Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2023 17:00

2.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na perfektně připravený pažit domácích přijel favorit soutěže


8

Hosté z Ořechova nadělili domácím 5 branek a odjeli spokojeně domů

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

O vítězi bylo rozhodnuto již v prvním poločase

V úvodu utkání hosté přečkali velkou příležitost domácích, kdy po rohovém kopu nejvýš vyskočil domácí zadák Klabal. Jeho gólovou hlavičku však na čáře odvrátil Prachman. Pak přišla drtivá chvíle hostů. Nejprve ve 14. minutě zápasu nasměřoval svůj rohový kop přímo do branky Kolařík. O minutu později se po kombinaci na levé straně prosmýkl až před domácího brankáře Kowalík a tvář v tvář mu nedal šanci. O další minutu později, tentokrát po kombinaci na pravé straně si navedl míč na levou nohu Hynčica a technickou střelou zvýšil na 0:3. Ve 30. minutě po přiťuknutí Kowalíka zvýšil na 0:4 střelou z hranice šestnáctky Durna. Hosté tak šli do kabin za stavu 0:4. 

Druhý poločas si již hosté pohlídali

V 50. minutě zápasu po rohovém kopu napálil odražený balón Kowalík za záda bezmocného brankáře. Pak přišla konečně řada i na domácí, kdy se jim v 67. minutě podařilo snížit z pokoutového kopu kvůli ruce hostů a následně v 85. minutě po nádherné ráně do břevna, se k odraženému míči dostal Havránek a upravil tak na konečných 2:5 z pohledu domácích. 



Ohlasy k zápasu


TJ Zdounky
Zdeněk Čevela: Čekali jsme silného soupeře. Čtvrthodinka byla dobrá, ale pak přišel smolný vlastňák Červíka, následně další dvě branky, a to vše během dvou minut, tohle jsem snad ještě nezažil. Za dalších deset minut to bylo již o čtyři branky a utkání se již bez motivace pouze přátelsky dohrálo. Z naší strany jednoduše řečeno těžká bída a doufám, že letos poslední. Klobouk dolů před výkonem hostí

TJ Sokol Ořechov
Vedení TJ Sokol Ořechov: Do Zdounek jezdíme rádi a nejinak tomu bylo i dnes. Za hradem Buchlovem nás vždy čeká skvěle připravené hřiště, neméně dobré klobásky a hlavně soupeř, na kterého to opravdu umíme.



Sestavy


TJ Zdounky
K. Šesták [-] - M. Přibyl [-] (67. V. Havránek [-] ) , T. Navrátil [-] , P. Mozga [-] , R. Červík [-] , D. Moravec [-] , M. Kyrcz [-] (46. J. Pektor [-] ) , J. Klabal [-] , D. Judas [-] , T. Frkal [-] , V. Ferenz [-] (87. L. Mozga [-] )

TJ Sokol Ořechov
S. Kuchař [-] - P. Bartošík [-] , J. Kowalík [-] (72. M. Martykán [-] ) , J. Prachman [-] (64. R. Petřvalský [-] ) , J. Kolařík [-] , D. Váňa [-] (77. R. Špendlík [-] ) , T. Durna [-] , D. Hynčica [-] , A. Červinka [-] , S. Malůš [-] , R. Trlida [-]

ŽK: 52. M. Přibyl .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: TUREČEK Tomáš - ZELINKA Jiří (N), ANDRÝSEK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

David Kolínský

Expert: Tomáš Sluka
Tip experta: výhra hostů

Zase budou chtít postupovat.

Tip: výhra domácích