Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 15:30

8.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby nezná favorita. To se ostatně potvrdilo i na hřišti Strání


Branky


5

Březová dokonale vyplenila domácí Strání a ovládla derby

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Asi 190 diváků se v prvním poločase branky nedočkalo

V prvním poločase jsme se sice branky nedočkali, ale nějaké šance k vidění byly. Zejména ta domácího kapitána Fruhaufa, která mířila krásně do šibenice. Pozorný Bruštík si však se střelou poradil a parádně vytáhl na rohový kop. Neujala se ani ta střela, kterou vyslal Mimochodek. Střela pouze orazítkovala břevno. Do kabin se tak šlo za bezgólového stavu. 

Krásná branka Mimochodka odšpuntovala zátku a padaly góly

Ve druhém poločase byl k vidění o poznání svižnější fotbal. V 66. minutě jsme byli svědky první branky zápasu. Po nedovoleném zákroku u střídaček nakopl Miklovič míč tak šikovně, že se po odrazu dostal až k domácímu kapitánovi. Ten pohotově sklepl Mimochodkovi, který krásnou střelou z voleje uklidil míč k levé tyči. Vyrovnání jsme se dočkali záhy, když po několik odrazech a skrumážích napálil Habánik přes několik hráčů a střela skončila až za zády domácího brankáře. V 82. minutě se skóre měnilo znovu, když si hostující Trúnek nebral servítky a střelou z bezmála 40 metrů vymetl šibenici ještě na rok dopředu. Domácí fotbalisté nemohli na nic čekat a tak vrhli všechny síly do útoku. Podařilo se jim ještě zásluhou Mimochodka trefit břevno. Bohužel pro ně však přišel trest, když důrazný Pleva našel Chovance a ten uklidil míč do sítě. Derby tak skončilo lépe pro hostující mužstvo. 



Ohlasy k zápasu


FC Strání B
Dominik Fruhauf: Minulou sezónu se toto derby nemohlo konat, protože Březová sestoupila, ale tento rok se vrátila a mohli jsme si tento fotbalový svátek užít. Panuje mezi námi určitá rivalita, ale i kamarádství - známe se. Zápas to byl vyrovnaný, remízový, ale v poslední půlhodince se projevil nás nedůraz na balon. Soupeř byl všude dřív a byl lepší. První gól hostů nás vylekal, druhý položil, třetí dorazil. Je to ostuda. Máme na víc.

TJ Sokol Březová
Dušan Bruštík: První poločas byl herně celkem vyrovnaný, ale domácí byli fotbalovější a kvalitnější v kombinaci. Hosté se snažili herně držet krok a dařilo se jim to díky důrazu. Derby jak má být. Utkání se hrálo na výborném terénu a před početným publikem. Nechyběl mu důraz, pěkná hra obou mužstev a hlavně krásné góly. My ač v hodně ořezané sestavě a jedním náhradníkem, jsme do něj vstupovali hodně nabuzení a ve výborné náladě. Musím borce pochválit za obrovskou bojovnost a každý jeden z nich si zaslouží velkou pochvalu. Všichni makali na 1000 procent. Výhru si dle mého zasloužíme, protože jsme si za ní šli víc než domácí. Ti se s hrou tzv. spokojili po první vstřelené brance.



Sestavy


FC Strání B
A. Želibabka [-] - P. Miklovič [-] , D. Frühauf [-] , P. Fruhauf [-] , J. Gabriš [-] , O. Kolaja [-] , J. Motola [-] , L. Pavluš [-] , O. Benešík [-] , R. Holuša [-] , O. Gabriš [-]

TJ Sokol Březová
D. Bruštík [-] - P. Trúnek [-] , M. Holboj [-] , P. Habánik [-] , T. Ševčík [-] , B. Bruštík [-] , T. Pleva [-] , P. Blažek [-] , L. Uher [-] , M. Přibyl [-] , M. Křeháček [-]

ŽK: 29. J. Gabriš , 53. O. Kolaja , 83. J. Mikláš - 65. L. Uher , 73. T. Pleva , 76. M. Holboj , 92. P. Blažek .
Počet diváků: 186. Rozhodčí: Kubíček Michal - KROČA Zdeněk, BRHEL Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
David Kolínský

Expert: David Kolínský
Tip experta: výhra domácích

Březová podává slušné výkony, ale Strání B doma v derby zvítězí

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích