Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2023 16:00

1.kolo, Jihomoravský | Blansko | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólová smršť na hřišti v Kořenci


Branky


17. J. Hrazdil , 33. R. Učeň , 47. R. Učeň , 51. P. Šmída , 53. P. Papoušek , 57. R. Učeň , 67. A. Schulze , 72. T. Mucha , 82. P. Šmída , 88. M. Svoboda - 80. T. Krátký (p.)
8

Adamov zatím nezískal ani bod a dál se trápí, jinak tomu nebylo ani na hřišti v Kořenci. Domácí hráči si s chutí zastříleli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rodinná spolupráce uzavřela stav utkání

Od prvotní minuty domácí kontrolovali hru a hráli s míčem. V 17. minutě otevřel skóre Hrazdil. Do poločasu skóroval ještě Učeň a vnesl tak klid na domácí kopačky. Několik šancí hostů uhasila kvalitní defenzíva. Nástup do druhé půle se povedl. Hned ve 47. minutě si nákop za obranu našel opět Učeň a skóroval. Následoval ho v 51. minutě Šmída, který únik po křídle zakončil na přední tyč. 53. minuta a přihrávku Šmída prodloužil krásně patičkou Učeň a poslal tak Papouška samotného na branku. Ikdyž v pádu tak svoji šanci proměnil. Obrana hostí se sesypala a hra od nich začala být odevzdaná. V 57. minutě završil svůj hattrick Učeň. 67. minuta přinesla souboj o skákavý míč ve vápně, který našel a hlavou uklidil Schulze. V 72. minutě si postavil přímý kop Mucha. "Dám gól a jdu střídat." Jak řekl tak udělal. 80. minuta přinesla Papouškovu ruku ve vápně a hostující Krátký ji proměnil. V 82. minutě Šmída centroval míč, ale nikdo jej hlavou nezasáhl a ten zapadl přímo k tyči. V 73. minutě přišel na hřiště sám starosta Obec Kořenec a stačilo mu přesně 15 minut na to, aby zakončil rodinnou spolupráci po ose Svoboda H. -> Svoboda M. a uzavřel tak skóre na 10:1.

Zajímavost k zápasu, na hřišti se potkal otec se synem a to Hynek Svoboda a Miloš Svoboda. A po spolupráci těchto dvou padla konečná 10. branka.

 



Ohlasy k zápasu


Sokol Kořenec
Martin Jelínek (trenér): Po dvou zápasech kdy jsme ztráceli body jsme se potřebovali dostat zpět na vítěznou vlnu a to se nám povedlo, v zápase jsme byli lepším týmem a to se projevilo na výsledku proti mladému týmu soupeře, kde hlavně v druhém poločase působili odevzdaně.

Adamov
Tomáš Šebek (hráč): Tak do zápasu jsme nastoupili aktivně v prvním poločase jsme už v 15. minutě mohli vést 2:0, kdyby jsme proměnili tutové šance, ale na to se nikdo už neptá. V druhém poločase, nám asi došli síly nebo nevím co se s námi stalo, trápí nás i velká marodka, do zápasu museli zasáhnout oba dva trenéři. Zápas jsme hodili za hlavu a jdeme dál.



Sestavy


Sokol Kořenec
P. Kosiarský [-] - T. Mucha [-] (73. M. Svoboda [-] ) , M. Učeň [-] , P. Šmída [-] , Š. Kopecký [-] (52. F. Buráň [-] ) , H. Svoboda [-] - J. Hrazdil [-] (59. R. Bašný [-] ) , P. Papoušek [-] , D. Rosenberg [-] - R. Učeň [-] , P. Schulze [-] (46. A. Schulze [-] )

Adamov
A. Dočkal [-] - M. Brandýský [-] (14. T. Šebek [-] ) , J. Skoumal [-] (58. F. Němec [-] ) , A. Kleveta [-] , M. Janoušek [-] , T. Krátký [-] , V. Cinkl [-] , J. Skoumal [-] (46. J. Bavlnka [-] ) , T. Rotrekl [-] , O. Synek [-] (76. P. Cinkl [-] ) , R. Smolík [-]

ŽK: 56. D. Rosenberg .
Počet diváků: 53. Rozhodčí: HLAVIČKA Lukáš - STLOUKAL Zbyněk, CÁPAL Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích