3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2023 15:00

11.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Buchlovice v poklidném tempu zvítězily s rozdílem třídy


Branky


4

Domácí fotbalisté zvítězili rozdílem třídy a připisují si další 3 body do tabulky

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky v prvním poločase

Snahu se talčit dopředu měly v úvody oba týmy, pozorné obrany však šance uhlídaly. Vlčnov dostal k dispozici přímý kop z dobré pozice, který však skončil na zdi domácích. První střelu na branku tak zaznamenal v 10. minutě Belant, ten mířil dobře, ale ne dostatečně razantně. Na další ránu se však už muselo čekat. První gól přišel ze strany domácích. Do prostoru se rozběhl Zábojník, naservíroval míč Karáskovi a ten zavěsil. Netrvalo dlouho a Lukeštík na levé straně zatáhl míč a našel opět Karáska, který vsítil na 2:0. To byl i poločasový výsledek zápasu. 

Domácí se trefili ještě jednou a bylo hotovo

Vlčnov ve druhém poločase dostal dárek v podobě přímého kopu z dobré pozice, míč včak odhlavičkoval domácí kapitán. Po autovém vhazování už ale Černota musel zasahovat, když vytáhl nebezpečně padající hlavičku a poradil si i s následujícím rohem. V 80. minutě pak domácí definitivně rozhodli, dlouhý nákop prodloužil Hromada a Tomešek už měl snadný úkol - 3:0. Zápas tak skončil v poměru 3:0 pro domácí Buchlovice. 



Ohlasy k zápasu


TJ Buchlovice
René Kristýnek: Od začátlu utkání jsme diktovali tempo hry a soupeře přehrávali. Snažili jsme se hrát po zemi. Vyšlo nám přesunutí Matěje Karáska na hrot útoku, kde si věděl rady a nakonec dal dvě branky. První po průniku Zábojníka, který po čtyřicetimetrovém sprintu předložil balon Karáskovi a ten jej zblízka doklepl do brány. Postupem času jsme začali stupňovat svůj tlak a byli herně lepší. Do poločasu jsme přidali ještě jeden gól, když se po výborné akci Lukeštíka, jenž obešel tři protihráče a podobně jako Zábojník naservíroval balon Matějovi, který zvýšil na 2:0. Tím jsme se definitivně uklidnili a zápas ve druhém poločase v klidu kontrolovali. Vlčnov jsme skoro do ničeho nepustili. Hosté první střelu na naši branku vyslali až v 75. minutě. Dorostenec Černota, který nahradil zraněného Valeše, to ale zvládl s přehledem. V závěru jsme přidali ještě třetí branku a zápas v klidu dohráli. Pochválit musím celou obranu, která zahrála opravdu výborně. Dozadu jsme přesunuli Hromadu, který tvoří s Martinem Kořínkem výbornou stoperskou dvojici. Také bych vyzdvihl Patrika Zábojníka, jenž jezdil nahoru a dolů. Chyběli nám Mikula a

TJ Vlčnov
Václav Činčala: Domácí byli lepší, vyhráli zaslouženě. My jsme si za celé utkání skoro nevypracovali šanci. Neměli jsme ani pořádnou střelu na branku. Kvalita byla na straně Buchlovic. Nám to nyní nejde. Na lavičce jsme měli jenom dorostence Pešla a zraněného Sagulu. Zápas nedohrál Hanák, který měl něco se zády a musel střídat.



Sestavy


TJ Buchlovice
D. Černota [-] - P. Zábojník [-] , M. Kořínek [-] , O. Vašek [-] (77. L. Kovářík [-] ) , H. Karásek [-] (61. J. Njambi [-] ) , R. Lukeštík [-] (61. J. Mugo [-] ) , M. Karásek [-] , Z. Tomešek [-] , M. Hromada [-] , L. Belant [-] , J. Kořínek [-] (27. A. Křiva [-] )

TJ Vlčnov
L. Machala [-] - J. Flasar [-] , P. Kašpařík [-] , D. Machala [-] , M. Mikulec [-] - J. Bednařík [-] , J. Šobáň [-] , P. Hanák [-] (66. D. Sagula [-] ) - I. Hrbáček [-] , A. Pešl [-] (77. Š. Pešl [-] ) , J. Fibichr [-]

ŽK: 37. M. Mikulec , 90. D. Machala .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BUCHTOVÁ Natálie - DOSTÁLEK Josef, ROCHOVANSKÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 21:37

Tip experta: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 20:36

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 20:10

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 15:05

Tip: výhra domácích