4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2023 15:00

9.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

SESTŘIH: Nádherné nůžky, vynikající Smolík a dvě branky Kaulince. Palkovice doma ještě neprohrály.


Branky


14

Sobotní odpoledne patřilo spletitému souboji o přední příčky tabulky. Zápas nakonec dopadl lépe pro domácí barvy a Palkovice zůstávají doma neporažené!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól z ofsajdu, zahozená tutovka a branka Kaulince

Souboj Oder a Palkovic měl být soubojem obvzlášť pikantním. Obě mužstva v tabulce dělily pouze tři body, navíc Odry měli svým příznivcům za předchozí zaváhání v utkání se Stachovicemi (2:3) co vracet. Minimálně tabulkově (před utkání byly Odry na třetím místě) se totiž mohly považovat za favorita duelu. Utkání přímo na hřišti v Palkovicích sledovalo 128 diváku, a to jak z řad domácích, tak i vášnivých příznivců hostujícího celku. Utkání začalo velmi opatrně. První vážnější šance přišla až po třinácti minutách. Kaulince vyslal do situace jeden na jednoho Bača. Jeho zakončení bylo sice přesné, ale zbytečné, neboť branka nemohla být pro ofsajdové postavení domácího útočníka uznána. Na druhé straně musel brankář Smolík vytáhnout jeden ze svých vynikajících zákroků při velké šanci hostů. Do šancí se ale dostávali hlavně domácí. Slaninova akce z 31. minuty skončila přihrávkou pod sebe, kterou zachytil jeden z bránících hričů hostů. Po následném odkopu se míč snesl ke Svobodníkovi, který naznačením oklamal jednoho z bránících oderských a druhým pálil doprostřed branky, kde jeho pokus s problémy likvidoval brankář hostů Žíla. O minutu později přišly další těžké chvilky pro obranu hostí. Na levé straně se hezky uvolnil Slanina, přičemž nabídl další stoprocentní šanci Lukáši Kaulincovi. Domácí útočník tentokrát při zakončení selhal. Vše si ale vynahradil v 38. minutě. Po autovém vhazování našel jeden z domácích právě kopačku Lukáše Kaulince, který svou střelu umístil ke vzdálenější tyči a otevřel skóre utkání - 1:0. První poločas zakončil samostatný únik hostujícího Vičanka, který si vylámal zuby na výborně chytajícím Smolíkovi. Do šaten se šlo za stavu 1:0 pro domácí.

Krásné nůžky Hušky a třígólový poločas

Poločasová přestávka přinesla jednu změnu na straně hostí. Mladého Adama Krayzela nahradil o něco zkušenější Lubomír Maléř. Druhé dějství začalo šancemi na obou stranách. Nejdřív Kaulinec střílel z voleje jen nad branku, o chvíli později nevyužil výbornou šanci Neuwirth. Hosté měli velkou šanci tři minuty po příchodu na hřiště. V dobrém pozici se ocitl opět Vičánek. Jeho střelu ale Smolík skvělým zákrokem vyrazil nohou až do autu. V těchto fázích zápasu měli více navrch hosté, které zdobil rychlý a plynulý přechod do útočné fáze. Domácí ale v obranné činnosti neudělali snad ani jednu vážnější chybu a výborně bránili. Nepolevovali ani v ohrožování branky hostů. Dobrou střelou se prezentoval opět aktivní Kaulinec. Po přihrávce od Svobodníka si zpracoval míč na prsou a z otočky vyslal ostrou ránu vstříc Žílově bráně. Brankář hostů se ale blýskl skvělým zákrokem. V 74. minutě se domácí přece jen znovu dočkali gólové radosti. Rohový kop se po odvrácení dostal ke Kusému, který ve snaze zpracovávat poslal míč zpět do vápna. Tam si balón našel Jan Huška a z druhého doteku vystřihl nádherné a především nechytatelné nůžky - 2:0! To ale za strany palkovických nebylo zdaleka vše. V 82. minutě utekl hostující obraně Lukáš Kaulinec a střelou kolem Žily přisoudil domácím tříbrankové vedení - 3:0. Končené skóre uzavřel v 90. minutě Lukáš Slanina únikem po levé straně hřiště - 4:0.

 

Sestřih Utkání:

zdroj: youtube.com/@pavelslosar5989



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Palkovice
Vlastimil Martínek, člen klubu: Palkovice vybojovaly se silným soupeřem důležité tři body a posunuly se v aktuální tabulce soutěže na průběžné 4.místo.Absolutorium zaslouží celé mužstvo za disciplinovaný a bojovný výkon. Zraněného Vrtného v tomto zápase výborně zastoupil střelec dvou branek Kaulinec, vynikající byl jako vždy brankář Smolík, zápas od zápasu roste výkonnost Kavky s Huškou a Svobodníkem. Neboli jinak řečeno, mužstvo opravdu šlape a předvádí výkony k potěše své vlastní a svých fanoušků. (zdroj: fkpalkovice.wixsite.com)

TJ Odry
Martin Hnila, trenér: Dnes jsme byli horším týmem ve všech směrech. Všude o krok pozdě. Ještě teď to rozdýchávám porážku 0:4 jsem opravdu nečekal. No nic je začít přemýšlet co dál a začít zase makat! (zdroj: facebookové stránky TJ Odry fotbal)



Sestavy


TJ Sokol Palkovice
P. Smolík [-] - J. Farský [-] , P. Kožušník [-] , P. Burda [-] (85. P. Kocich [-] ) - M. Svobodník [-] (74. D. Kusý [-] ) , J. Huška [-] , A. Kavka [-] - L. Slanina [-] , D. Bača [-] (75. V. Pavlas [-] ) - T. Neuwirth [-] (85. M. Závodný [-] ) , L. Kaulinec [-]

TJ Odry
J. Žíla [-] - O. Veselý [-] , D. Žaba [-] , M. Vrbica [-] , P. Sedláček [-] , P. Vičánek [-] , A. Krayzel [-] (46. L. Maléř [-] ) , D. Chovanec [-] , D. Frais [-] (77. T. Ventura [-] ) , K. Soják [-] (74. L. Maléř [-] ) , L. Večeřa [-] (10. D. Semelka [-] )

ŽK: 85. L. Maléř .
Počet diváků: 128. Rozhodčí: ČECHÁČEK Jan - SEKANINA Martin, RICHTER Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza