2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2023 16:00

5.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rožínka se na vítězné vlně opět udržela


Branky


25

Domácí v 5. kole přivítali c-tým Velkého Meziříčí. Tento zápas byl okořeněný tím, že padly 2 červené karty. Každá padla na obou stranách, ale u hostujícího mužstvs to bylo docela zbytečné, když se neudržel a za protesty byl vyloučen.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas 1:1

V 5. kole okresního přeboru přivítal domácí Baník hosty z Velkého Meziříčí. Domácí věděli že je nečeká jednoduché utkání protože tým hostů je plný kvalitních hráčů a taky tomu tak byl Velmez na domácí vlítnul a byl lepším týmem. V 7. minutě se řítil na branku domácích Pospíšil obstřelem na zadní tyč trefil brankovou konstrukci a z následné dorážky vykopával na lajně David Vařejka. Z prvního zaváhaní se domácí nepoučili v 10. minutě si Krejčí pohrál z domácí obranou předložil míč Eduardovi Smejkalovy a ten z 10 metrů propálil vše co mu stálo v cestě. Po tomto gólu se domácí oklepali a začali zatápět i obraně hostí, v 17. minutě se z pravé strany řítil do vápna Čermák nahrál pod sebe na Pokorného kterého ve velké šanci vychytal Invald z následující  dorážky dostal míč do branky Urban, ale byl mu pomezním hostů odmáván sporný ofsajd. Domácí se tlačili dál za vyrovnáním a ve 22. minutě byli odměněni, za vápnem napřáhl Sluka a se štěstím k tyči propálil Invalda. Od té doby se na hřišti přiostřilo díku hostujícímu týmu kteří rozdali pár tvrdých zákroku bez žluté karty a paradoxně první ostřejší zákrok domácích byl odměněn žlutou kartou pro Pokorného. Do konce poločasu se už spíš dohrávalo mezi vápny a když se nějaký náznak šance vytvořil, tak si s tím brankáři Horák s Invaldem poradili nebo hráči nemířili přesně.



Dolní Rožínka rozhodla o výhře

Do druhého poločasu domácí nastoupili v lepším tempu jak v prvním poločase. Byli tam nějaké polo šance ale hosté pozorně bránili a vyráželi k rychlím protiútokům většinou po ose Eduard Smejkal, Krejčí. Po jednom z nich v 53. minutě právě získal Krejčí míč na levé straně hřiště navedl si ho na střed a bombou k pravé tyči prověřil Horáka, který svým zákrokem domácí podržel. Z následující akce ale udeřilo na druhé straně, Čermák převzal nahrávku z levé strany navedl si míč na střed a střela z 25 metrů zapadla o břevno do branky a domácí šli do vedení. Domácí se v té chvíli za třetím gólem tím pádem otevírali hostům možnost k rychlým protiútokům po jednom z nich v 66. minutě Krejčí utekli Pavlu Vondruškov,y který ho fauloval a k udivení všech se tahala červená karta . V tomto okamžiku to z domácím týmem nevypadalo dobře. Ale v 68min. se nechal zbytečně vyloučit nejlepší hráč hostí Krejčí a domácím se začalo opět dýchat líp. Domácí chtěli rozhodnout zápas rozhodnout, ale bud v šancích netrefili branku nebo zakročil Invald v bráně z hostující obranou. Hosté se samozřejmě snažili taky se zápasem něco udělat ale domácí obrana fungovala na jedničku a nepouštěla hosty do větších šancí a slabší střely pochytal v bráně Horák . V 77.min se podíval na hřiště i Jiří Mercedes Bílek aby podržel míč ve předu a zkusil ohrozit branku hostí, což se mu dařilo. V 85 min. se na Bílka pískala sporná penalta a Čermák mohl definitivně rozhodnout ale penaltu neproměnil tak se museli domácí soustředit až do konce aby uhájili vítězství což se jim podařilo.   Negativum utkání příliš tvrdá hra hostů kterou si domácí nenechali líbit a některé špatné rozhodnutí rozhodčího.   Za reportáž ze zápasu děkujeme brankáři Zdeňku Horákovi.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Dolní Rožínka
Zdeněk Horák - brankář: Velké Meziříčí na nás vlítlo a 15min. byli lepším týmem. My jsme se zlepšeným pohybem a rychlou kombinací dokázali do zápasu vrátit a do poločasu vyrovnat. Druhý poločas jsme byli lepším týmem a podle mě po zásluze bereme 3 body. Velké Meziříčí jsou tým který bude hrát špici okresu letos zatím nejtěžší soupeř. hráč utkání: Jan Čermák

FC Velké Meziříčí C
Eduard Smejkal - trenér, hráč: Domácí mančaft vyhrál 2:1, řekl bych zaslouženě, byli běhavější, chtěli víc, takže výhra byla zasloužená. Jedinou kaňkou na zápase bych viděl rozhodčího, který sám říká, že pískat zápas nechtěl, ale byl donucený a bylo mu jedno, jak zápas dopadne. hráč utkání: Lukáš Chalupa



Sestavy


TJ Baník Dolní Rožínka
Z. Horák [-] - R. Sluka [-] , M. Urban [-] , F. Šmerda [-] , P. Pokorný [-] , D. Vařejka [-] (90. R. Mazánek [-] ) , P. Bartoněk [-] , J. Čermák [-] , P. Vondruška [-] , J. Večeřa [-] , V. Vondruška [-] (54. J. Bílek [-] )

FC Velké Meziříčí C
R. Invald [-] - J. Krejčí [-] , I. Nováček [-] (46. L. Benda [-] ) , T. Novotný [-] , T. Kuřátko [-] , E. Smejkal [-] , V. Adam [-] , L. Smejkal [-] , L. Chalupa [-] , O. Pospíšil [-] , M. Valenta [-] (46. O. Šlapal [-] )

ŽK: 29. P. Pokorný , 36. F. Šmerda - 35. J. Krejčí . ČK: 66. P. Pokorný - 66. J. Krejčí .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
4. 9. 2023 08:28
Chyba v zápise, č.k. nedostal Pavel Pokorný, ale Pavel Vondruška, rozhodčí Dostál je mimóza.
4. 9. 2023 09:19
v zápise to už opravit nešlo ale napsaný to tam je

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Domácí si utkání doma s přehledem pohlídají.

Tip experta: remíza

Dolní Rožínka:Velké Meziříčí „C“
Velké Meziříčí je pro mě velká neznámá. Žádný jejich zápas jsem nikdy neviděl, ale vzhledem k jejich hladké cestě III. třídou a soupisce, na které minulý rok figuroval i exligový Pavel Mezlík, si myslím, že Rožínku nečeká nic lehkého. I přesto bych řekl, že si domácí výhru pohlídají, fandit ale budu hostům. Proto do tipu volím remízu 3:3.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích