Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2023 17:00

5.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kočí darovalo čtyři góly vlastními chybami, branky Motyčky a Nepovíma zápas nevyrovnaly


Branky


6

Miřetice vyhrály tři zápasy vždycky o jednu branku, k tomu si připsaly jednu remízu na půdě Chrasti. Momentálně obsazují druhou pozici za Dřenicema. Kočí po třech za sebou vítězných zápasech bere nula bodů. Momentálně obsazují třetí pozici a v příštím utkání vyzve lídra tabulky z Dřenic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štěstí domácích a snížení Motyčky

Šlágr kola mezi Miřeticemi a Kočí doprovázelo skvělé počasí, ale ohledně hřiště to bylo naopak. Oba týmy v tomto utkání chtěly brát plný počet bodů, ale do zápasu šli aktivněji hosté, kteří svého soupeře prvních deset minut tlačili a vypracovali si pár nadějných šancí. Největší z nich měl Radouš, který pouze orazítkoval brankovou konstrukci. Poté se hra otočila a domácí začali tlačit čím dál víc. Tlak domácích se také naplno projevil, protože vstřelili ve 13. minutě úvodní branku, když se po rohovém kopu dostal k míči Drahoš, jenž trefil hráče, od kterého se míč odrazil k Jaroslavovi Polívkovi, a ten už jen doklepnul za záda hostujícího brankáře Dostála. V 18. minutě přišel sporný moment, který vyvolal od diváku vysoký tlak na Nepovíma, jenž byl na hranici velkého vápna faulován Ondřejem Polívkou, což se domácím nelíbilo, a tak se hra rozhádala. Z následného přímého kopu nic nevzniklo. Přišla 28. minuta a rázem to bylo 2:0. Velká chyba Fabiána, kterou potrestal Drahoš společně s Beranem, poněvadž Drahoš odebral na levé straně Fabiána o míč, se kterým došel až na hranici velkého vápna a ve vápně našel zcela osamoceného Berana, který už pouze doklepával do poloprázdné brány. Po druhém obdrženém góle se hosté nezhroutili a pokračovali ve své hře, a to se také vyplatilo, poněvadž po pěti minutách se dočkali snížení na 2:1, když se ve středu hřiště dostal k míči Motyčka, jenž vystřelil a pomocí teče se dostal za záda domácího brankáře Švadlenky. Do konce prvního poločasu se hra odehrávala víceméně mezi vápny a k velkému ohrožení brány nedošlo. Hlavní rozhodčí ukončil první půli se stavem 2:1.

Rychlé snížení v podání Kočí nepomohlo

Poločasová pauza nenabídla žádné střídaní, a tak se mohla začít druhá půle. Do té vlétly lépe domácí, protože už po třech minutách navýšili skóre opět o dvě branky. Přímý kop střílený po zemi do malého vápna, který v chumlu hráčů nedokázal nikdo z hostů odkopnout do bezpečí, a tak se k propadlému míči dostal Jaroslav Polívka, jenž ze tří metrů trefil a rozvlnil síť, 3:1. Stav 3:1 pro Kočí nevypadal moc dobře, což je možná i rozhodilo a způsobilo to další obdrženou branku, a to díky Zdražilovi. Autové vhazování, které našlo Drahoše, jenž s míčem pelášil po lajně a následně dal pod sebe, kde hledal Zdražila, kterého taky našel, ale až po špatném odkopu Havránka, který tak zaváhal a Zdražil míč dorazil. Při skóre 4:1 už Kočí hrálo víceméně vabank, což také vyústilo snížení na 4:2. Motyčka dostal míč ve středu hřiště, kde vyhlížel nabíhajícího Nepovíma mezi domácími obránci a míč mu poslal do běhu. Nepovím se dostal do situace jeden na jednoho s brankářem Švadlenkou, jenže Nepovím si s ničím nelámal hlavu a z prvního doteku vystřelil na zadní tyč. Neubylo ani deset minut a hosté stáhli skóre na rozdíl jedné branky. Centr z pravé strany, který přesně našel Motyčku, a ten hlavou doklepával do zcela odkryté brány. Do konce utkání zbývalo něco málo okolo deseti minut, což chtělo Kočí využít a srovnat stav utkání, jenže domácí tento výsledek nebránili a hosty k ničemu velkému nepustili. Ke konci utkání přišly dva hrotící momenty, který měl na svědomí Rybenský. Prvně zajel do brankáře Dostála, který už měl míč ve svých rukách a poté loktem trefil do lícní kosti Vaníčka, který tak zápas ukončil předčasně. Vyrovnaný zápas tak skončil výhrou Miřetic 4:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Miřetice
Petr Drahoš - Obránce: Do zápasu jsme šli s tím, že víme, jak se Kočí prezentuje. Většinu času nakopává dlouhé balóny na Radouše a od toho se odvíjí jejich celá hra. Prvních deset minut nám to dělalo lehce problémy, ale pak jsme ze dvou akcí dali dva góly a šli jsme do vedení. Kočí do poločasu snížilo tečovanou střelou. Druhý poločas jsme chtěli začít aktivně, a to se povedlo. Vsítili jsme dva góly a vedli 4:1. Ke konci jsme si to zbytečně zdramatizovali, když jsme nedůsledně bránili a bylo z toho snížení na 4:3. Konec zápasu jsme si pohlídali a bereme tři důležité body.

Kočí
Ondřej Nepovím - Záložník: Do zápasu jsme šli s velkou motivací urvat tři body, které v Miřeticích jen tak nevybojujete. V prvních deseti minutách jsme mohli vstřelit dvě branky, jenže zradila nás při jedné akci branková konstrukce. Následně jsme dostali až moc hloupé góly po našich chybách, které dělat nemůžeme. Do poločasu se nám povedlo snížit, což nás hodně nabudilo do druhého poločasu, který jsme také začali aktivně a s větší touhou útočit, jenže opět nás domácí potrestali po našich chybách a zápas pro nás nevypadal vůbec dobře. Za stavu 4:1 už to od nás vypadalo jako odevzdaný, ale jako tým jsme bojovali až do konce a vstřelili dvě branky na 4:3. Zbylých deset minut jsme už jen útočili, abychom zachránili, alespoň jeden bod, to se nepovedlo, a tak odjíždíme bez bodu. Do příštího utkání se musíme srovnat a porazit lídra tabulky z Dřenic.



Sestavy


TJ Tatran Miřetice
J. Švadlenka [-] - D. Bureš [-] , L. Doležal [-] , J. Beran [-] (79. J. Rybenský [-] ) , L. Zdražil [-] (69. V. Vacek [-] ) , L. Vodrážka [-] , J. Polívka [-] , P. Drahoš [-] , T. Polívka [-] , O. Polívka [-] , R. Kašpar [-] (86. M. Kopecký [-] )

Kočí
P. Dostál [-] - M. Radouš [-] , F. Bukač [-] , R. Lamberský [-] (67. M. Blažek [-] ) , D. Vaníček [-] , M. Motyčka [-] , O. Nepovím [-] , D. Janko [-] , M. Havránek [-] (81. P. Capoušek [-] ) , M. Dvořáček [-] , R. Fabián [-]

ŽK: 11. P. Drahoš , 30. J. Švadlenka , 55. D. Bureš - 53. M. Havránek .
Počet diváků: 84. Rozhodčí: Kutřín Jaroslav - ŠMAHA Martin, CIPRYÁN Tobiáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Nepovím

Expert: Ondřej Nepovím
Tip experta: výhra hostů

Kočí má skvělou formu, kterou ukáže i v Miřeticích.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů