L. Beníček 28. (p.)
1:4
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2023 16:30

4.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvě červené karty srazily domácí na kolena


Branky


10

Fotbalisté Nové Vsi doma nedokázali, i díky dvěma červeným kartám, porazit hosty z Buchlovic. Ti si naopak spravili chuť po nelichotivé prohře v derby se Zlechovem

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Byli to však domácí, kteří díky penaltě šli do vedení

Do zápasu vstoupili lépe domácí. Dostávali Buchlovice pod tlak a vytvářeli si více šancí. Domácí fotbalisté tak šli do vedení díky penaltě. Ve 28. minutě  se po faulu Kořínka na domácího fotbalistu zahrával pokutový kop. Toho se ujmul domácí Beníček, který s přehledem proměnil.  

Fotbalisté Buchlovic se za každou cenu snažili vyrovnat zápas a to se jim taky podařilo. Belant před pauzou připravil míč Tomeškovi a ten křižnou střelou o tyč srovnal skóre zápasu na 1:1. To byl nakonec i poločasový výsledek zápasu. 

Ve druhé půli už se trefovali pouze hosté

Buchlovice do druhého poločasu vstoupily nejlépe jak mohly. Ve 47. minutě zápasu sice ještě díky ofsajdu jejich branka neplatila, ale v 67. minutě zápasu se trefil Kořínek, který z 35 metrů nachytal domácího brankáře, kterému míč propadl mezi nohama. Díky nevyužité stoprocentní šanci domácích se tak nebylo čemu divit, že to byli právě hosté, kteří přidali další dvě branky. Nejprve se v 74. minutě trefil Dovrtěl, po krásné akci do růžku branky a pak Hromada přidal definitivní tečku, když přeloboval brankáře domácích. Buchlovice tak napravily minulý nepovedený zápas se Zlechovem a berou všechny 3 body.



Ohlasy k zápasu


FK Ostrožská Nová Ves
Ladislav Beníček: První poločas vyrovnané utkání. Do druhého poločasu jsme špatně vstoupili, hosté byli fotbalovější a dostávali se do slibných šancí. Víc jsme kecali s rozhodčím, než hráli. Buchlovice šly do vedení po střele z dálky, kterou bohužel jinak výborný Boček pustil mezi nohama. V tu dobu jsme už byli v deseti, vyloučen byl po druhé zbytečné druhé žluté kartě Jurásek. Pak jsem neproměnil 100 procentní šanci na 2:2 a po další necitlivě udělené červené kartě pro Machalu, hosté navýšili vedení. Pak už se jen dohrávalo, neměli jsme síly na nějaký zvrat bez dvou vyloučených. Hosté vyhráli zaslouženě.

TJ Buchlovice
René Krystýnek - trenér Buchlovic: Domácí to nezvládli. Kdyby rozhodčího tolik nehecovali a více se soustředili na hru, mohl být výsledek jiný. Jsem rád, že jsme se po neúspěšném domácím derby se Zlechovem zvedli a získali všechny body. Pomohl nám brankář Valeš s Belantem.



Sestavy


FK Ostrožská Nová Ves
A. Boček [-] - P. Lorenc [-] (63. J. Hůsek [-] ) , M. Pšurný [-] (78. V. Pančík [-] ) , J. Ťok [-] , J. Jurásek [-] , D. Jurásek [-] , J. Doruška [-] (50. R. Jelének [-] ) , B. Šálek [-] , M. Herák [-] (46. T. Lorenc [-] ) , O. Machala [-] , L. Beníček [-] (78. F. Konečný [-] )

TJ Buchlovice
P. Valeš [-] - J. Kořínek [-] , M. Karásek [-] , Z. Tomešek [-] , P. Dovrtěl [-] , M. Hromada [-] , L. Belant [-] (84. O. Karásek [-] ) , M. Kořínek [-] , T. Belant [-] , L. Kovářík [-] (55. R. Lukeštík [-] ) , P. Zábojník [-]

ŽK: 46. J. Jurásek , 66. O. Machala - 25. P. Valeš , 70. M. Kořínek , 90. R. Lukeštík . ČK: 62. J. Jurásek , 71. O. Machala .
Počet diváků: 111. Rozhodčí: Svoboda Tomáš - BEDNÁŘ Roman, BRHEL Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Kolínský

Expert: Ondřej Hoferek
Tip experta: remíza

V tomto utkání se střetnou sousedé z tabulky. Kvalita by měla být na straně Buchlovic, ale věřím že domácí zabojují a v domácím prostředí remízu uhrají. 2:2

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Ořechov 19 67:29 41
2 TJ Buchlovice 19 39:25 37
3 TJ Topolná 19 30:20 36
4 1. FC Polešovice 19 34:27 33
5 TJ Zdounky 19 48:31 33
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 David Moravec 19
2 Martin Bartek 19
3 Martin Zálešák 17
4 Jakub Kowalík 16
5 David Červenka 15
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 74 59,2% 0
2 David Večeřa 60 53,6% 0
3 Petr Štangl 49 55,1% 0
4 Ladislav Beran 39 50,6% 0
5 Tomáš Krejča 39 52,7% 0
Zobrazit celou tabulku