Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2023 14:30

13.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rokytnice jasně přehrála Chlístov na jeho půdě


Branky


19. Š. Vladeka , 49. F. Štork , 55. P. Svoboda , 64. M. Dufek , 65. M. Dufek , 72. F. Štork , 86. M. Dufek
16

V zápase mezi Chlístovem a Rokytnicí nedokázal Chlístov držet krok s drtivým útokem Rokytnice. Již v první půli se Rokytnici podařilo vsítit jediný gól, který byl pouze začátkem jejich nadvlády na hřišti. Ve druhé půli přidali dalších šest branek, čímž potvrdili svou sílu a Chlístov nakonec podlehl 0:7.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o gól lepší

13 kolo okresního přeboru nabídlo derby mezi Chlístovem a sousední Rokytnici nad Rokytnou. V typickém studeném dušičkovém počasí se očekával souboj Dávida s Goliášem. Rokytnice se přetahuje s Výčapy o první místo v tabulce, zatímco domácí zažívají velkou mizérií a krčí se na samém dně tabulky. Úvod utkání byl poznačen velkým množstvím nepřesností na obou stranách. Domácí se snažili pozorně bránit. Rokytnice i vinou častých nepřesností se i přes optickou převahu do vyloženějších šancí nedostávala. Nerozhodný stav vydržel do 19 minuty kdy ve středu hřiště dostal hodně prostoru hostující playmaker Vladeka vyměnil si míč s F. Štorkem sám před domácím golmanen nezaváhal a otevřel skóre 0-1. Poté se domácí dvakrát dožadovali pokutového kopu, ale píšťalka hlavního rozhodčího zůstala v obou případech němá. Na druhé straně hosté taky nedokázali navýšit svoje vedení, a tak se do kabin odcházelo za stavu 0-1.

Hosté se po pauze rozstříleli

Druhá půlka začala velkým náporem hostů, kteří se snažili utkání rozhodnout co nejdříve. V úvodu domácí téměř nepustili za polovinu hřiště. Výsledkem velkého tlaku byla hezká střela agilního Františka Štorka, která zajistila hostům dvougólové vedení. O dalších 5 minut střílený centr z rohu prolétl pětkou domácích a přistál až na noze Patrika Svobodu který měl před sebou prázdnou branku 0-3. Třetí gól utkání totálně zlomil. Domácí jen těžce hledali síly na větší odpor. V pohodě hrající hosté prostřídali do hry se dostali čerstvé síly, které schnutí větrali flastrované domácí, kteří navíc dělat velké chyby v obraně. Střídající Dufek stihl do konce utkání hattrick a jeden gól přidal i výborně hrající F. Štork. Nakonec si teda Goliáš podle očekávání v pohodě poradil s Dávidem i když úvod utkání tomu nenasvědčoval.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Chlístov
Fanoušek Chlístova: V první řadě gratulujeme Rokytnici k zaslouženému vítězství, zejména v druhé půli nás jasně přehráli a potvrdili svou nespornou kvalitu. Zamrzelo nás, že rozhodčí přehlédli dva jasné pokutové kopy v náš prospěch v první půlce, proč to nechám na jejich svědomí, jsem přesvědčen, že všude jinde na okresu by se dvě penalty pískali... Po třetím gólu se bohužel opakoval minulý týden, kdy se nám hra totálně sesypala a schnutí hrající hosté nás trestali.

1. SK Rokytnice nad Rokytnou
Herbrych Josef, trenér: Ahoj. Posílám ohlas. Odehráli jsme zápas rozdílných poločasů. V tom prvním jsme hodně kazili a nedokázali jsme se přes důslednou obranu domácích prosadit. Do druhého poločasu jsme vstoupili aktivněji a vstřelili jsme rychlé dva góly, což nám dodalo klid, a přidali jsme po hezkých akcích i další branky. Za výkon především ve druhém poločase musím hráče pochválit.



Sestavy


SK Slavia Chlístov
M. Hagara [-] - F. Wortner [-] , P. Příhoda [-] , D. Brestovský [-] , J. Seifert [-] - V. Kučera [-] (46. P. Tkaný [-] ) , M. Kuchařík [-] , K. Kocmánek [-] , J. Pokorný [-] - T. Kuchařík [-] (80. D. Holík [-] ) - P. Brestovský [-]

1. SK Rokytnice nad Rokytnou
L. Hobza [-] - D. Tomek [-] , J. Syrový [-] (57. M. Dufek [-] ) , M. Vahila [-] , I. Rygl [-] (74. M. Prokeš [-] ) , M. Štork [-] , M. Štork [-] , F. Štork [-] , Š. Vladeka [-] , J. Hakl [-] (62. O. Bartejs [-] ) , P. Svoboda [-] (57. J. Bartejs [-] )

ŽK: 37. M. Kuchařík , 41. T. Kuchařík , 62. F. Wortner .
Hráči zápasu: M. Dufek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: KALINA Oldřich - KRYŠTOF Radek, VRZÁČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2023 16:13

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 18:55
Fanoušek, Administrátor klubu, Fotograf, Sponzor, Vedení klubu, Předseda klubu, Funkcionář - SK Slavice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 19:48

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2023 09:04
Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2023 06:28
Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Rokytnice-Valeč vyhraje velkým brankovým rozdílem. Dle mého uvidíme desítku.

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 17:17

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 10:54

Tip: výhra hostů

Největší derby ze všech derby. Neočekávám překvapení, i když určitě bude na co koukat.

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 10:36

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 09:26

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 06:18

Tip: výhra hostů