2:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2023 15:00

9.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj dvou silných ceklů skončil remízou


Branky


17

Nová Ves B hostila v 9. kole Rožnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vyhráli 2:1

Díky tomu, že domácí přišli o body pouze s Bobrovou, tak to hosté neměli vůbec lehké. Jenže hosté domácí zaskočili a výborně do zápasu vstoupili. Celkově v první půli si vytvořili více šancí a zaslouženě šli ve 13. minutě poslal do vedení Jiří Vyžrálek. Rezerva Nové Vsi však dokázala odpovědět ve 26. minutě zásluhou Filipa Chalupy. Jenže díky tomu, že hosté byli lepší, tak šli ještě do vedení. Postaral se o to ve 38. minutě Ondřej Kroupa. Hosté tak vyhráli první poločas 2:1.

Jaroslav Havlík zařídil domácím bod

Ve druhém poločase se začla drolit hra hostům. Museli často střídat, navíc hostující kapitán Karel Beran v 67. minutě dostal 2. žlutou kartu a musel jít do sprch. Domácí navíc začali dobře kombinovat a přehrávat Rožnou. V 71. minutě Jaroslav Havlík dokázal srovnat. Naštěstí pro hosty to byla jediná branka ve druhém poločase. Rezerva Nové Vsi tak doma remizovala 2:2 s Rožnou i poté co se nechal vyloučit hostující kapitán.



Ohlasy k zápasu



SK Rožná
Jiří Kroupa - hráč: V dosavadním průběhu sezóny dokázala Novou Ves obrat o body jenom suverénní Bobrová, takže jsme do zápasu nastupovali s tím, že nás nečeká nic lehkého. Do zápasu jsme však vstoupili dobře a v prvním poločase jsme si vytvořili více příležitostí a asi i zaslouženě vedli. Druhý poločas se však pro nás nevyvíjel dobře, museli jsme střídat zraněné hráče a dostali jsme červenou. Domácí začali velmi dobře kombinovat a přehrávali nás. Naštěstí zvládli jenom srovnat. Bod ze hřiště silného soupeře a navíc po průběhu druhého poločasu bereme všemi deseti.



Sestavy


TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
T. Čížek [-] - K. Žváček [-] (46. R. Jinek [-] ) , F. Chalupa [-] , J. Havlík [-] , J. Nečas [-] (74. T. Nečas [-] ) , M. Žák [-] , J. Starý [-] , P. Bureš [-] , J. Krejčí [-] , F. Šandera [-] (62. V. Zahradník [-] ) , P. Dobiáš [-]

SK Rožná
J. Mrňous [-] - T. Sýkora [-] , O. Kroupa [-] , F. Humpolík [-] (79. J. Beran [-] ) , J. Kroupa [-] , J. Vyžrálek [-] , R. Švestka [-] , M. Navrátil [-] , K. Beran [-] , P. Kunc [-] (69. R. Novotný [-] ) , P. Sýkora [-] (53. O. Chocholáč [-] )

ŽK: 10. F. Šandera , 66. R. Jinek , 70. J. Nečas - 21. K. Beran , 78. F. Humpolík . ČK: 67. K. Beran .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: TOMÁŠEK Oldřich - KOMÍNEK Vojtěch (N), HANUS David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích