2:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2023 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Csaplárova past sklapla. Vlčovičtí ve druhé půli zachránili alespoň bod.


Branky


14

Souboj Vlčovic s Odrami měl být soubojem dvou tým s rozdílným vstupem do podzimní části. Z duelu plného zvratů nakonec vítěz nevzešel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Soják dvakrát skóroval

Souboj dvou celků s rozdílem vstupem do sezóny. I tak by se dal nazvat sobotní duel mezi Odrami a Vlčovicemi. Zatímco domácí zaznamenali dobrý vstup do podzimní části a vyšlápli si i na takové mužstva jako je Ostravice (5:3), hosté se v letošní sezóně spíše hledají. Vlčovičtí se před zápasem nacházeli na dvanáctém místě tabulky a chtěli navázat na dobrý výkon z minulého kola, kdy si poradili s posledním Spálovem (3:2). Utkání na oderském hřišti sledovalo 80 diváků. V prvním poločase viděli dominantní vstup domácích borců. Ti po většinu času drželi míč a vytvářeli si slibné gólové příležitosti. Po půl hodině se dočkali. Ve 32. minutě poslal domácí do vedení svou střelou za Štěpjakova záda Kamil Soják - 1:0. Netrvalo to ani deset minut a tribuny na oderském stadionu se otřásaly podruhé. Na 2:0 zvýšil ve 41. minutě opět Kamil Soják. Oderští si zbytek poločasu pohlídali a do šaten odcházeli s pohodlným náskokem a snad i dojmem, že už se nemůže nic stát. 

Csaplárova past ve druhé půli sklapla

Opak byl ale pravdou. Hostující trenér Koval chtěl o poločase povzbudit morálku svého týmu střídáním. Na hřiště se místo útočníka Geryka dostal Lukáš Maruchnič. A děly věci! Vlčovičtí po poločasové hecovačce v kabině nastoupili do druhého poločasu jako vyměnění. Vyhrávali osobní souboje po celé ploše hřiště, což je v kombinaci s kvalitním přechodem do útoku dostalo do slibného tlak. Ten zúročili hned po sedmi minutách. K přímému kopu se postavil Jakub Siwy a krásnou ranou do šibenice vymetl všechny pavučiny v Žílově bráně - 2:1. Cspalárova past naplno sklapla o minutu později. Vyrovnávací gól hostům přinesl další hezkou střelou zkušený Michal Růžička - 2:2. Hosté se dokonce mohli dostat v závěru zápasu do vedení. Plány na tři body jim ale zhatil praporek asistenta rozhodčí a branka na 2:3 tak nemohla být pro ofsajdové postavení uznána.



Ohlasy k zápasu


TJ Odry
Martin Hnila, trenér: Dnes jsme ztratili body ve vyhraném zápase. Nechápu první poločas super. Druhý nám přeplo a máme bod. Další ztráta pro nás. Děkuji našemu dvanáctému hráči jak nám fandili kombi a spol. (zdroj: facebookové stránky TJ Odry)

FC Vlčovice - Mniší
Jan Koval, trenér: Takový výkon, jaký byl v první půli, se špatně komentuje. Bylo to takové líné, bez pohybu, ospalé, no, ještě že jsme dostali jen dva góly a dalo se s tím ještě něco dělat. V kabině jsme si na sebe trochu pokřičeli a kluci se nahecovali na druhou půli, do které nastoupili jako vyměnění. Dokonce jsme dali gól na 3:2, ale domácí pomezní laický rozhodčí zamával ofsajd, prý o půl těla. Ale musíme brát z takového utkání i remízu. Když už jsme měli v kapse bod, tak jsme si vzpomněli na legendární Csaplárovu past, že tentokrát zase sklapla a chytili se do ní domácí a naopak my z toho vytěžili remízu. (zdroj: Kopřivnické noviny)



Sestavy


TJ Odry
J. Žíla [-] - D. Žaba [-] , M. Románek [-] , M. Vrbica [-] , P. Sedláček [-] , D. Rybařík [-] , P. Vičánek [-] , A. Krayzel [-] (64. L. Maléř [-] ) , D. Chovanec [-] , K. Soják [-] , J. Rybařík [-]

FC Vlčovice - Mniší
M. Štěpják [-] - V. Balcárek [-] , D. Harabiš [-] , K. Lokaj [-] (30. M. Harabiš [-] ) , P. Chytil [-] , D. Kučera [-] - J. Rusnyák [-] (88. D. Koleček [-] ) , R. Balcárek [-] , J. Siwy [-] , M. Růžička [-] - A. Geryk [-] (46. L. Maruchnič [-] ) -

ŽK: 50. M. Románek , 79. M. Vrbica - 56. L. Maruchnič , 72. M. Růžička , 90. A. Geryk , 91. R. Balcárek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: TAKÁČ Tibor - BREZOVSKÝ Tomáš, STREMPEK Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích