0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2023 17:00

4.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Drahoš šel předčasně do sprch, utkání nepoznalo vítěze


Branky


6

Chrast v této sezóně prokazuje skvělou formu, což se dá říct i o Miřeticích, ale po minulé sezóně je Chrast jedním z adeptů na titul.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žluté karty a převaha domácího týmu

Do utkání vstoupily dva vyrovnané týmy, ale menší výhodu měla Chrast, a to díky domácímu prostředí. První minuty utkání byly velice opatrné, ani jeden tým nechtěl brzy inkasovat, tudíž se hrálo převážně ve středu hřiště. Hlavní rozhodčí nastavil přísný metr, poněvadž během půl hodiny byly k vidění tři žluté karty. Jedna z nich byla velice důležitá pro zbytek celého utkání. Přeci jen to byl domácí tým, který měl více ze hry a také si vytvořil pár šancí, jenže ty proměněny nebyly, a tak se šlo do kabin za bezbrankové remízy.

 

Červená karta a bezbrankové utkání

Do druhé půle začal lépe domácí celek. Hned ze začátku se chrastečtí dostali do obrovské šance, jenže vedení se neujali. Dvě nebezpečné situace byly k vidění i na druhé straně, zejména hlavička miřetického Drahoše, která orazítkovala brankovou konstrukci. Poté měli opět slibnou šanci domácí, jenže ani ta gólem neskončila, a tak v 70. minutě na tabuli svítilo skóre 0:0. V 73. minutě přišel smolný okamžik pro chrasteckého Drahoše, který po druhé žluté kartě musel opustit hřiště. Bylo tak jasné, že se domácí nebudou v deseti lidech tlačit dopředu, aby zbytečně neinkasovali, a tak se po zbytek utkání pouze bránili zuby nehty. Za 92 minut utkání nepoznalo vítěze. Třetí kolo mezi Chrastí a Miřeticemi skončilo bezbrankovou remízou.

 



Ohlasy k zápasu


SK Chrast
Jakub Cimburek - Záložník: Zápas s Miřeticemi pro nás byl prvním vážným testem. V prvním poločase jsme byli lepším týmem, soupeři jsme nic nedovolili a naopak jsme měli nějaké ty šance. Ve druhé půli jsme začali dobře, ale poté jsme měli menší výpadek a soupeř dvě velké šance. Pak jsme se ale znovu zkoncentrovali a hrozili v útoku. Po druhé žluté kartě jsme dohrávali čtvrt hodiny v deseti, což jsme zvládli skvěle. Bezbranková remíza proti favoritovi soutěže je pro nás dobrou motivací do další práce.

TJ Tatran Miřetice
Petr Drahoš - Obránce: Do zápasu jsme nevstoupili dobře. Soupeř na nás vletěl a měl dvě vyložené šance. Poté se hra vyrovnala a byli šance na obou stranách. Druhý poločas začal opatrně z obou stran a šance nepřicházely. Chrast posledních dvacet minut odpadla fyzicky, ale bylo to také zapříčeněno vyloučením jejich hráče. Bohužel jsme si nevypracovali žádné šance. Kromě jedné hlavičky, a to bylo málo. Zasloužená remíza na obě dvě strany.



Sestavy


SK Chrast
J. Tatíček [-] - L. Häusl [-] (79. J. Mareš [-] ) , T. Nevole [-] , Z. Linhart [-] (59. J. Plosza [-] ) , J. Gregor [-] , J. Cimburek [-] (77. M. Šprongl [-] ) , M. Drahoš [-] , M. Rejfek [-] (69. T. Kratochvíl [-] ) , V. Steklý [-] , H. Steklý [-] , D. Málek [-]

TJ Tatran Miřetice
J. Švadlenka [-] - L. Doležal [-] , J. Beran [-] (69. L. Zdražil [-] ) , L. Vodrážka [-] , V. Vacek [-] , J. Polívka [-] , P. Drahoš [-] , T. Polívka [-] , O. Polívka [-] , R. Kašpar [-] (55. M. Kopecký [-] ) , L. Zdražil [-] (77. J. Pražan [-] )

ŽK: 24. M. Drahoš - 16. L. Vodrážka , 27. P. Drahoš . ČK: 73. M. Drahoš .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KOSINA Matěj - ŠEPS Martin, BRANDSTEIN René.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Ondřej Nepovím

Expert: David Vaníček
Tip experta: výhra domácích

Chrast v prvním zápase vyhrála nad týmem z Tuněchod 8:0. Ve druhém kole opět nezaváhala a porazila Nasavrky 3:1. Naopak Miřetice v okresním kole Mol cupu nepůsobily vůbec sebevědomě, když porazily Holetín až na penalty.

Tip: remíza