Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2023 15:00

10.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polnička doma sice rychle vedla, ale nakonec prohrála


Branky


20

V 10. kole přivítala doma Polnička c-tým Velkého Meziříčí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól domácích, hosté otočili

Domácí skvěle vstoupili do dnešního zápasu. Ve 3. minutě Leoš Ondráček poslal poslal do vedení svůj tým a zpražil tak rychlým úvodem hosty. Jenže hosty tento gól nějak moc nepoložil, protože díky týmovému výkonu a bojovnosti si hosté vypracovali nakonec dva góly. Na 1:1 dokázal srovnat Eduard Smejkal a ve 40. minutě dokázal pro Velké Meziříčí otočit skóré Ondřej Šlapal. I přesto, že domácí brzo vedli, tak do kabin odcházeli spokojenější hosté nakonec.

Eduard Smejkal dal jistotu, poté se zaskvěl Libor Smejkal

Domácí na dobrý vstup do zápasu nedokázali navázat. Naopak ve 47. minutě přidal pojistku Eduard Smejkal a hosté už vedli o dva góly. Polnička si hodně ke konci zápasu dokázala vytvořit tlak na hosty, ale nic jim to platné nebylo. Hosty také podržel velmi dobře chytající gólman Libor Smejkal, který také dokázal chytit domácím penaltu.



Ohlasy k zápasu



FC Velké Meziříčí C
Eduard Smejkal - trenér, hráč: Dnes jsme podali týmový výkon a vyhráli díky bojovnosti celého týmu. Cením si, že i když jsme brzy prohrávali, tak jsme dokázali zápas otočit a vyhrát. Domácí nás ke konci zápasu hodně zmáčkli, ale podržel nás dobře chytající gólman, který chytil penaltu. nejlepší hráč: Libor Smejkal ml.



Sestavy


TJ Sokol Polnička
M. Chyba [-] - R. Klement [-] , R. Gančev [-] (67. D. Halík [-] ) , R. Synek [-] , J. Víška [-] , L. Ondráček [-] , L. Bulíček [-] (65. Z. Šoukal [-] ) , J. Pálka [-] , T. Litochleb [-] , P. Tlustoš [-] , F. Kotík [-]

FC Velké Meziříčí C
L. Smejkal [-] - O. Šlapal [-] , J. Krejčí [-] (41. S. Vlach [-] ) , T. Kuřátko [-] , E. Smejkal [-] , D. Polák [-] , L. Smejkal [-] , F. Musil [-] , O. Pospíšil [-] , M. Valenta [-] (46. T. Šlitr [-] ) , D. Šlapal [-]

ŽK: 27. L. Bulíček - 53. L. Smejkal , 60. D. Šlapal , 82. O. Pospíšil , 85. S. Vlach .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Šula Petr - HOMOLA Matěj, POHANKA Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Domácí neprožívají šťastné období, ale to by se dalo říct i o hostech . Ale kvalita týmu je na straně hostí a dokráčí si k pohledné výhře 1-5.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů