Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2023 15:30

7.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Huštěnovice napravily předchozí nezdar a porazily Nezdenice


Branky


6

Domácí fotbalisté, tentokrát s Hlúpikem v sestavě porazily silné Nezdenice

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vyřídili hosty hned v prvním dějiství

Již ve čtvrté minutě utkání jsme byli svědky první branky. Po dlouhém nákopu vyhrál hlavičkový souboj Hlúpik a naskytla se tak příležitost pro nikým nehlídaného Piskláka, který z hranice vápna napálil míč z voleje od břevna za záda bezmocného Vaculína. Další pohroma pro hosty přišla ve 14. minutě zápasu, když se po rohovém kopu na přední tyč dostal k jeho prodloužení Konečný a Hlúpik tak neměl snadnější práci, než dopravit míč do odkryté branky. To však nebylo od domácích všechno. Ve 21. minutě se po závaru v šestnáctce hostů nejlépe zorientoval Bruštík a z malého vápna napálil míč pod břevno. Definitivní tečku za poločasem a defacto i za zápasem udělale ve 43. minutě Balajka, když vypíchl míč obránci a poprvé ještě tváři v tvář Vaculínovi neuspěl, ale naštěstí pro něj, se k němu míč odrazil znovu a s tím už problém neměl. Umístil jej do sítě jako zkušený mazák. Hotovo šmitec a poločas skončil 4:0.

Hosté už jen korigovali výsledek

Ve druhém poločase Huštěnovice, jisté si svého náskoku, polevili a svůj náskok si hlídali. V 70. minutě zápasu však přišel trest v podobě snižující branky. Tu měl na svědomí Pavlis po dlouhém nákopu využil nedorozumění mezi domácím brankářem a obranou a poslal míč do sítě. Uzavřel tak skóre zápasu na konečných 4:1.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Huštěnovice
Marek Střítecký: Po neuspokojivých výsledcích a herním projevu z posledních zápasů, sáhl trenér k několika změnám, což se nakonec ukázalo jako dobrý tah. Prakticky celý zápas jsme byli dominantní, hosté využívali stále stejnou taktiku, což jsou nakopávané balóny. Na tuto hru jsme byli připraveni, hráli jsme kombinačně a až na ojedinělé šance jsme Nezdenice k ničemu nepustili. První poločas zápas rozhodl, druhý jsme trochu polevili, ale výhru si v klidu pohlídali. Bylo to důležité vítězství, které by nás mohlo konečně nakopnout.

TJ Sokol Nezdenice
Michal Vaculín: Pro nás zápas blbec. První poločas jsme si dali 4 branky sami a bylo hotovo. Spíše to vypadalo, že jsme dojeli na výlet. nic se nám nedařilo a taky to tak vypadalo. Druhý poločas jsme se ještě něco snažili, dali jsme gól, ale to bylo tak vše. Soupeř měl ještě nějaké závary, že to mohlo být tak 7:1, ale něco jsem zvládl chytit.



Sestavy


TJ SOKOL Huštěnovice
J. Mačuda [-] - R. Otrusiník [-] , R. Balajka [-] , F. Hlúpik [-] , M. Bruštík [-] , O. Šuranský [-] , T. Pisklák [-] , P. Konečný [-] , P. Čechmánek [-] , O. Adamík [-] , J. Kedra [-]

TJ Sokol Nezdenice
M. Vaculín [-] - P. Kociňák [-] , Š. Bartoš [-] , T. Hasoň [-] , M. Pavlis [-] , O. Šašinka [-] , M. Kolínek [-] , M. Kolínek [-] , R. Jančář [-] , J. Zýka [-] , J. Uličník [-]

Počet diváků: 148. Rozhodčí: Kubíček Michal - HRUBOŠ Jan (N), RAPANT Patrik (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

David Kolínský

Expert: Patrik Trúnek
Tip experta: výhra domácích

Huštěnovice si to doma postrážia

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích