Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2023 15:30

7.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté konečně našli svého přemožitele


Branky


7. D. Torma , 35. M. Bartek , 36. M. Bartek , 67. M. Bartek - 63. J. Kowalík , 74. R. Trlida , 75. T. Durna
11

Hostující Ořechov poprvé v sezóně našel někoho, kdo jej porazí. Malenovice vyhrály a připisují si do tabluky 3 body

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle jasně patřila Malenovicím

První poločas se povedl více Malenovicím, které dokázaly pečlivě zhušťovat prostor a bylo cítít, že Ořechov působil opařeným dojmem. První gól padl po ztrátě míče před šestnáctkou, kdy Struška předskočil záložníka soupeře, zavezl míč do vápna, kde přdložil Tormovi, který trefil přesně k pravé tyči. Druhá branka padla po výkopu brankáře Juráně na útočníky, kde po několika soubojích ve středu pole míč propadl na Bartka, kterým měl před sebou jen jednoho obránce, kterého dokázal obejít a v nájezdu sám na brankáře přeloboval gólmana soupeře. Třetí gól padl po rychlém přechodu do útoku, kdy Novak přesným balónem mezi beky našel Bartka, který znovu utekl všem a trefil po zemi přesně k tyči. 

Hosté to nezabalili a zápas ještě zdramatizovali

Druhý poločas začal ze strany hostů lépe než ten první. Nejprve po aki ze strany si našel balón Kowalík, který prostřelil Juráně. To však domácí nevyvedlo z míry a chvíli na to, po neuznaném gólu hostů, se z dorážky prosadil Bartek a zkompletoval tak svůj hattrick. Ořechov hru ještě zdramatizoval, když se nejprve prosadil Trlida po centru hlavou a následně se dokázal prosadit taky Durna přízemní střelou. Víc však hosté již nedokázali a výsledek tak skončil 4:3 pro Malenovice.



Ohlasy k zápasu


FC Malenovice
Leoš Válek - trenér: S výhrou jsme samozřejmě spokojení. S body jsme moc nepočítali, protože Ořechov má kvalitní mančaft a moc ztrácet nebude. Od nás naopak někteří hráči odešli a zapojujeme spíše kluky co třeba nehráli a vrací se zpátky k fotbalu. První poločas byl od nás velice dobrý. Hráli jsme, běhali, bojovali. Předvedli jsme hezké kombinace a tlačili se do zakončení. Ořechov nás ale ve druhé půli zatlačil a zápas zdramatizoval. Nakonec jsme náskok uhájili, byť jsme měli i štěstí. Kluky musím pochválit za bojovnost, za přístup, kterých v některých předcházejících zápasech nebyl dobrý. Za hosty chytal Kowalík. Kluci to věděli, sami se hecovali, ale za žádný gól nemohl. Naopak, ještě tam chytil trestný kop. Na to, že je to bývalý útočník, chytal velmi dobře.

TJ Sokol Ořechov
Jiří Kowalík - trenér: Bez gólmana je to těžké, ale to není výmluva na porážku. První poločas jsme prohospodařili, výsledek 0:3 se těžko otáčí. Sice jsme za stavu 3:1 pro Malenovice dali stoprocentně regulérní gól na 3:2 po rohu, ale pomezní z lidu zvedl praporek až je balón v síti a hlavní to neuzná. Z protiútoku pak dostaneme gól na 4:1, když náš laik zvedne praporek a hlavní to uzná. Ze strany hlavního rozhodčího to byl alibismus. Tím si ale nechci stěžovat. My nesmíme dopustit takový průběh. Prostě nám nevyšel první poločas, soupeř nás trestal z brejků. Cením si toho, že to kluci za stavu 0:3 nezabalili a udělali z toho drama až do konce.



Sestavy


FC Malenovice
A. Juráň [-] - V. Gazda [-] , M. Struška [-] - T. Lhotský [-] , I. Kornieiko [-] , V. Šrajer [-] - J. Kostka [-] , . Novak [-] , D. Torma [-] , M. Bartek [-] - P. Páleníček [-]

TJ Sokol Ořechov
J. Kowalík [-] - R. Trlida [-] , P. Mazúch [-] , T. Durna [-] , R. Petřvalský [-] , P. Bartošík [-] , J. Kowalík [-] , J. Prachman [-] (46. M. Martykán [-] ) , J. Kolařík [-] , A. Červinka [-] , S. Malůš [-]

ŽK: 20. P. Bartošík , 42. J. Prachman .
Počet diváků: 102. Rozhodčí: DORŮŠEK Michal - HAMRLA Vladislav (N), ANDRÝSEK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

David Kolínský

Expert: Roman Gelien
Tip experta: výhra hostů

Ořechov si tuto sezónu jde jasně za svým a zvítězí

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů