3:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2023 15:00

9.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Předčasný souboj o udržení bavil! Vlčovice prolomily sérii porážek.


Branky


14

Sobotní souboj Vlčovic a Spálova měl být předčasným soubojem o záchranu. Před skromnou kulisou se dařilo lépe domácím a ti si tak zajistili před Spálovem náskok čtyř bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ondřej srovnával do šatny

Vlčovičtí se nacházeli před zápasem se Spálovem v těžké situaci. I přes zlepšující se výkony třikrát za sebou nevyhráli a v utkání se Spálovem museli bodovat. Spálov je na tom v tomto ohledu ještě hůř. Za dosavadních sedm zápasů hosté nasbírali pouze jeden bod! Utkání na stadionu ve Vlčovicích sledovalo zhruba 35 diváků. Nutno říct, že ti, kteří se rozhodli do Vlčovic nevyrazit, mohli litovat. Domácí fotbalisté na soupeře vlétli a v úvodních minutách si vytvořili několik solidních šancí. Jednu z těchto úvodních šancí dokázali využít již v 6. minutě. Rohový kop domácích byl zahrán na zadní tyč, kde číhal připravený Kristián Lokaj. Vlčovický obránce hlavičkovací schopnosti nezapřel a poslal domácí do vedení - 1:0. Vlčovičtí byli dále při chuti, ale územní převahu víckrát nevyužili. Naopak ke konci poločasu polevili v koncentraci a vytvářeli více prostoru pro mladý spálovský tým. V závěrečné minutě jejich nekoncentrace dokázal využít Miroslav Ondřej a srovnal - 1:1. Do šaten se tedy šlo za tohoto stavu.

Střídání Motúze se vyplatilo hned po dvanácti minutách

Do druhého poločasu si domácí trenér Koval připravil jedno střídání. Davida Harabiše nahradil útočník Michal Motúz. Z vlčovické lavičky byl tedy vyslán jasný signál, že domácí chtějí zápas zvrátit na svou stranu. To se jim ze začátku poločasu opravdu dařilo. Domácí byli lepší a za jejich aktivitu byli náležitě odměněni. Nejprve se v 57. minutě prosadil právě střídající Michal Motúz - 2:1. O tři minuty pak hostujícího brankáře Martinovského potřetí překonal třiatřicetiletý záložník Josef Rusnyák - 3:1. Vlčovičtí pak dle slov trenéra Kovala zazdili šanci na 4:1 a hned po chvíli bylo pro domácí zle. V 65. minutě snížil na 3:2 teprve šestnáctiletý Jáchym Kiša a na dramo bylo rázem zaděláno. Závěr se tak rázem vyhrotil. Přibylo soubojů a z kapes sudího Ivanského přibyli také dvě žluté karty. Na tom důležitém (na skóre) se ale nic nezměnilo. A Vlčovice tak svému soupeři ze Spálova po závěrečném hvizdu odskočili na rozdíl čtyř bodů.



Ohlasy k zápasu


FC Vlčovice - Mniší
Jan Koval, trenér: Nastoupili jsme dobře a bylo vidět, že kluci moc chtějí prolomit výsledky bez bodu. Bohužel jsme proměnili jen jednu šanci. Před poločasem jsme nepochopitelně polevili a soupeři jsme darovali těsně před přestávkou srovnat. Po našem třetím gólu jsme měli velkou šanci jít na vedení 4:1, ale zazdili jsme ji a pak se to zase zkomplikovalo. Hned chvilku po naší šanci soupeř svoji příležitost využil a bylo to 3:2 a nervy až do konce. Bylo to i celkem vyhrocené, padly nějaké žluté karty. Naštěstí jsme to urvali a máme tři body. (zdroj: www.koprivnice.cz)




Sestavy


FC Vlčovice - Mniší
M. Štěpják [-] - V. Balcárek [-] , D. Harabiš [-] (46. M. Motúz [-] ) , K. Lokaj [-] (67. L. Maruchnič [-] ) , P. Chytil [-] , D. Kučera [-] - J. Rusnyák [-] , R. Balcárek [-] (78. R. Palacký [-] ) , J. Siwy [-] , M. Růžička [-] (67. J. Hutyra [-] ) - A. Geryk [-]

TJ Spálov
P. Martinovský [-] - M. Kostka [-] , D. Palucha [-] , J. Kostka [-] , M. Ondřej [-] - O. Kiša [-] (90. P. Kubica [-] ) , P. Pop [-] , V. Remeš [-] (78. V. Šustek [-] ) , M. Žába [-] - J. Kiša [-] , L. Šima [-]

ŽK: 43. P. Chytil , 77. J. Hutyra - 43. M. Kostka , 77. P. Pop .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: IVANSKÝ Lumír - JANTOŠ Pavol, HRŇA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích