O. Fedra 47.
1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2023 15:30

7.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapotice B otočily zápas na půdě Moravských Budějovic B


Branky


14

V utkání mezi Moravskými Budějovicemi B a hosty došlo k dramatickému zvratu. Hosté dokázali otočit zápas a vyhrát 2:1, čímž si připsali tři body. Tento zápas nabídl napínavou podívanou s nečekaným výsledkem ve prospěch hostujícího týmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Do utkání posledního a předposledního týmu tabulky vstoupili domácí se snahou o zisk prvního vítězství. Největší šanci poločasu měl ve 13. minutě Fedra. Jeho první střelu však zblokovala hostující obrana a dorážku vyrazil brankář na roh. Hosté měli šanci o chvíli později, ale před dotírajícím Chatrným výborně zakročil K. Haza. Velké štěstí měl domácí brankář při špatném odkopu, kdy mohl jen nemohoucnosti hostujících střelců děkovat za čisté konto. Poslední možnost změnit výsledek prvního poločasu měl ve 34. minutě P. Benda, ale ve vyložené šanci netrefil branku.

 

Ani vedení domácích na body nestačilo

Domácí svoji snahu korunovali hned v úvodu druhého poločasu, když samostatný únik zakončil po obejití brankáře do prázdné branky Fedra – 1:0.

Za další tři minuty mohl vedení domácích navýšit Řepa, ale šance skončila pouze rohem. A tak otřelé „nedáš – dostaneš“ platilo i tady. Rychlou akci středem hřiště zakončil Doležal a bylo srovnáno – 1:1. Domácí poté měli další možnosti na vstřelení branky, ale samostatný únik Řepy zastavila tyčka a Nguyen přestřelil z malého vápna branku. Na druhé straně se blýskl dalším perfektním zákrokem K. Haza, když reflexivně vyrazil hlavičku Milana Laše z malého vápna na roh. V 72. minutě nechala domácí obrana ve vápně volného Chatrného a ten křížnou střelou otočil výsledek utkání – 1:2. Deset minut před koncem měli hosté další kopec štěstí, když dalekonosnou střelu Lišky zastavila opět tyčka. Silně omlazený domácí tým tak ani v tomto zápase na vítězství nedosáhl.



Sestavy


SK Moravské Budějovice B
K. Haza [-] - F. Nguyen [-] , M. Řepa [-] (46. L. Jenerál [-] ) , P. Benda [-] , O. Fedra [-] , M. Premar [-] , J. Kodajek [-] , O. Kvapil [-] (80. D. Pavlíček [-] ) , M. Premar [-] , R. Szabó [-] , J. Liška [-]

FC Rapotice B
O. Žalud [-] - P. Tesař [-] (46. J. Tesař [-] ) , D. Slaný [-] , T. Pavlíček [-] , V. Doležal [-] , M. Laš [-] , M. Matoušek [-] , M. Matoušek [-] , M. Dobeš [-] , A. Chatrný [-] , T. Švarc [-]

ŽK: 8. A. Chatrný , 25. T. Pavlíček .
Hráči zápasu: J. Kodajek - V. Doležal .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PEŘINKA Jiří - OKOŠ Jaroslav (N), TRŽIL Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Zápas dvou posledních týmů tabulky, ve kterém věřím mladému týmu domácích.

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu, Fotograf, Sponzor, Vedení klubu, Předseda klubu, Funkcionář - SK Slavice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza