L. Večeřa [-]

TJ Sokol Ostravice
T. Vavříček [-] - T. Kopčo [-] , D. Salava [-] , V. Mendrek [-] , T. Hodula [-] (83. D. Plucnara [-] ) , M. Milar [-] , P. Stýskala [-] , O. Stonavský [-] (60. L. Kubásek [-] ) , Š. Blaha [-] , M. Ledvoň [-] (46. M. Haták [-] ) , P. Jedlička [-] (60. M. Mohyla [-] )

ŽK: 36. D. Semelka , 59. O. Veselý , 66. D. Frais , 68. M. Vrbica .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: KUBÁČEK Vojtěch - TOMAI Martin, STREMPEK Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza