0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2023 16:30

4.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravské Budějovice B s Litohoří bez branek


Branky


11

Derby mezi Moravskými Budějovicemi B a Litohoří branku nepřinesl, takže body se dělily

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Od samého začátku zápasu se hrálo převážně ve středu hřiště, ani jedno mužstvo si nedokázalo vytvořit vyloženou šanci. Na straně domácích byla hra poněkud zbrklá, do zakončení se dostali několikrát Svoboda, Premar nebo Kodajek, ale jejich střely mířily mimo bránu hostí. Litohoř se snažila převážně nakopávanými míči dostat za obranu domácích či zahrozit ze standartních situací, domácí brankář jejich příležitosti zlikvidoval. 

Ani ve druhém poločase branka nepadla

Ve druhé půli se obraz hry nezměnil, jednalo se o velice vyrovnané utkání ve všech směrech. Hosté se tlačili více do příležitostí, avšak skvěle chytající domácí brankář jejich pokusy likvidoval, nespočet střel Kosmáka nebo Krejčy letělo mimo bránu. V 89. minutě hlavičkoval po rohu na zadní tyči Micka, ale domácí brankář i tentokrát byl pohotový. Utkání skončilo zaslouženou remízou. Tento zápas mezi Moravskými Budějovicemi B a Litohoří ukázal, že fotbal může být nepředvídatelný a že i přes veškerou snahu a úsilí se může skončit nerozhodně. Je to však to, co dělá fotbal tak fascinujícím - nikdy nevíme, co se stane na hřišti.

Fanoušci obou týmů se teď budou těšit na další zápasy a doufají, že jejich týmy budou schopny získat tři body. Fotbal je plný emocí, a právě to ho dělá takovým populárním sportem po celém světě.



Ohlasy k zápasu



TJ Litohoř
Šafrata Marek, trenér: V prvním poločase se hrál vyrovnaný zápas,nás trápily špatné přihrávky,nebyli jsme schopni si dát dvě,tři přihrávky za sebou,vše jme okamžitě ztráceli.Ve druhé půli jsme se zlepšili,hrálo se téměř jen na branku domácích,ale nedokázali jsme proměnit vyložené šance.Dnes jsme body ztratili než získali



Sestavy


SK Moravské Budějovice B
K. Haza [-] - K. Svoboda [-] (79. J. Chrásta [-] ) , M. Řepa [-] , J. Liška [-] , O. Fedra [-] , J. Kodajek [-] , M. Premar [-] , M. Kundrum [-] (61. F. Haza [-] ) , R. Szabó [-] , J. Benda [-] (61. P. Slabý [-] ) , O. Haza [-] (83. L. Jenerál [-] )

TJ Litohoř
M. Kašparides [-] - O. Kostka [-] , D. Černý [-] (67. V. Polický [-] ) , R. Finda [-] (86. D. Raab [-] ) , T. Krejča [-] , J. Okoš [-] , D. Puchnar [-] , T. Kosmák [-] , P. Obrdlík [-] , L. Micka [-] , J. Pintér [-]

ŽK: 32. R. Szabó - 58. J. Okoš .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Nováček Ivo - ROUPEC Tobiáš, DOLANSKÝ Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Domácí zaberou a zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů